Ay Yıldız

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • TALEBE
    A-YI
    • 24 Ekim 2010
    • 1221

kuzu............

her sellele oncesi ....shorta yonelmis suru kesilir....kesti dun....
    YOOOKKKKK....ALTIN FURUS BASLADI.....YOOOKKK GOLDEN CROSS SURUYOR....
    di haydi mala kilitli kalin....

gercek ise su....

76 700 den....71 700 e dustu....5000 puan....bunun fibo tepkisini verecekti....yuzde 38 veya 50....dow da OBO nun so nomuzunu cizacak dedim...12 750 de maldan cikarken....eee cizdi iste...13 000 yapti....bizdede paralel omuzu cizdi....ve dustu...

biz ne yaptik....bunnar olacak dedik....dow da 12 750 de....bizde 72 000 de shortu kapatip....bunnar oluncada yeniden 73 750 den actik....

helecan yoookkk....
    finoto....67 000 de....aslinda 65 000 emme....biz eyi usaglariz....

iyi hafta sonlari.....TURKUN YIGIT EVLATLARI....
    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

vayyyy serefsiz vay....yeni gordum bu topigi....iki saatimi aldi okumak....lem sen burada universite acmissin tifil deyyuzzz..

maasimi hemen gonder....telif haklarim var....yemin ediyorum seni SIVAS ta mahkemeye veririm....surunurursun durzu....gidip gelirken...

10 000 dolar panginot....her ay ki yazilarim....bi ay muddet....hesapla ode....hesap bilmiyorsan kadirgaya git...erol tasin gayvede muslum agabey var....mali musavir....o hesaplar....yoksa bittin lem sen...acirsam serefsizim.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

lem pazar aasama kadar cevabini beklerim....yoksa abukatimi ariyacam kerizzz....

simdi gelip...

topigimi kirletme....git tonla topik var onlara takil filan dersen....seni avrupa insan haklari mahkemesine veririm...git surun durzu....ha ha ha
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

emegimi caldin lem....

ne demis ceddimiz....

hakkimi yiyen....gerisini unuttum....sen daha agdali yaziyorsun...biliyorsundur....bittin lem sen....ha ha ha

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

geldin....oku lem....eyice dusun....cevap yaz...

Yorum

• TALEBE
              A-YI
              • 24 Ekim 2010
              • 1221

Arşivciyim............. demiştim.............

Her ne kadar A-YI isem ..de......

Bal peşinde............ her bahçede uçarım.............. her çiçeğe konarım.......

Serde talebelik var.................

Saygılarımla
              talebe A-YI

Not: Bu topik muhammed talha isimli bir arkadaş tarafından açılmıştı.... Ben... arşiv için kullanıyorum....
              Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

Mehaz göstererek iktibasta bulunuyorum..... İntihal sayılmaz.......

Cümle dava vekillerine umumi vekâletname versen, hiçbirşey yapamazlar.....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

yasalar var....baskasinin yazisini alir kullanirsan....ona bedel odeyeceksin....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Mehaz göstererek iktibasta bulunuyorum..... İntihal sayılmaz.......

Cümle dava vekillerine umumi vekâletname versen, hiçbirşey yapamazlar.....

Mehaz gosterdigin yazilari degistirmissin....mehaz gosterirken intihal sucunu degisiklerde islemissin....

orjinali farkli sunmak suctur....

gel anlasdalim....ode parayi kurtul....

Yorum

• TALEBE
                      A-YI
                      • 24 Ekim 2010
                      • 1221

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Mehaz gosterdigin yazilari degistirmissin....mehaz gosterirken intihal sucunu degisiklerde islemissin....

orjinali farkli sunmak suctur....

gel anlasdalim....ode parayi kurtul....
                      İstanbula geldiğinde sana bir bardak zemzem suyu ikram ederim.....

Sen de ondan sonra bir daha içki içmezsin.....
                      Gelecekte içmeyeceğin içkilerin tutarı.....
                      Ayrıca içkiden dolayı vücudunda oluşacak sağlık kayıplarının tedavi masrafları....
                      ayrıca gelecekte yaşayacağın sağlıklı hayat......

Bak... sana... neler vadediyorum.... hem de senden beş para almadan......

SAygılarımla
                      talebe A-YI

Yorum

• TALEBE
                        A-YI
                        • 24 Ekim 2010
                        • 1221

Konusu "suç" teşkil eden kelimeleri iktibas etmedim......... Yani suça ortak olmadım.........

"Basın yoluyla tekfir"...... Sokakta tekfirden daha ağır bir şekilde tecziye edilir..... Bilcümle karînin (okuyucunun) bilgilerine arz olunur.....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

eline saglik lem....guzel bi is yapmissin....devam....

dun hanim geldi....konusamadik....kactim hemen....kusura bakma....yoksa guzel bi sohbet olacakti.

Yorum

• TALEBE
                            A-YI
                            • 24 Ekim 2010
                            • 1221

küçük_k.......... bir şey der...ama....?
                            hiç unutmam kuzuyu bir tarihde yine köşeye sıkıştırmışlardı tam 33 gün meledi.. ve 12bin puan yedi.. ama sonunda sadece 2 günde kara geçti ve parayı alıp tatile gitti..
                            yine aynısını yapacak.. hiç şüphem yok...mesele istopsuz 12bin puan dayanabilmek

..............................

kuzu yu köşeye sıkıştırmışlar... bakmayın feryadına... içinden kıs kıs gülüyordur şimdi..
                            kuzunun yanılması demek iskenderin 110 bine gidecek bir trend dönüşünde mümkün..
                            bunun dışında kuruş alamaz..
                            yükselişden bahsetmek için önce 75bin üzerinde kapanış ve ufak ufak yükselen barlar görmeliyiz..
                            yurt dışı nedeniyle yarın yüksek açsa bile aşağı süzülme ihtimali daha yüksek teknik olarak..
                            kendi sistemim SAT verene kadar gerekirse 3-5bin puan zararda kalabilirim... bende de istop yok emme portföy ve pozum ona göre ayarlı..
                            herkes kendi hesabını yapmalı

Yorum

• TALEBE
                              A-YI
                              • 24 Ekim 2010
                              • 1221

kuzu.........

son durum....yorum revizyonu....

bu blikta ne var....birinci ceyrek karlari...bekledigim kotu gelecek....tutmadi su ana kadar gelenler iyi....ispanya tuttu...sayesnde 7600 puani cebe attim....

emme bugun ispnyaya ECB Parayi verdi....hafta sonu bi tane daha var....onada para verirse....o yolda bize kapanir.....

elimde 73 750 shortlar var....iki kez 1000 puan ustu kar onerdi ALMADIM....67 000 HEDEFIM NEDENIYLE....

bizim yanimizda su an bi tek teknik var....oda OBO....o da calismazsa.....ki bugun son gunu....bizi hic kimse kurtaramaz.....zaten iki guvendigim teknikci....babo libosu ile....jako bu libos deelim dedi emme gulgasma....hemide piri....bizi birakip ****nder agalarinin yanina gectiler....ikiside vetan haini.....oyleyse geriye ne kaliyor....atlara binip....daglara kacmak.....

Yorum

• TALEBE
                                A-YI
                                • 24 Ekim 2010
                                • 1221

eksperden. yatırım..mantığı....
                                eger iyi bir borsacı olmak isteniyorsa kendini skender yap....nasıl üterim bu milleti diye düşün....yoksa hep kaybeden olmaya mahkumsun....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information