Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
saygıdeğer kuzum faizi artırmasa fed ki öle görünüyor yarın viopta kurşunları hazırlayalımmı short için 4/5 bin puan yukarıdan artırsada dolartl kontratı için hazırlayacağız mı a ve b planı olarak yormunuz ne olur pirim...? çünkü yarın baya harektli bir gün alacak gibi...bizi aydınlatsanız minnetar olurum
adamın okadar emeği var ha bire analiz ediyor ordakilerin kusuru.... neyapalım guera kardeş...bak biz pirimize ölemi yapıyoruz isteği bizim için emirdir hemen harekete geçiyoruz...
tamam konustum....guerra saol...bunak adını unutmus...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sımulasyonumda....fed i 75 000 de karsılıyacak dedim....emme bundan para kazanamadık....70 000 e inmeden yaptı bunu...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
matriksi ilk aldığımda 2010'da paralelleri (aralarında 60'ar kademe var yaklaşık) çizmiştim, 3 liradaki kırmızı da dahil.
tabi bunu bir bilinçle değil, aralarında eşit mesafe var, koyalım da dursun diyerek yapmış idim. bir nevi merdiven gibi.
15-75 bandında 10 yıl kaldı, 1.75-2.40 bandında 3 yılın biraz üzerinde kaldı, ama 1 yılda 2.40-3 bandını patlattı.
ama ayakları yere basamıyor şu an.
şu mudur?
boğayı bağladık 10 yıl, ipi gevşeyince damda ne kadar inek var hepsini ağlattı ve yeni nasipler için damdan kaçtı..
ne yapacak, illa dönecek geri.
bizim boğalar öyle yapardı, çift zincir vursak dahi bir süre sonra illa koparırlardı zincirlerini.
bu grafı iyi etut etmek ilazım.....soldaki 2000 de...SABİT KUR REJİMİ VARDI....yani...devlet kuru garanti etmişti...borsayı satıp tl ye ulasan...tl yi verip...doları merkezden rahatca sabit fiyattan alıyordu....bu fiyat...0.65 dolar tl di...
burada bi manupulasyon oldugu....asikardır...bi kez daha 3.05 denenecek fed den sonra veya yarın...sonra hedef 2.60....ne yapacagım....KENE....4 kademe...biri elde...digerleri hocamurat verdi...acırsam namerdim....bu 3.05 e yarında fed den once atak olabilir...
gıcık herif olumm...allah ele yaratmış....kendi sucu degil...ha ha ha....gelecek...kritik durumdayız...kacmaz o...
emmi içime bir kuşku düşmüş bunlar sağ gösterip solvurmasınlar mı bu gece terse koyup fed faiz artırırsa ...?olma ihimali olabilir mi saygılar....?dayanak olarakta son bir aydır garan işctr akbank halkbank takaslarında hunharca yaptıkları satışlar beni kuşkulandıran gelişmeler
Yorum