sevgılı dostlar yarının grafığı bence bu grafık olacak 1,4390-1,4225 ıkı gunluk aralık dolar kontratı ve artan pozısyon sayısı 18000
egerki yarın bu 18000 poz kapatılmaz ve düşük acarak daha sonra yukselmeye baslar ve pozısyon sayısı artar ise 1,4390 yukarı kırıldığında
dolar yukarı endeks aşağı gider......
acık poz sayısı artmaya baslar ve fıyat düşmeye devam ederse ben yanlış trendeyım ve yanlış düşünüyorum aşağıdakı yazdığım kişiye şapka cıkarmak gerekır.....
aşağı acılır ve hızlı şekilde apsd azalır ise zararlı zararı kabul edıyor kar eden bu kadar kar yeter dıyor bu harekette yıne benım için doların yukarı
endeksın asağı gideceği anlamına gelecektır.
herkes bahar gulucuklerı atıyor Sevgılı Yiğit Bulut un ağzından cıkanı kulağı duyuyormu
bılmıyorum 11250 kırılırsa endeks yıl sonuna 15000 e gider diyor yuh artık diyorum....
abd hazine bakanı g-20 toplantısından önce parite 1,41-1,42 arasıydı...doların daha fazla değer kaybedeceğini düşünmüyorum dedi.
şimdi yine aynı yerde ve yukarıda bahsettıgım kişi parite için 1,45-1,50 usdtl içinde 1,30-1,15 diyor...
ya abd hazine bakanı yanılıyor ya da sevgılı Yiğit Bulut .....
vobda kendi pozisyonum 90200 den kısa.....89500 üzeri görülürse stoplarım ama bence bu sefer doğru yoldayım.....

Yorum