orta vade vob

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yemekçi
    Gurme
    • 22 Mart 2009
    • 3314

Sevgili karınca
    ellerin dert görmesin
    zaten en büyük yanlışımız
    saplatılarımız
    veya bir yöne odaklanmak
    Birak nereye giderse gitsin
    vade başı referandum öncesi bende long oldum
    şimdi ise gelen karları geri verdik
    Kapitalizmin zor sınavı
    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• karınca06
      KASAP
      • 12 Nisan 2009
      • 976

sistemin karı cebe atma noktası 86900 altı 120 dk lık kapanış yapması tabiki daha önce kırmızı ok önüme çıkmazsa

kırmızı ok önüme çıkarsa karı al cebe at(avcunu yalarsın dediğinizi duyar gıbıyım karı almak için sisteme uymuş olmak gerekırdi.)

ama short için kırmızı çizginin kırılmasını bekle...ileriki günler gösterecekki sistemde zarar edecek ama zarar ettiğinden çogunuda kazanacak..

tabii buna uyunca borsanın vobun zevkımı kalır........

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

Dostum, yukarıda 110.000 gördüm, bana uyar.

İbo söylüyor: AH KEŞKEM

Ellerine sağlık.

Yorum

• karınca06
          KASAP
          • 12 Nisan 2009
          • 976

dolarda ilk hedef 1.4850 gibi görünüyor........

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

yarın için 88,850 önemli nokta kırılırsa düşüş hızlanabilir.....

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

eurusd 1,3501 kırılırsa 1,3810-1,3890 aralıgına kadar yukselebılır.....

1,3501 kırılmazsada veya 1,38 ler görülsede orta vadede 1,08-1,05 e kadar düşüş sürebılır.......

26 eylülde yukarıdaki yazıyı yazmışım ve biraz daha yukarı yaparak 1,42 lere kadar gitti ve dönüşü sert oldu normal şartlarda yıl sonu rallısı olurmu şüphesi olmasa cok rahatcana 1 dolar =1 euro yolculugu basladı dıyeceğim.aralık ılk haftasına kadar düşüş görünüyor.....

Yorum

• karınca06
                KASAP
                • 12 Nisan 2009
                • 976

sistem henüz sat sinyali üretmedi ama hareketli ortalamalar kırıldı 88900 yukarı kırılmadan acılacak long pozısyonların zararla

kapanması muhtemeldir.yarın bakalım sistemde sat sinyali üretecekmi yoksa hareketli ortalamalar kırılarak yukarılara tekrar yolculuk mu baslayacak.

Yorum

• karınca06
                  KASAP
                  • 12 Nisan 2009
                  • 976

tehlikenin farkındamısınız.....................

yukarıdaki grafık dow 11250 ımkb 58000 dow 11200 ımkb 70800.kımse asagıyı düşünmüyor ve jöleli abim halen 14000 hayalleriyle
                  altın bazında grafiklerle millete mal alın demeye getiriyor.....pıyasa terse dönerde bir yerde eşitlenirsek cok canlar yanabilir.....

ya kardeşim her hafta programın var sen gelecek haftaya kadar ne olacak onu söyle seni kurtaracak tek şey yıl sonu rallisi buradan
                  asagı salınırda yılbaşında çift tepe olur ise o da suya düşer....iddialı konuşmayı sevmem ama izlediğim göstergeler bu vadedeki tepe kırılmadan
                  mal alan veya vob da long olan hayal kırıklığına uğrayabilir..dostların aklına hangi gösterge diye gelebilir calıştığı ispatlansın hep bırlıkte
                  paylaşırız....dostlar vade sonuna kadar yanılma payımı küçük görüyorum 300-500 puan alacağız dıye 1500-2000 puan kaybetmeyelım.....

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

koca vadeyı 120 dk lık grafıkte bile tek sınyalle bıtırdi......

bu hareketten ben ne aldım dersem kocaman bir 3 ün 1 i........

artı bırde gecen vade aldığım karı bu vade verdim......

yani koca 4 ay boşuna geçti.......

py nın oyununu bozacak birşey olmalı ama ne........

yılmadan çalışmaya devam.........

Yorum

• karınca06
                      KASAP
                      • 12 Nisan 2009
                      • 976

sistem sat sinyalini koydu.şimdilik 89000 üzeri 120 dk lık kapanışta pozısyonu kapatırım....

çizgilere baktıgımdada ilk hedef 81700..........

bundan sonra kesinlikle sistem ve çizgilere uyacağım ve bu vade yaptığım hatayı bır daha yapmayacağım....

sistemsiz davrandığımdan ekım vade 90200 kısaları bugun 89475 den kapadım.

aralık vade 90275 den kısaları yerıne koydum....

vade baslangıcı kötü kapanışı güzel oldu.......

Yorum

• karınca06
                        KASAP
                        • 12 Nisan 2009
                        • 976

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tehlikenin farkındamısınız.....................

yukarıdaki grafık dow 11250 ımkb 58000 dow 11200 ımkb 70800.kımse asagıyı düşünmüyor ve jöleli abim halen 14000 hayalleriyle
                        altın bazında grafiklerle millete mal alın demeye getiriyor.....pıyasa terse dönerde bir yerde eşitlenirsek cok canlar yanabilir.....

ya kardeşim her hafta programın var sen gelecek haftaya kadar ne olacak onu söyle seni kurtaracak tek şey yıl sonu rallisi buradan
                        asagı salınırda yılbaşında çift tepe olur ise o da suya düşer....iddialı konuşmayı sevmem ama izlediğim göstergeler bu vadedeki tepe kırılmadan
                        mal alan veya vob da long olan hayal kırıklığına uğrayabilir..dostların aklına hangi gösterge diye gelebilir calıştığı ispatlansın hep bırlıkte
                        paylaşırız....dostlar vade sonuna kadar yanılma payımı küçük görüyorum 300-500 puan alacağız dıye 1500-2000 puan kaybetmeyelım.....

arkadaşın maaşı kaç paradır bılmıyorum ama yazık denklem yazıyormuş......
                        beni yani milleti ben bılırım diye kandırmaya çalışıyor tek uyanık kendısı.....

1.40 üzeri eurdolar-11250 üzeri dow- 85 dolar üzeri petrol gerektırırmış 70000
                        puan üzeri imkb....bunu bılmeyen var mı?

adamın standart bir göstergesi olur grafık üzerinde çalış hangi ho üzerinde kalmış at grafige....
                        şimdi endeks 2 yılda çift dip yapsa veya %50 düzeltme yapsa sonra yukarı hareketle 100000-150000
                        e gitse şimdi bu adamlar bilmiş mi olacak.....

arkadas ben orta vade yorum yaparım dıyorsan 3 ayda bır program yap ne olacağını söyle
                        kısa vadede milletin beynini yıkama ve yanıltma......yoksa türkiyenin bugunkı mali durumunun
                        gelecekte avrupa ülkelerinde daha ıyı olacagını sokakta sorsan ülkenin %51 i zaten bılıyordur......

Yorum

• daroka
                          ......
                          • 24 Nisan 2009
                          • 362

Kardeşim tebrikler yine tepeyi buldun...
                          ama önemli olan sistemli olmak biliyosun bunun acısını beraber çok ii tecrübe ettik
                          en kötü vademiz bu olsun...
                          sistemden şaşmayalım yeter bize...
                          bol kazançlar....
                          YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• karınca06
                            KASAP
                            • 12 Nisan 2009
                            • 976

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kardeşim tebrikler yine tepeyi buldun...
                            ama önemli olan sistemli olmak biliyosun bunun acısını beraber çok ii tecrübe ettik
                            en kötü vademiz bu olsun...
                            sistemden şaşmayalım yeter bize...
                            bol kazançlar....

evet kardes

4500 e yakın puan zarardan sonra tepeyı buldum.....

hiç tepe bulmaya çalışmasan bugun 89000 den kısalırdım.....

burayı okuyanlar karar versın tepeyı bulmak için 4500 puan vermek mı yoksa

sistemli olarak tepeden 2000 puan aşağıda veya yukarıda işlem yapmak mı????

Yorum

• karınca06
                              KASAP
                              • 12 Nisan 2009
                              • 976

sevgili dostlar

krıtık noktalardayız persembe gunu dıbı olan 67300 lerın kırılması eskı tepe olan 58000 lere kadar gevseyebilecek 100 endeksı
                              gundeme getırır.67300 kırılmadığı sürece 73300 lere kadar bir çıkış beklenebilir.

Yorum

• karınca06
                                KASAP
                                • 12 Nisan 2009
                                • 976

dowda 11250 kırılırsa hedef 12600 kırılmazsa 9500 ler......

dolarda 1,4450-1,4625 deki hareketli ortalamaları kırar ise 1,4850 ve 1,5660 kadar bir çıkış beklenebilir..

67300 kırılırsa 58000 lere gideriz kırılmazsa hedef yukarda 73300

vobda 88900-89200 krıtık nokta kırılırsa 92500 ler ilk etapta hedef olur.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information