Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mutimar
    Bağımlı
    • 12 Mart 2009
    • 1356

Fikret abi yeni geldim... Şöyle geride kalan sayfalara baktımda süper isabetli yorumlar yapmışsın, BRAVOOO
    Volvo abime de slm....
    Bu arada sayın daroka nın orta vade tahmini her ne olursa olsun
    Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
      Bağımlı
      • 12 Mart 2009
      • 1356

Fikret abi yeni geldim... Şöyle geride kalan sayfalara baktımda süper isabetli yorumlar yapmışsın, BRAVOOO
      Volvo abime de slm....
      Bu arada sayın daroka nın orta vade tahmini her ne olursa
      Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
        Bağımlı
        • 12 Mart 2009
        • 1356

Volvo abime de slm....
        Bu arada sayın daroka nın orta vade tahmini her ne olursa olsun biraz
        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
          Bağımlı
          • 12 Mart 2009
          • 1356

Volvo abime de slm....
          Bu arada sayın daroka nın orta vade tahmini her ne olursa olsun biraz yavaş
          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
            Bağımlı
            • 12 Mart 2009
            • 1356

Volvo abime de slm....
            Bu arada sayın daroka nın orta vade tahmini her ne olursa olsun biraz yavaş belki ama
            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
              Bağımlı
              • 12 Mart 2009
              • 1356

Volvo abime de slm....
              Bu arada sayın daroka nın orta vade tahmini her ne olursa olsun biraz yavaş belki ama işlemeye
              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                Bağımlı
                • 12 Mart 2009
                • 1356

Volvo abime de slm....
                Bu arada sayın daroka nın orta vade tahmini her ne olursa olsun biraz yavaş belki ama işlemeye devam ediyor
                Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                  Bağımlı
                  • 12 Mart 2009
                  • 1356

Volvo abime de slm....
                  Bu arada sayın daroka nın orta vade tahmini her ne olursa olsun biraz yavaş belki ama işlemeye devam
                  Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
                    Bağımlı
                    • 12 Mart 2009
                    • 1356

Volvo abime de slm....
                    Bu arada sayın daroka nın orta vade tahmini her ne olursa olsun biraz yavaş belki ama işlemeye devam ediyor sanki
                    Tırsık VOB'cu...

Yorum

• VOLVO
                      indikatör
                      • 30 Nisan 2009
                      • 1448

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      yok bir yere gittiğim, volvoyu gıcık etmek için yazdım, pis indikatör ne olacak
                      yalan yok. gıcık ettin. eğerki gerçekten şaka yaptıysan bende yazdıklarımdan özür dilerim. ama şimdilik okuyucuyum. burayı baltalama niyetim yok olamaz da. Baltalayan kişi imajını kaldırmam zor benim için.

Hepinizi takip etmeye devam edeceğim. FNT,Culex,Efe ,yemekçi gibi değerli bilgiler veren kişiler var çünkü. Diğerleri kardeşim zaten.Ayrı bir sıcaklık katıyorlar.Yalanları yok dolanları yok.Diğer forumlardaki gibi sürekli kazandıklarını iddia eden tiplerle dolu bir yer değil burası. Kıymetini bilin.

Yorum

• FNT
                        KARAKARTAL
                        • 29 Mart 2008
                        • 4754

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        birbirinizi çok iyi tanıdığınız belli aranız daki samimiyet şaka şamata ne güzel dost sunuz demekki dost meclisinin muhabbeti bu
                        yok be ne tanıması,

ilk defa tok geldiği bir D10 toplantısında 2 tane 1.5 dürüm yediğini görünce dikkatimi çekmişti.
                        sonra Layoti dostumuzun ona "Az ye VOLVO Fil gibi olacaksın" sözüyle daha iyi tanıdım ve takip ettim.

hesabı başkası ödeyecekse, VOLVO 2 günlük yemek yemeden rahat etmez.

Yorum

• Se_M
                          Katılımcı
                          • 01 Aralık 2009
                          • 97

abi bide 63.850 üsüt kapatırsa endeks gerçekten pes diyecem sizin için... zira spota bakınca kademe kalktıkça veriyolar malı. belki de kendi malları al gülüm ver gülüm yapıyolar..
                          galiba artık vob esas spot hikaye diye düşünmek lazım.. bilmiyorum yanlış mı ?

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            yukarıya hareket devam edecekmi bakalım ama kapanış daha yukarlardan olmalı şöyle 76.600 üzer falan yanı
                            az yazarım öz yazarım mı diyorsunuz sayın yemekçi katkılarınız dan dolayı size de teşekürederim ..

Fitch Japonya´nın not görünümünü "durağan"dan "negatif"e indirdi
                            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              75.600 Lerde iken yazmıştık
                              rakam yaznlış olmuş
                              yukarıya hareket devam edecekmi bakalım
                              ama kapanış daha yukarlardan olmalı
                              şöyle 76.600 üzer falan yanı
                              Muti arada mundar etti yorumu ben öne alayım bari...

Önce Volvo'yu sonra da Mutimar'ı cezalandırıyorum. Cezanız bu seviyeden 2 kontrat short açmak...

Şaka maka bir de kazanırsanız böyle cezaya can kurban olur
                              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• mutimar
                                Bağımlı
                                • 12 Mart 2009
                                • 1356

Abiler Lütfen kızmayın ben 1 kere yazdım ve enter e basınca defalarca yazı yolladı :(
                                nasıl oldu anlamadım opera ve mozilla ile baktım yine aynı yazdıgım yazıyı DEFALARCA yollamış
                                kusura bakmayın lütfen, kendi kendine oldu NASIL OLDUYSA !!!!
                                Tırsık VOB'cu...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information