Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yalan yok. gıcık ettin. eğerki gerçekten şaka yaptıysan bende yazdıklarımdan özür dilerim. ama şimdilik okuyucuyum. burayı baltalama niyetim yok olamaz da. Baltalayan kişi imajını kaldırmam zor benim için.
Hepinizi takip etmeye devam edeceğim. FNT,Culex,Efe ,yemekçi gibi değerli bilgiler veren kişiler var çünkü. Diğerleri kardeşim zaten.Ayrı bir sıcaklık katıyorlar.Yalanları yok dolanları yok.Diğer forumlardaki gibi sürekli kazandıklarını iddia eden tiplerle dolu bir yer değil burası. Kıymetini bilin.
Aslında ben sürekli kazanıyorum da bakma göze gelmeyeyim diye battık yandık muhabbeti yapıyorum....Deermişim... Merak etme Fikret abi seni bloklarsa ben sürekli senden alıntı yaparım yine gıcık etmeyi başarırız
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
FNT, Culex, Efe , yemekçi gibi değerli bilgiler veren kişiler var çünkü.
Diğerleri kardeşim zaten. Ayrı bir sıcaklık katıyorlar. Yalanları yok dolanları yok .
Kıymetini bilin.
bu sıcak ortamda inşaallah hepinizin kıymetini biliriz bu birlikteliği rabbim bozmaz diyelim..
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
gerçi asıl kıyak akkız ile gelecek. mesela 7.40 olsa ne olur burası?
Eğer günü yükselerek tamamlarsa bu bana geçen sefer 70 lerden dönüp yaptığımız zirve yolculuğunu hatırlatacak.
O zaman pazartesi de eksi açılış ve 2. seansa feza formasyonu beklerim.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Eğer günü yükselerek tamamlarsa bu bana geçen sefer 70 lerden dönüp yaptığımız zirve yolculuğunu hatırlatacak.
O zaman pazartesi de eksi açılış ve 2. seansa feza formasyonu beklerim.
istikbal vaadediyorsun ama stop koyduğun yere üzüldüm.:040:
Yorum