poritino Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kafayı yememek elde değil. Nisan 26'da yazmışım. 4 Mayıs çarşamba günü dönüş başlamış.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRica ederim hasan abi ve dilaverim
Alkışların daha büyüğü size.
Kahin olup olmadığım haftaya belli olur. almanyam geliyor çarşamba günü.
ahanda size tam tarih dönüş için. daha ne yapayım ki ?
Roubini paranın dibine vuruyor ben para kaybediyorum.Olacak iş değil
Yorum
-
azıcık sabret araba bey.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi artık şu 100 bin yolculuğu başlasın yaaa. valla mayıs ayı komple düştük.
bugün 63.850 üzeri kapanış olursa, ....................
Yorum
-
sn VOLVO yolculuk mu var yoksa ufukta sisin yolculuk zamanı geldiğin de bi hareket oluyor du heral gerçi ddost meclisin de yeni sayılırımKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
yolculuk yok öyle bakıyoruz piyasaya çaresizeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn VOLVO yolculuk mu var yoksa ufukta sisin yolculuk zamanı geldiğin de bi hareket oluyor du heral gerçi ddost meclisin de yeni sayılırım

En kısa zamanda ispanya ayarlamam lazım kendime yoksa zirve mirve hikaye olur.Gerçi oldu da bence.Ama fikret abey ümidli olduğu için bir nebze de ümidim devam ediyor diyeyim
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKafayı yememek elde değil. Nisan 26'da yazmışım. 4 Mayıs çarşamba günü dönüş başlamış.
Roubini paranın dibine vuruyor ben para kaybediyorum.Olacak iş değil

sell in may, go away
Yorum
-
Bu arada tekrar dikkatli okuyunca fark ettim.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterazıcık sabret araba bey.
bugün 63.850 üzeri kapanış olursa, ....................
Bugün 63850 üzeri kapanış olursa mı ? İlahi çok güldürdün beni fikret abey
Yorum
-
Evet öyle demiştin bende sana gülmüştüm .Hemde kendi yazdıklarıma ters düşerekFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersell in may, go away

Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün bu seviyelerde uzun açanlara tek diyeceğim, 75.200 altına gelmedikçe malınıza sahip çıkın ve satmak için 9*.*** seviyelerini bekleyin.

Yorum
-
fikret abi size söylediğim cizgilerin fotoğrafını çektim görünüşü aşağıda ki gibiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah 9.00 barı da benzer şekilde alttan kesip AL veriyormuş ama tuzak çıkmış.
sadece bir indikatöre bakıp karar vermemek lazım.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum

Yorum