dostlar milletteki sabrı ölçüyor namıssızlar galleş adamlar hayırlısı bakalım
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Son defa yukarı yapmaları lazım o zaman;)FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen diyorsan salarlar, şaka değil;)Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
78.225 çok güzel oldu.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon defa yukarı yapmaları lazım o zaman;)
şimdi action time olabilir.
gün boyu 78.000 üzerinde kalacakmış gibi yaptı, zaten saatlik barda kapanış 78.000 üzerinde olmazsa iş biter bence.
Yorum
-
güzel arkadaşlığın dostluğun ana sebebleri sizlerin samimi dostca olmanızdan kaynaklanıyor Allah razı olsunmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterözlemişim burayı ve bu güzel arkadaşlığı dostluğu, 2 hafta oldu takılamıyordum !!!!....Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
BENCE DEEE...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78.000 üzerinde olmazsa iş biter bence.
bu arada nakitim , malum 2 haftadır yoktum
2 haftadır yokum ve içimden gelen seçimin son haftasına girildiğinde şuanki seviyelerin daha da altından bir yerlerde olacağız.....
Önce 81.XXX _82.XXX ve max belki belki 84.XXX (zorrrr) sonra hızlıca 70.XXX_72.XXX ler ( 7-8 hazirana kadar olacak olanlar)
ÖZÜR DİLERİM ÇOK SALLADIM AMA BELKİDE NAKİT OLMAMDAN DOLAYI DESTEKSİZ SALLAYABİLİYORUMMM
KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN....
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
neden olmasın ki, AMA ağaların canlarının istemesi lazım !!!!....5.00 psikolojik ve bence altına salmıyormuş gibi yapabilirler !!!.... Sonra mı ııııı ....
:040:
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramiralde 5.00 yıkılırsa 76.800 gelir mi acep?Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
hayırlı akşam la emeği geçenlerden Allah razı olsunKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum

Yorum