VOLVO Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sağlığımız sıhhatimiz iyi olsun inşaallah ta hayat devam edecek tabiikiKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
hakikaten kısaymış fikret abiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera.s
aynen dostum.
kısa vade belki bu seans, belki yarın.
adı üstünde, KISA vade

hayırlsı. vob 100 olursa tatlılar benden:081::081:
Yorum
-
o o zamandı, şimdi boll üst bandı 78.500, bak yine 78.475'ten döndü.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi elinin ayarını kaçırdı heralde 78,375 yakıverdi
çok güzel fırsatlar veriyor iki yöne de.
Yorum
-
abi iki dakikalık stos alım bölgesin den yukarı dönemmi dönmeyem mi karar aşamasın da yukarı dönecek olursa 78 i yukarı aşabilirFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78.000'in altına inerse artık zor yükselir bugün.
bakalım ne olacak, meraklandım.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
sen diyorsan salarlar, şaka değil;)mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnşallah, birazdan vermeye başlarlarmı acaba, ( sallıyorum sabahtan beri izlemedim zaten !!!....)
Yorum
Yorum