Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

TAKİBİNDE....1.65 zirvenin....1.40 dip iki ay....senin grafta yawrim.....

TAKİBİNDE.....TANSU MANUPULASYONUNDA....bi bak dolar tl...yuzde 40 gocus.....

hale bak yaw....dediklerim gerceklesti....şimdi milleti abartmayın ulendeyim....abi bunuda mı ben yapacagım yaw....kendimi kutluyamıyorum....ben azizim....ben evliyayım....ben embiyayım.... tumunun ozeti diyemiyecegim mi yaw....

dolar tl yi....shortlamıyan salaktır....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hocamurat2001
      Aktif
      • 26 Haziran 2014
      • 367

3,1110 ancak 5 kontrat daha shortlayabildik

Yorum

• hocamurat2001
        Aktif
        • 26 Haziran 2014
        • 367

3,0936 kapatildi 25 kontrat alah bereket versin İLK PARTİ İÇİN YİNE 25 TANE İKG EMİRLİ 3,1110 YAZILDI 25 SHORT

Yorum

• ohannesburg
          Katılımcı
          • 07 Mart 2015
          • 117

endeks 5-10-20-50 günlük ortalamalar

Yorum

• kelmiker
            Tecrübeli
            • 02 Aralık 2008
            • 554

Sayın kuzu büyük adamsın büyük

Yorum

• kelmiker
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 554

Sanırım bu durumda fed faiz artırmayacak. Doğru mu anladım arkadaşlar sayın kuzunun söylemlerini

Yorum

• ohannesburg
                Katılımcı
                • 07 Mart 2015
                • 117

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sanırım bu durumda fed faiz artırmayacak. Doğru mu anladım arkadaşlar sayın kuzunun söylemlerini
                sanırım kuzu abi durumu şöyle açıklamıştı sn. kelkimer

ben dedim ki....FED...faizi artıracagı zaman....seçilmiş merkez bankalarına ozel pencere acar...DOLAR VERİR...bununla...TC merkezde doviz stogu az...cıkışı durduramaz diyenleri uyardım....DURDURUR...

Yorum

• ohannesburg
                  Katılımcı
                  • 07 Mart 2015
                  • 117

kuzu abi, yarın da 2bin puan alırlarsa fedi 75binde karşılamış olurlar.
                  vob için keneli şorta ordan mı başlamak lazım yoksa şimdiden girişmeli mi?
                  müsait bir anında yanıt alabilir isek kına gibi un olur, önümüzü görürüz.

Yorum

• hocamurat2001
                    Aktif
                    • 26 Haziran 2014
                    • 367

[IMG][/IMG]
                    [IMG][/IMG]
                    [IMG][/IMG]

Yorum

• hocamurat2001
                      Aktif
                      • 26 Haziran 2014
                      • 367

ekim vade dolar kapanışı

[IMG][/IMG]

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        TAKİBİNDE....1.65 zirvenin....1.40 dip iki ay....senin grafta yawrim.....

TAKİBİNDE.....TANSU MANUPULASYONUNDA....bi bak dolar tl...yuzde 40 gocus.....

hale bak yaw....dediklerim gerceklesti....şimdi milleti abartmayın ulendeyim....abi bunuda mı ben yapacagım yaw....kendimi kutluyamıyorum....ben azizim....ben evliyayım....ben embiyayım.... tumunun ozeti diyemiyecegim mi yaw....

dolar tl yi....shortlamıyan salaktır....
                        ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        kuzu abi, sorma uyuya kalmışım. kusura kalma.
                        grafik şöyle;

sorun yok...grafı zamanında yetiştirdin ginede....hedefim yılanı ezmekti....ezdik....şimdi nereden cıkacagız....tansumu bu...eco mu bu....TANSU TABİİKİ....onunla ilgili bi yazı asacagım....94 krizi....ve benzerlikler...ve bitiş sinyali...
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bi kere eco da yuzde 15 gocus var....3.05 den bu....2.60 demektir....

tansuda yuzde 40 gocus var....bunun olması ücün merkez faizi artırmalı....bunda hedef 2.40...şimdilik...bilahare 1.80....

bu iki haldede...kabulumuz nedir...FED in bizim merkeze dolar destek penceresi acması(nota bak)....ve merkezin dolara tepeden tepeden indirmesidir....

unutmayın....DUNYA YONETİLİYOR....

not...rusyanın turkiyeden gecirecegi gaz petrol boru hattı ertelendi...gazprom.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            kuzu abi, yarın da 2bin puan alırlarsa fedi 75binde karşılamış olurlar.
                            vob için keneli şorta ordan mı başlamak lazım yoksa şimdiden girişmeli mi?
                            müsait bir anında yanıt alabilir isek kına gibi un olur, önümüzü görürüz.
                            bugun TULUM giydirdi....yarın tulum cıkarma gunu....

kurguladıgım sistemde...dolarda düşecek...borsada düşecek....borsa...bazı kurumlara acılacak sorusturmalar nedeniyle dusecek...bunnar buyuk kuruluşlar...

misal...biri TUPRAS ı olumune satmaya baslarsa yarın...bu borsayı yıkar...

neyi ögrettim size....hubarı okudun nu....bu borsaya ne yapar dısında hiçbisey dusunmeyin...

Yorum

• oxford
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2013
                              • 467

TC Merkez bankası bu yuzden mi faiz artırmadı acaba? Dolar penceresi

Yorum

• greenspan41
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2009
                                • 327

Kuzu 2009 Marta Dolar Aynı gün 1.80 lerden 1.83 lere çıkmış ve 1.79 lardan günü tamamlamış ve kısa zamanda 1.70 lere gerilemişti. ocak 2014 te de 2.30 lardan güne başlamış 2.42 lere kadar yükselmiş ve merkez haberi ile 2.30 lara sert gerilemişti. Bu sefer böyle hızlı bir hareket görecek miyiz?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information