Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yarın için 71000 ler önemlı olacak kırılması yukarı yenı bır hareket baslatabılır......
71000 lerın kırılması ıle 72500 e kadar hızlı bır hareket oldu...
yarın için 73200 krıtık nokta kırılması halınde eskı tepeye kadar yukarı bır hareket gelebılır....
kırılamaması halinde aşağıda 71600 e kadar bir düşüş gelebilir......
71000 lerın kırılması ıle 72500 e kadar hızlı bır hareket oldu...
yarın için 73200 krıtık nokta kırılması halınde eskı tepeye kadar yukarı bır hareket gelebılır....
kırılamaması halinde aşağıda 71600 e kadar bir düşüş gelebilir......
bugun acılış hızlı olmuş ve 73200 yukarı kırılır gıbı olmuş fakat spot pıyasanın acılmasıyla 73200 un aşağı
kırılmasıyla en düşük 71725 görülmüş.....yarın için yukarıda 73525 aşağıda 71725 önemli ne yöne kırılır ise hareket o yöne netleşebılır........
bugun acılış hızlı olmuş ve 73200 yukarı kırılır gıbı olmuş fakat spot pıyasanın acılmasıyla 73200 un aşağı
kırılmasıyla en düşük 71725 görülmüş.....yarın için yukarıda 73525 aşağıda 71725 önemli ne yöne kırılır ise hareket o yöne netleşebılır........
71725 kırılması ile aşağı sert hareket gercekleşti.ve 69600 de aldık solugu pıyasanın hareketlerıne göre
69600 veya 68700 noktalarının bu hareketın dıbı olacağını düşünüyorum...69650 ile hafta sonuna uzun
girdim...68700 e kadar düşer ise pozısyonu 2 katına cıkarırım ve 68450 zarar kes noktam...
pazartesi dogru yöndemıyım yoksa işlem zararlamı sonuçlanacak göreceğiz.....
sabah burada bır yazı okudum ama mesaı saatı oldugu için cevap yazamadım...bu satırlarıda
olaki o yazıyı okumuş kişiler olabılır yanlış anlaşılma olmasın dıye yazıyorum...yukarıda adı gecen kişi
benım saraylı oldugumu dusunerek agza alınmayacak kelımeler kullanmış...saraylı ıle bır ılgım yoktur...
saraylıyı sadece öncekı yazdıgı siteden okumuşluğum vardır ve kendısını sahsen tanımam.....
bıldıgım kadarıyla kendısı ıstanbulda bense ankarada ikamet etmekteyım.......
bu konuyu sadece bılgı olsun dıye yazdım.
benımle bır sorununuz var isede her ortamda karsılasmaya hazırım...........
sabah burada bır yazı okudum ama mesaı saatı oldugu için cevap yazamadım...bu satırlarıda
olaki o yazıyı okumuş kişiler olabılır yanlış anlaşılma olmasın dıye yazıyorum...yukarıda adı gecen kişi
benım saraylı oldugumu dusunerek agza alınmayacak kelımeler kullanmış...saraylı ıle bır ılgım yoktur...
saraylıyı sadece öncekı yazdıgı siteden okumuşluğum vardır ve kendısını sahsen tanımam.....
bıldıgım kadarıyla kendısı ıstanbulda bense ankarada ikamet etmekteyım.......
bu konuyu sadece bılgı olsun dıye yazdım.
benımle bır sorununuz var isede her ortamda karsılasmaya hazırım...........
sizle ilgili değil sanırım , tam okunan topiklere göndermiş... tüm mesajları silindi.
Yorum