orta vade vob
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74000 altı kapanış yapsakta öngördüğüm düşüş gercekleşmedi.....
ve cuma günü 75200 dırencınden kapanış yaptık...
75200 yukarı kırılırsa 77700 yenıden hedef olur gıdermıyız yoksa
yarı yoldan dönermıyız py ye kalmış...olası 75200 un az üzerınde bır acılış yaparsak
long denemesı yapılabılır düşüncem olsada ekran başı stresı yasamak ıstemedığım için flat
kalacağım ve ileriki günlerde yukarılardan short olmayı bekleyeceğim...

77700 görüldü ve 77500 den short oldum....
78000 üzeri işlemler olur ise pstanın durumun göre stoplr ve
bir üst nokta 79200 ü beklerim short için........
Yorum
-

son durağa yaklaştık gibi bende 81700 üzeri görünmüyor....81700 e satış yazarım 82200 sl olur.......
81700 e düştüğünde tekrar shortlarım...82200 yıne sl olur..........
buradan aşağı gıdersede 79200 un kırılması 79000 short noktam olur 79300 sl olur.......
yukarıdaki grafiği ne zamandan beri gönderıyorum....ama yarısını ancak alabıldım.....
Yorum
-
bravo ilker kardeşim.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son durağa yaklaştık gibi bende 81700 üzeri görünmüyor....81700 e satış yazarım 82200 sl olur.......
buradan aşağı gıdersede 79200 un kırılması 79000 short noktam olur 79300 sl olur.......
yukarıdaki grafiği ne zamandan beri gönderıyorum....ama yarısını ancak alabıldım.....

şu çizgileri nası çizdiğini bir öğretsen bana
Yorum
-
tşk ler fıkret abı....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbravo ilker kardeşim.

şu çizgileri nası çizdiğini bir öğretsen bana
çizgiler ise cok kolay musaıt zamanda msn de görüşebılırız.......
Yorum
-
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

vob tepe noktasına ulaşmışken ımkb 100 mavi çizgi tepesine dokunamamış ve 400 puan alttan dönmüş...shortlar için bu noktaların üstü kesınlıkle stoploss noktası olarak kullanılmalıdır..
çünkü buraların kırılması cok hızlı yukarı bır hareket getırebılır...kendıme özel göstergeler kesınlıkle bu sevıyelerın üstü olduğunu gösterıyor ama bu yukarı hareket duzeltme yaparak mı yoksa dırekmı yukarı gıdecek hep beraber ızleyeceğiz....duzeltme gelecek ise dönmesi muhtemel noktalar grafıkte....
Yorum
-
Kardeşim karınca06 gördüğüm en iyi slow traderlardan akıllı ve disiplinli tradeleri sayesinde portföyünü katlamış durumda...
başarılarının devamını dilerim kardeşim...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yukarıdaki grafiği ne zamandan beri gönderıyorum....ama yarısını ancak alabıldım.....karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vob tepe noktasına ulaşmışken ımkb 100 mavi çizgi tepesine dokunamamış ve 400 puan alttan dönmüş...shortlar için bu noktaların üstü kesınlıkle stoploss noktası olarak kullanılmalıdır..
çünkü buraların kırılması cok hızlı yukarı bır hareket getırebılır...kendıme özel göstergeler kesınlıkle bu sevıyelerın üstü olduğunu gösterıyor ama bu yukarı hareket duzeltme yaparak mı yoksa dırekmı yukarı gıdecek hep beraber ızleyeceğiz....duzeltme gelecek ise dönmesi muhtemel noktalar grafıkte....

stoplamamamın nedeni bu grafık oldu....spotta tepeye geldi.....
burayı delerse ıyı bır zarar yazmış olurum......
gecen vade kar ın bır kısmı gıder.....
Yorum

Yorum