Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

beklediğim hareketi yaptı ama çok geç yaptı.
    yarın sabah biraz yukarı başlarsa bugünkü gibi olur.
    aşağı açıp devam ederse, öğleden sonra dönüş var mı diye bakarız.

iyi akşamlar dilerim dostlar.

Yorum

• eren@
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2008
      • 2344

selamun aleyküm hayırlı cumalar..

BEKLENTİ-AVRUPA BORSALARININ YENİ GÜNE YÜKSELİŞLE BAŞLAMALARI BEKLENİYOR
      ABD ve Asya hisse senedi piyasalarında yaşanan yukarı hareketlerinetkisi ile, Avrupa borsalarının güne yükselişle başlamaları bekleniyor, ancak analistler Avro Bölgesi'nin borç problemlerinin piyasa üzerinde gölge etmeye devam ettiğine de işaret ediyorlar.
      IG Markets, FTSE 100'ün 46, Dax'ın 65 ve Cac-40'ın 42 puan artıda açılacağını tahmin ediyor.
      Dün Wall Street'de Dow Jones Sanayi Endeksi yüzde 0.07, S&P 500 Endeksi yüzde 0.40 artıda kapandı.
      Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2008
        • 2344

Yatırım Finansman : bugün hafif alıcılı açılmasını beklediğimiz kontratın, 78.000 seviyesinin üzerinde bir kapanış yapacağı anlaşıldığında yeniden "long" pozisyon açmayı planlıyoruz. Kontratın 78.000 seviyesinin altında bir kapanış yapması halinde "long" pozisyon taşınmaması gerektiğini ancak, kısa vadeli teknik göstergelerinin güçlü olması nedeniyle de şu aşamada "short" pozisyon açılmasının riskli olduğunu düşünüyoruz.
        Destek: 77.150-76.750 // Dirençler: 78.250-79.350
        Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

ULUKARTAL KAPITAL İndikatörlerde oluşan sıkışma ve volatilitenin yüksekliği yatay dalgalanmanın sürebileceğini işaret ediyor. Yine takip etmemiz gereken seviye 78,500 olacaktır. Bu seviyenin üzerinde görünüm pozitif olacağından short pozisyonlar için stoploss olarak takip edilebilir.

Yorum

• culex
            Tecrübeli
            • 22 Eylül 2009
            • 908

günaydınlar
            .

Yorum

• Koala
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 137

Günaydın, bol sabır dilerim

Yorum

• eren@
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2008
                • 2344

Oyak yat
                81.500 - 82.000 Ana Direnç Bölgesi
                79.000 Ana Pivot Seviyesi (Ana Trend Değişim Seviyesi)
                78.750 - 79.000 Ana Direnç Bölgesi
                76.500 - 77.000 Ana Destek Bölgesi (Aşağı yönlü ana trendde destek bulunan bölge)
                75.000 - 75.500 Ana Destek Bölgesi
                Gün içi yukarı yönlü hareketlerin
                oldukça sınırlı kalması ve satış baskısı ile karşılaşılması, aşağı yönlü ana trendin gücünü koruma eğiliminde olduğunu net bir şekilde göstermekte.
                Bu aşamada 79.000 ana pivot seviyesinin altında kalındığı sürece aşağı yönlü ana trendin devam etme eğiliminde olabileceğini düşünmekteyiz.
                Haziran vadeli sözleşmenin güne 77.500 - 77.750 bölgesine yakın bir seviye ile başlangıç yapabileceğini düşünmekteyiz

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

Herkese günaydın,

Vatana döndük ve endeks giderken bıraktığım yerde...

Bence Önümüzdeki haftadan itibaren yükselişe başlayabilirler ama öncesinde ortalığı tozduman edip mi yükseltirler ne yaparlar bilemem....Seçimlere 81500 lerde girmemizi bekliyorum 84500 ler de olabilir.
                  Bu sadece hissel beklentim. Buna göre pozisyon alamam.

Ek olarak psikolojik bir noktaya değineceğim: 62600 lere önceki salınımında hiç korkusuzca longlarımı tutuyordum ama şimdi gelebilecek sert satışlarda panik olup longları verebilecek noktaya geldim.
                  Sert aşağı basıp silkeleme yaparlarsa çok longcuyu sırtından atabilirler.

Bu yazımı bugüne özel yazmadım..Genel havayı okumanızda belki katkısı olur diye yazdım...

Herkese bol kazanclar...
                  Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

Sevgili Culexin dışbanda ite ite yaklaşınca 77900 den reverse olayım dedim. Sonra 80000 e dookunur mu acep dedim ve beklerken kaçtı bi yerimize:(
                    Açılışın çok kofti olduğu belliydi...73300 de bile çok oyalanmadan vermiş olmaları bana
                    öğleden sonrası için umut veriyor.

Bugün sinirler bir hayli zorlanacak gibi.
                    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sevgili Culexin dışbanda ite ite yaklaşınca 77900 den reverse olayım dedim.
                      Açılışın çok kofti olduğu belliydi...
                      Bugün sinirler bir hayli zorlanacak gibi.
                      sn poritino inanın ki ben de kafama vurdum longları ne güzel 78,000 yazmışım ama baktın gelmiyor 100-150 aşağısına ver değilmi bu ne biçim bir pisikoloji adamı deli edecek sabırlı olmalıyız fikret abim gelse ben rahatlıyorum inanın

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sn poritino inanın ki ben de kafama vurdum longları ne güzel 78,000 yazmışım ama baktın gelmiyor 100-150 aşağısına ver değilmi bu ne biçim bir pisikoloji adamı deli edecek sabırlı olmalıyız fikret abim gelse ben rahatlıyorum inanın
                        Zaten ne kadar zarar yazdıysam o psikolojiden dolayı yazdım

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

JP Morgan:Türkiye için tavsiyesini "OVERWEIGHT" den "UNDERWEIGHT" e düşürdü‏
                          Türkiye'de cari açık bozulan, yüksek enflasyon, ve nispeten beğenmiş politika bizi endişelendiriyor. Rezerv oranı artışı
                          gereksinimleri (RRR) bankalar için uzlaşma kazanç tahminleri kestik.
                          Biz OW gelen UW Türkiye'nin alçaltıyorsunuz.

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

Lüksemburg Başbakanı Juncker: IMF Yunanistan´a yardımı durdurabilir

Lüksemburg Başbakanı Jean-Claude Juncker, IMF'nin Yunanistan'a 110 milyar euroluk (155 milyar dolar) yardımının gelecek dilimini serbest bırakmayabileceğini söyledi...
                            Euro Bölgesi maliye bakanları grubunun da başkanı olan Juncker, Yunanistan'da kurtarma programına ilişkin yürütülen incelemeler sonucunda buna karar verileceğini kaydetti.
                            İncelemelerin Yunanistan´ın aleyhine olması halinde, Juncker, IMF'nin kurtarma programından kendisine düşen payı Yunanistan'a vermekten vazgeçebileceğini söyledi..
                            Juncker, IMF´nin Avrupa Birliği´nden Yunanistan´a yönelik bazı garantiler isteyebileceğini kaydetti.
                            Avrupa Birliği, IMF ve Avrupa Merkez Bankası yetkilileri bu hafta Yunanistan´ın kurtarma paketinin görüşmelerini tamamlayacak

Yorum

• culex
                              Tecrübeli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 908

-38.2 fibo 76700 de.
                              .

Yorum

• eren@
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2008
                                • 2344

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                -38.2 fibo 76700 de.
                                yukardan verdiğimi 800 den koydum 100 daha alırdık nasip açık poz + 7065 acaba yeni giren ler long ihtimali var mı dır

Yorum

Working...
                                X

Debug Information