FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi söylediklerini harfiyen yerine getiriyor maşaallahKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
dur bakalım daha bir tanesi oldu, diğeri için 77400 civarı olup yukarı tepecek mi yoksa buradan topuklayıp 79.150 üzerine mi atacak?eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi söylediklerini harfiyen yerine getiriyor maşaallah
bunu takip etmek lazım.
Yorum
-
attı da bi salınıp tutun ma işinii düşünüyor şimdilikFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79.150 üzerine mi atacak?
bunu takip etmek lazım.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
fikret abi 10 dakika musade verdin öylemiKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
kaldı 4 dkeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi 10 dakika musade verdin öylemi
şimdi 78900
Yorum
-
fikret abi ULUKARTAL senden mi kopya çekiyor Yukarıda 79,200 direnci aşılabilirse 80,000 seviyelerinin hedef olabileceğini düşünüyoruz. İndikatörler pozitif görünümü teyid ediyor. Yine takip edeceğimiz seviye 78,200 olacaktır. Bu seviyenin altında satış baskısı oluşacağından long pozisyonlar için stoploss olarak takip edilebilir.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
yok canım daha neler?;)eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi ULUKARTAL senden mi kopya çekiyor Yukarıda 79,200 direnci aşılabilirse 80,000 seviyelerinin hedef olabileceğini düşünüyoruz. İndikatörler pozitif görünümü teyid ediyor. Yine takip edeceğimiz seviye 78,200 olacaktır. Bu seviyenin altında satış baskısı oluşacağından long pozisyonlar için stoploss olarak takip edilebilir.
dediğim rakam 79125'e indi, bu yavaş yavaş inmeye devam edecek.
longları ürkütmeden yavaşça indiriyorlar sanki.
az aşağı az yukarı...
Yorum
-
süre doldu hakkını kaybetmiş olması gerek yoksa ek süre mi verdin abiKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
bu saatte yukarı yapılır mı? aşağı ineceğine daha fazla inanır oldum. üstelik bugün çarşamba olduğunu unutmayalım, kredili mal taşıyanlar satacak daha...eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersüre doldu hakkını kaybetmiş olması gerek yoksa ek süre mi verdin abi
Yorum
-
işin uzmanı kimi neye nasıl ınanacağını çok iyi biliyor ben ve benim gibi ler yuttu ama fikret abim kül yutmaz sankiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşağı ineceğine daha fazla inanır oldum.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
sağlıklı bir yükseliş olacaksa şimdi satarsın, 16.30 sonrasına bakarsın.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişin uzmanı kimi neye nasıl ınanacağını çok iyi biliyor ben ve benim gibi ler yuttu ama fikret abim kül yutmaz sanki
saat 17.00 sonrası ve özellikle 17.15'ten sonra hacimli şekilde yukarı giderse ertesi gün de devam eder.
dün ne yaptı amcalar? hacimsiz yukarı sürdüler, sabah gördük olayı.
Yorum
Yorum