teo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.teo bu snake ben de çalışmıyor,bir ayarı var mıdır acaba? tüm paritelerde ve periodlarda kırmızı gösteriyor.
pardon ıcıne baktım, baska bır seyı cagırıyormus, bunu da aynı dızıne ekleyın lutfen...
Yorum
-
sn.teo fractal indikatörünü gönderebilirmisiniz?teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterH1 için fractal trend baslangıcını muthıs haber verıyor...
When the fractal dimension moves from high levels down through 55, we have a good idea that a trend is starting,
and that it will likely continue down towards the 30 area, where trends tend to lose energy and stop.
Conversely, when a trend has reached a fractal dimension reading of 30, we have a pretty good idea that the trend has run its course, and a consolidation or retracement is now about to unfold.
----------------------------------------------
Ben artık Sayın Ozkan'ın uyarısına uyarak H1 kullanıyorum, 30 dak bıraktım,
Buyuk sozu dınlerım ben,
Asagıdakı ındıkatorlerı de lutfen H1'e kurunuz.
55'e gırdıgınde hemen trend yonune don, ve 30'a gelene kadar poz otur,
Fractal 30 oldugunda, ya yatay konsolıdıte olacaktır, ya da tepkı hareketı baslıyacaktır..
Yorum
-
ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.teo fractal indikatörünü gönderebilirmisiniz?
anladım sayın ardasu, durun sakın olun , yukarı ekledım...
Yorum
-
Bak uyanıgın Lınner regressıon ve semaforu kullanım seklıne...
I have these 4 indies on my 1min euro chart. Magnified market price. TRo_SR_RR, Shi Channel tru Modified version, and 3 level zz semafor ( no alarm)
The two screen shots tell the basic story.. When the ZZ gives you the #3 at a shi level extreme, the SR_RR system should be right there at the same level to go long or short at its designated value..
The reason for the combo use is dynamic repainting.. For the SR_RR system alone if the market is pushing hard but i get a few up ticks thru the go long value, then continues to push hard down.. The system keeps adjusting the go long value lower and lower, so the trade i entered was early and not at a momentary extreme. Thus where the zz indie comes in . When the #3 trade is firmly planted on a shi extreme, the next bar is usually in correct direction.. If i take counter trend trade using shi channel as trend direction, i scalp for 3 pips,, if i am with the shi channel trend I go for 5 pips. Using it on a 1 min chart..
I am writing this for you to point out the flaws in logic as i am using the indies. Also, the SR_RR sys. adjusts at what interval or is it a dynamic function adjustmet.. Again the reason I ask .. When the market pushes hard in one direction, the ZZ idie is set up, but the SR_RR is lagging behind in resetting??

Yorum
-
bu bildigimiz FDI degilmi lutfen bununla ws30 ekrana getirip bakin h1 de hemde dusus olan yerden up trend gosteriyor bariz volatility falan yok.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterH1 için fractal trend baslangıcını muthıs haber verıyor...
When the fractal dimension moves from high levels down through 55, we have a good idea that a trend is starting,
and that it will likely continue down towards the 30 area, where trends tend to lose energy and stop.
Conversely, when a trend has reached a fractal dimension reading of 30, we have a pretty good idea that the trend has run its course, and a consolidation or retracement is now about to unfold.
----------------------------------------------
Ben artık Sayın Ozkan'ın uyarısına uyarak H1 kullanıyorum, 30 dak bıraktım,
Buyuk sozu dınlerım ben,
Asagıdakı ındıkatorlerı de lutfen H1'e kurunuz.
55'in uzerıne cıkınca hemen trend yonune don, ve 30'a gelene kadar poz otur,
Burada ben genelde poz oturmuyorum, room up/down bıtınce cıkıyorum ve baska parıteye bakıyorum...
Fractal 30 oldugunda, ya yatay konsolıdıte olacaktır, ya da tepkı hareketı baslıyacaktır..
Pekı trend ne tarafa nasıl anlayacagız dıyen çaylaklara
, ıkıncı ındıkatorude kurmasını, bu ındıkator multıdır tum perıyodları gosterır, sız H1'e bakacaksınız, soldan 5 yanan ışık
hehehe ..
Mavı ıse yukarı, kırmızı ıse asagıyadır trend..
Forexde sadece bu durumlarda poz alarak, cıddı bır pıps kazancı elde edebılırsınız,
Tum raporu okumak ısteyenler ıcın
http://www.fractalmarketreport.com/fmr-faq.phpBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
o poz stop olur, stoptan sonra geri döner,teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsdjpy long adevam, cok ayıp yaptıklarınız,
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
bakin bir ornek bende olanida ayni kisi yazmis ama bu sanirim modifiyeli biraz farkli gosteriyor. birde adx ve cci ekledim farki gorulsun diye.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero poz stop olur, stoptan sonra geri döner,
oldu ve terse dondu, 97 den, sımdı de karı alıp cıktım.. (96.66)
Bugunden sonra sadece hareket yonunde olacagım (H1 D) , ne geldıyse basıma zaten tepkıye oynadıgımdan geldı...
Tepkıye sadece fractal 30 olursa oynayabılırım, tabı hemen bu huyu bırakmak cok zor...
Yorum
-
PEK YAKINDA 98,6-99 sinemalarda atması serbest nasılsateo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroldu ve terse dondu, 97 den, sımdı de karı alıp cıktım.. (96.66)
Bugunden sonra sadece hareket yonunde olacagım (H1 D) , ne geldıyse basıma zaten tepkıye oynadıgımdan geldı...
Tepkıye sadece fractal 30 olursa oynayabılırım, tabı hemen bu huyu bırakmak cok zor...There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum

Yorum