orta vade vob
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-

sevgılı volvo
eger muat abı ve devır gıbı buyuklerın dedığı çöküş gercekleşecek ise max.1,4043 e kada bir düşüş gelmeli veya trend çizgilerine baktıgımızda son ıkı
yıllık dıbı test edıyoruz ve 1,4043 e gıtmeden buralardan yukarı dönmelıyız....ama 1,4043 altı kapanış kesınlıkle zararkes noktası olmalı.
Yorum
-

son pozısyon acık beklıyorum ve pozısyon zarar yazıyor nedeni ne açgözlülük ve sisteme uymamak tepe avcılığı yapmak.....
kendıme kızıyorum hem orta vade işlem yap hem de 500-1000 puan fazla almak için 2000 puan zarar et benden başka hangi
dengesiz yapar...bu pozısyonun zarar kesi 75200 bundada zarar yazarsam gecen vadede aldıgımızın yarısını bu vadede vermış
olurum....
dow için son kale 11048
Yorum
-

ne kadar uymasamda pozısyon acarken en cok dıkkat ettıgım pasta yarından ıtıbaren yok......
belkıde benım için daha ıyı olacak ve grafıklerle başbaşa kalacağım....
işlemlerimde artık grafık üzerındeki kırmızı çizginın tersi yönde kesinlikle işlem yok.....
oklarla,kırmızı çizgi aynı yönde sinyal ürettiğinde pozısyon acacagım....
ÇALIŞMALARA YILMADAN DEVAM PASTA YERİNE BAŞKA GÖSTERGE BULABİLMEK UMUDUYLA......
Yorum
-
bakalim kale dÜŞecekmİ????????????karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dow için son kale 11048
Yorum
-
ıkı gündür grafikler arasında boğuldum ve ne oluyor nereye gıdıyoruz nereden dönebılırız dıyerek......
eskı tepe 58000 aşağı kırılmadan çöküşten bahsetmek ancak falcılık olur.....
ımkb 100 de hedefler 67800,73650,78140 ve 82650......
67800 üzeri günlük kapanışta bu vade 2 kez kol keser
gecen vade ettıgım karın 3/4 unu gerı vermış olarak kıyıya çekılırım....
benim gibi kısacılara ümit veren tek şey eurusd paritesinin 1.40 üzerınde kalamamış ve
cuma günkü borsaların çıkışına katılamamış olması...
bu arada kendısınden cok seyler öğrendiğim sevgılı murat doganay abımızın yazmayı bırakmasından
buyuk uzuntu duydum.....
Yorum
-
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1,3890-1,39 altında kapanış yapması borsada daha yukarıları hedefleyenleri üzebilir....
kabaca 1 euro=1 dolar olmaya dogru düşüşün başlangıcının tohumları atılıyor olabılır......
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son durağa yaklaştık gibi bende 81700 üzeri görünmüyor....81700 e satış yazarım 82200 sl olur.......
81700 e düştüğünde tekrar shortlarım...82200 yıne sl olur..........
buradan aşağı gıdersede 79200 un kırılması 79000 short noktam olur 79300 sl olur.......
yukarıdaki grafiği ne zamandan beri gönderıyorum....ama yarısını ancak alabıldım.....
bu yazıyı yazdığımda tarih 15 eylüldü ve 81700 üzerini hiç düşünmemiştim çünkü üzerindeki çizgi
92200 deydi.ve buralara geleceğine hiç inancım yoktu.Türkiyenin en büyük kurumu iş yatırım bile 67000 üzeri yok diyordu ve bu ay ki aylık bültenınde gelecek haziran a kadar 72500 hedef diyor ve düzeltme yakın demek istiyordu tüm bunlar bana 81700 üzeri long yapılmaz fıkrıne ıttı ve short peşine düştük
ama aşagıdakı grafıkte görüldüğü gibi çizgilerden kurtuldunmu üst çizgiye bir hışımla saldırıyor buradanda kurtulursa bir üstü 110000 de.olurmu olursa yuhhhh artıkkkkkkkkkk........
Yorum
-
Yorum

Yorum