BaBo...
Bu arada,
Piyasada gordugum en iyi EW analisti olan Sn.Devir de halen "COKUS" yorumu yapiyormu bilmiyorum.
Eger yapiyorsa o da onumuzdeki 1-2 yil icinde analizlerinde yanilmis olacak.
Cobalt Nickli Üyeden Alıntı
Babo abi çok teşekkürler yorumların için. endeksin 57.000'e kadar gevşemesi normal kabul ediyoruz. Altına kayarsa altın vuruşu sorguluyoruz sanırım ?
Peki abi bu endeksin delice yükselmesi sırasında dolar hangi aralıkta 2 tl'yi görecek ? çünkü 2012 yılı için dolarda 2 tl'nin görüleceğini beklirtmiştin 3 gün önce. üstelik amerikalılar deli gibi para basarken.
kafamda bu soruyu da netleştirirsen çok sevinirim.
herşey için çok teşekkürler babo abi.
Burada 2 soru var..
1.cisine cevap;
Hayir 57.xxx nin altina kayarsa ALTIN VURUS'u sorgulamamiz gerekmiyor.
Altin VUrus 20.-EURO nun altina inildiginde sorgulanacak.
Haa endeks de zaten 20.-EURO ya degerse ve benim actigim ALTIN VURUS sorgulanirsa ben de "unumu eler, elegimi duvara asar ve sanal alemde bir daha yazmam."
Gelelim 2.ci soruna..
Evet USD ile imkb ayni anda cikabilir.
Kafanizda belirli kaliplar olusmasin lutfen.
Piyasalara "at gozlugu ile" bakmayin.
Yani iMKB yuari US$ assagi ya da euro/usd paritesi assagi iMKB yukari yada TERSi gibi kaliplar olmasin!
kaizer Nickli Üyeden Alıntı
EW olayını dünyaya tanıtan bir teknikçi vardı..
Sanırım 70 li yıllarda, düştükçe düşecek falan diyordu..En son bildiğim otel odasında ölü bulunmuştu...
Sonra birileri çıkıp dedi ki; yanlış yerden saymaya başlamış...
Diğer tarafta da EW yapan arkadaşlar var.Yanılgıya düştüklerinde...hımm demek ki 1 numero burasıymış diyorlar..Onu dediğinde zaten iş işten geçiyor...
Sevemedim ben bu EW yi...
Buna "Covdurme" diyorlar galiba Turkcede..
Ben ne yapiyorum??
EW cinin analizini aliyorum karsima kendi klasik Teknik analizimin suzgecinden geciriyorum.
Turkiyede 3-5 kitap yazmis bir EW cimizin 2008 den beri yazilarini okuyordum.
BLOGUNU takip ediyordum, hatta 1-2 tane de yazim var onun blogunda ama baktim ki benim Teknik analiz de gorduklerimle onun EW de yazdiklari taban tabana zitlasmaya basladi, biraktim onu okumayi.
Piyasada gordugum en iyi EW analisti olan Sn.Devir de halen "COKUS" yorumu yapiyormu bilmiyorum.
Eger yapiyorsa o da onumuzdeki 1-2 yil icinde analizlerinde yanilmis olacak.
Babo abi çok teşekkürler yorumların için. endeksin 57.000'e kadar gevşemesi normal kabul ediyoruz. Altına kayarsa altın vuruşu sorguluyoruz sanırım ?
Peki abi bu endeksin delice yükselmesi sırasında dolar hangi aralıkta 2 tl'yi görecek ? çünkü 2012 yılı için dolarda 2 tl'nin görüleceğini beklirtmiştin 3 gün önce. üstelik amerikalılar deli gibi para basarken.
kafamda bu soruyu da netleştirirsen çok sevinirim.
herşey için çok teşekkürler babo abi.
1.cisine cevap;
Hayir 57.xxx nin altina kayarsa ALTIN VURUS'u sorgulamamiz gerekmiyor.
Altin VUrus 20.-EURO nun altina inildiginde sorgulanacak.
Haa endeks de zaten 20.-EURO ya degerse ve benim actigim ALTIN VURUS sorgulanirsa ben de "unumu eler, elegimi duvara asar ve sanal alemde bir daha yazmam."
Gelelim 2.ci soruna..
Evet USD ile imkb ayni anda cikabilir.
Kafanizda belirli kaliplar olusmasin lutfen.
Piyasalara "at gozlugu ile" bakmayin.
Yani iMKB yuari US$ assagi ya da euro/usd paritesi assagi iMKB yukari yada TERSi gibi kaliplar olmasin!
EW olayını dünyaya tanıtan bir teknikçi vardı..
Sanırım 70 li yıllarda, düştükçe düşecek falan diyordu..En son bildiğim otel odasında ölü bulunmuştu...
Sonra birileri çıkıp dedi ki; yanlış yerden saymaya başlamış...
Diğer tarafta da EW yapan arkadaşlar var.Yanılgıya düştüklerinde...hımm demek ki 1 numero burasıymış diyorlar..Onu dediğinde zaten iş işten geçiyor...
Sevemedim ben bu EW yi...
Ben ne yapiyorum??
EW cinin analizini aliyorum karsima kendi klasik Teknik analizimin suzgecinden geciriyorum.
Turkiyede 3-5 kitap yazmis bir EW cimizin 2008 den beri yazilarini okuyordum.
BLOGUNU takip ediyordum, hatta 1-2 tane de yazim var onun blogunda ama baktim ki benim Teknik analiz de gorduklerimle onun EW de yazdiklari taban tabana zitlasmaya basladi, biraktim onu okumayi.
))
Yorum