Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
gpb/usd de hangi vadeye odaklandiginizi bilmiyorum.
Ancal cok kisa vadede tepki hazirligi icerisinde.
6-8 haftalik vadede 1.57 lere gevseme egfilimi var.
3-5 aylik vadede 1.65 e uzanmak istiyor.
UZUN vadede ise "kac kac" formasyonu var!
(USD/GPD karsisinda degerlenecek)
SN. BABO , sağlık haberinize mutlu oldum. TOBO grafiğinizle , ilgili olarak TERS OMUZ BAŞ OMUZ , 2 li dip , yükseliş mi beklenir. KUZİYE olarak rica etsem açıklama yaparmısınız. Tşkler.
Babo, iste bu güzel haber. Bu kadar uzun sürmeside basli basina iskence. Labaratuari uzaydami kurmuslar ?
Bildigim ameliyat halinde bile doku kontrolu (ameliyat beklerken) yapilabiliyorken !
Allah sihhat versin. Gecmis olsun...
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
sn.babo. Allah sağlık mutluluk ve huzur versin ..geçmiş olsun..her zaman bir ses bir nefes..
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum