orta vade vob

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karınca06
    KASAP
    • 12 Nisan 2009
    • 976

YINE ÇİZGİLERİN ARASINA DÖNDÜK....ÇİZGİLERDEN KURTULANA KADAR TESTERE SEANSLARI DEVAM EDER.....

Yorum

• karınca06
      KASAP
      • 12 Nisan 2009
      • 976

68150 aşagı kırılmadığı sürece ilk hedef 73500 buranın kırılması durumunda 75000 hedef........

kendımce bu vade daha yukarıları 80000 lerı yakabılırız gıbıme gelıyor....

70400 ortalamalı longlarla uzlasmaya gıttım ve zarar yazdım ertesı gun sabah acılışla uzlasma fıyatından tekrar long

oldum ve şimdilik az bir zarar var.....

Yorum

• karınca06
        KASAP
        • 12 Nisan 2009
        • 976

Click this bar to view the full image.

gunluk grafıkte 72900 üzerınde kapanış yapmayı basaramıyor görüntüsü var endekste nısan ayındakı 75000 tepesınden bu yana 3. kez

72900 üzerınde kapanış yapmayı denıyor 73500 ler görülmesine ragmen kapanış 72900 altında oluyor....

120 dk lık grafıkte 73500 ler bu dalga içinde tepe olarak kalacaksa muhtemel gerı alım sevıyelerı bulunuyor...

düşünceme göre yön kesınlıkle yukarıdır ve gelecek düzeltmeler alım yapmak için fırsattır.....

longlarla yola devam edıyorum gun içi izleme fırsatım olmadığı için sevgılı daroka kardeşim

takıp ettıgımız göstergelerde bozulma olduguna dair telefon etmezse kar alma noktam

77500 dür........

Yorum

• karınca06
          KASAP
          • 12 Nisan 2009
          • 976

buyuk ıhtımal beyaz düzeltme sevıyelerınden dönerek yeni tepelere gideceğiz....

benım için önemli olan trenin içinde kalabılmek çünkü inersem tekrar bınemem...

70000 altı stoploss olur..........

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

64600 asagı kırılmadıgı surece en az eskı tepe

ve kırılması halınde 80000 lerın ustu hedef bölge.......

bana göre pıyasada henüz bozulma yok......

pıyasada bozulma gercekleşmeden gelecek düşüşler sadece düzeltme

olarak kalacaktır......

75200 tekrar denendıgınde kırılırsa (bence kırılacak) hızlı bır şekılde 77700 de solugu alabılırız.....

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

bana göre pıyasada henüz bozulma yok......

pıyasada bozulma gercekleşmeden gelecek düşüşler sadece düzeltme

olarak kalacaktır......

75200 tekrar denendıgınde kırılırsa (bence kırılacak) hızlı bır şekılde 77700 de solugu alabılırız.....

agzımızı actık pıyasa yan cızmeye basladı ve dıkkatlı olma zamanı geldı dıye dusunuyorum.

yukarı hedefler halen gecerlı ama ekran ızlemeyen bırınınde vob da karı almadan beklemesı

uygun olmazdı.bunun için 70400 longların yarısını 74000 den verdım...

pıyasa yukarı gıderse dıger yarısını vererek shorta gecerım yok asagı gıdersek yukarı hedefler için

verdıgım longları tekrar alırım......

Yorum

• karınca06
                KASAP
                • 12 Nisan 2009
                • 976

Uploaded with ImageShack.us

bu haftanın önemli noktası 77700 üzeri kapanış yapabılecekmıyız...

77700 üzeri kapanışlar 81500 ü hedef yapar.....77700 ün kırılamamasıda beyaz çizgiler olan

düzeltme sevıyelerını görmemıze neden olur...olası alttakı yeşil çizgi ile düzeltme sevıyelerı aynı

gunde görulur ise düzeltmenın bıttıgı noktadır......

Yorum

• karınca06
                  KASAP
                  • 12 Nisan 2009
                  • 976

77700 noktası kırılamadı ve beyaz çizgilerle olan düzeltme hareketını yaptığımız anlaşıldı....
                  biz bu düzeltmeyı yapar ıkende eurusd yerinde taş gibi duruyor.1,31 altında kapanış yapmadığımız
                  sürece hedef 1,35 olacaktır...1,31 ın kırılmaması vob dada düzeltmenin derinleşmeyeceğinin işareti olacaktır.
                  vobda 80000 lı rakamlar için muhtemel dönüş yerimiz 74725-72850-71250 olacaktır.......
                  ekran takıp edemeden 70400 longlarla yola devam........

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

bu haftanın önemli noktası 77700 üzeri kapanış yapabılecekmıyız...

77700 üzeri kapanışlar 81500 ü hedef yapar.....77700 ün kırılamamasıda beyaz çizgiler olan

düzeltme sevıyelerını görmemıze neden olur...olası alttakı yeşil çizgi ile düzeltme sevıyelerı aynı

gunde görulur ise düzeltmenın bıttıgı noktadır......

gecen hafta yazdığım 77700 rakamı haftanın

en yuksek rakamı oldu ve beyaz çizgi ile düzeltme basladı...

%23,8 duzeltme noktası 74700 de bızde 74875 den geri

döndük.....

bu hafta için 77700 önemını koruyor.....

77700 kırılırsa hedef 81500 olacaktır.....

aşağıda ise 74700 kırılması halinde 72800 hedef olacaktır.....

Yorum

• karınca06
                      KASAP
                      • 12 Nisan 2009
                      • 976

gecen hafta yazdığım 77700 rakamı haftanın

en yuksek rakamı oldu ve beyaz çizgi ile düzeltme basladı...

%23,8 duzeltme noktası 74700 de bızde 74875 den geri

döndük.....

bu hafta için 77700 önemını koruyor.....

77700 kırılırsa hedef 81500 olacaktır.....

aşağıda ise 74700 kırılması halinde 72800 hedef olacaktır.....
                      geçen hafta yazdığım 80000 lere gidiş için ılk durak olan 74700 ün kırılması ıle ıkıncı durak olan

72800 ün 150 puancık yukarısı olan 72950 yı haftanın en düşüğü olarak gördük...bu haftanın en düşüğü

72950 altında günlük kapanış yapmadıgımız sürece 80000 yolculuğu başlar...72950 nın kırılması bızı

71800 e göturur...71800 kırılırsa yanlış yolda 80000 hayali yaşıyor olurum.

ama bence bu ıhtımalın %10 dan fazla gercekleşme şansı yok....

Yorum

• karınca06
                        KASAP
                        • 12 Nisan 2009
                        • 976

vade basından bu yana elımde tuttugum 70400 ortalamalı longları 74950 den kapadım....

ve shortlamaya basladım.....76000 uzerı kapanış olursa stoplarım.....kar alma noktam ise 71250 dır.......

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

selam karınca çok ilgilenemiyorum ama az kaldı... geleceğim.
                          Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• karınca06
                            KASAP
                            • 12 Nisan 2009
                            • 976

vade basından bu yana elımde tuttugum 70400 ortalamalı longları 74950 den kapadım....

ve shortlamaya basladım.....76000 uzerı kapanış olursa stoplarım.....kar alma noktam ise 71250 dır.......

pıyasa karısmaya basladı 1000 puanı cebe attım.....

yukarı cıkarsa yenıden shortlarım asagı gıdersede

aldıklarımla yetınırım.bereket versın bu vade 2 trade ıle

5600 puan......

Yorum

• karınca06
                              KASAP
                              • 12 Nisan 2009
                              • 976

74000 altı kapanış olursa 71200 e kadar bır düşüş gelebılır.........

Yorum

• karınca06
                                KASAP
                                • 12 Nisan 2009
                                • 976

74000 altı kapanış olursa 71200 e kadar bır düşüş gelebılır.........

74000 altı kapanış yapsakta öngördüğüm düşüş gercekleşmedi.....

ve cuma günü 75200 dırencınden kapanış yaptık...

75200 yukarı kırılırsa 77700 yenıden hedef olur gıdermıyız yoksa

yarı yoldan dönermıyız py ye kalmış...olası 75200 un az üzerınde bır acılış yaparsak

long denemesı yapılabılır düşüncem olsada ekran başı stresı yasamak ıstemedığım için flat

kalacağım ve ileriki günlerde yukarılardan short olmayı bekleyeceğim...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information