Rica etsem biri özetleyebilir mi sayın kuzumun dolar ve borsa da tepe beklentilerini. Kafam karıştı
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Anlaşılan herkesin kafası karıştı.kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRica etsem biri özetleyebilir mi sayın kuzumun dolar ve borsa da tepe beklentilerini. Kafam karıştı
Yorum
-
benim anladığım sayın kelmiker dolar bu hafta içinde ne pahasına olursa olsun hunharca yüselişlerde gözünün yaşına bakılmaksızın shortlanacak çünkü bu gidişle türk pankaları batar ve skender ağamız bu durumu asla kabulenmez oda batar diğer yandan borsa dib fiyatımız 62000 ler eşşek gibi görülecek biz onda yokuz orayı kolluyoruz long üçün diğer paramızla buralardan başlayarak dolar shortluyoruz asıl yılan bu önce bunu ezecez usulet ve suhulet içinde endeksimizde diplere gelince longlamak için kademeli longa giriyoruz inşallah doğru anlamışım ben böle anladımkelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRica etsem biri özetleyebilir mi sayın kuzumun dolar ve borsa da tepe beklentilerini. Kafam karıştı
Yorum
-
bi kardesim....ozelime mesaj atmıs...bana benzer yorumların tweeterle yapıldıgını...takip edildigimi yazmış ve bazı yorumlarıda kopyalıp bana gonderdi....
bi yanlış annama olmus....ben FED dunyaya dolar sacacak demedim...doları 5 yıl sactı...iki yıldırda geri topluyor...
ben dedim ki....FED...faizi artıracagı zaman....seçilmiş merkez bankalarına ozel pencere acar...DOLAR VERİR...bununla...TC merkezde doviz stogu az...cıkışı durduramaz diyenleri uyardım....DURDURUR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Dolarda show başlamak üzere kuzum. önümüzdeki 15-16-17 Eylül günleri çok önemli kuzu. Korkuya tüküreceğiz birlikte...
Yorum
-
Pirim....?hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPirim son bir istirham dolardaki keneli short vuruş düzenin nasil payalşirsan minnetar olurum diğer vuruşlar için benim düşündüğüm keneli vuruş
2,vuruş 3,1340
3,vuruş 3,1650
4,vuruş 3,2460 saygılarımla
Yorum
-
-
bir de bugün bildiğim kadarıyla roş aşana, yahudiler 5776'ya girdiler.
anlaşılan yeni yıla çok şiddetli girilecek, yeni yıl sarhoşluğunu atlattıkları gibi.
kuzu abi, geçenlerde iş yatırımdan şant manukyan 7'nin sırrını, şemitah ve jubilee'yi paylaştı.
üzerine bir de imf başkanı beyaz saçlı kadının 7 döşeli konuşmasının linkini verdi.
netice itibarıyla cümleten tuttuk beyler diyor gibi geldi bana.
ben inanıyorum, bu adamlar işin kabalist/kitabi boyutuyla da piyasada varlar.
bu konuda çok yazdın evvelden galiba moşe adında yakın da bir dostun var ama güncellersen görüşlerini sevinirim, işin bu boyutu ile ilgili.
Yorum
-
bu grafta...soldaki yuvarlak bolumun detayını yaz...dip tepe...ve zamanlama...yapabilirsen o yuvarlagı...yani 2000 ila 2003 aralıgını koy...ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar kızın indikatör değerleri - aylık
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
22.10.2001 de.....dolar tl....1.644 dur....
bundan iki ay sonra....dolar tl 1.40 dır....yani yuzde 15 gocmustur....
soru sordum mu cevap ver....yada topigime yazı yazma.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
1994 de tansu ciller krizinde ise....dolar tl edindigi zirveden yuzde 40 gocmustur.....
ulen etrafımdaki zibideler....size ya ogretecegim....yada ogretecegim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
kuzu abi, sorma uyuya kalmışım. kusura kalma.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster22.10.2001 de.....dolar tl....1.644 dur....
bundan iki ay sonra....dolar tl 1.40 dır....yani yuzde 15 gocmustur....
soru sordum mu cevap ver....yada topigime yazı yazma.....
grafik şöyle;
Yorum
Yorum