Birkaç hafta önce Bir gece sabaha karşı 2.93 ten 3.002 ye ordan 2.94 e olan hareketi de unutmayalım.
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu Abi bugün hiç oralı olunmadı ama hürriyete ve İshak alatona soruşturma haberleri geçti. Biri terör Alaton da paralel.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun TULUM giydirdi....yarın tulum cıkarma gunu....
kurguladıgım sistemde...dolarda düşecek...borsada düşecek....borsa...bazı kurumlara acılacak sorusturmalar nedeniyle dusecek...bunnar buyuk kuruluşlar...
misal...biri TUPRAS ı olumune satmaya baslarsa yarın...bu borsayı yıkar...
neyi ögrettim size....hubarı okudun nu....bu borsaya ne yapar dısında hiçbisey dusunmeyin...
Bir de globalde bir yeşillik var malum bu fed önceSi haberi yukarda karşıla stratejisi Gereği midir? Yoksa dün ile bugün Arasında çok da bir fark yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
-
Putin Suriye ye üs kuruyor...Gazprom projesi iptal oluyor...Irak rus uçaklarını geçiriyor....Mekke de Vatikan benzeri bir kuruluş planları var....Bunları nasıl okuyalım Saygıdeğer Kuzu Hocam...meto15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi kere eco da yuzde 15 gocus var....3.05 den bu....2.60 demektir....
tansuda yuzde 40 gocus var....bunun olması ücün merkez faizi artırmalı....bunda hedef 2.40...şimdilik...bilahare 1.80....
bu iki haldede...kabulumuz nedir...FED in bizim merkeze dolar destek penceresi acması(nota bak)....ve merkezin dolara tepeden tepeden indirmesidir....
unutmayın....DUNYA YONETİLİYOR....
not...rusyanın turkiyeden gecirecegi gaz petrol boru hattı ertelendi...gazprom.
kuzu hocam...harikasın...
ABD başkanlık seçimleri ne zaman kuzu hocam.. bize etkileri nasıl olur.sanırım demokratların işi zor.
ve bizim geleceğimiz ne olur. sanki ortadoğuda ve Türkiyede bu karışıklıklar ABD başkanlık seçimine kadar sürecek.
Amerikan başkanlık seçimi, Kuzu hocam bu konuda da derin bilgin ve analizlerin vardır...
Türk akımı boru hattı durdu ama Suriyeli göçmen akımı devam ediyor..“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
-
baktım hocam, gönderdim yanıt.hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterohannesburg kardeşim özelini bir kontrol et lütfen selamlar
Yorum
-
kuzu abi operasyon başladı, bakalım nereye gidecek ucu.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun TULUM giydirdi....yarın tulum cıkarma gunu....
kurguladıgım sistemde...dolarda düşecek...borsada düşecek....borsa...bazı kurumlara acılacak sorusturmalar nedeniyle dusecek...bunnar buyuk kuruluşlar...
misal...biri TUPRAS ı olumune satmaya baslarsa yarın...bu borsayı yıkar...
neyi ögrettim size....hubarı okudun nu....bu borsaya ne yapar dısında hiçbisey dusunmeyin...
bugün boydak'a girdiler.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/30085134.asp
Yorum
-
dolar - uzun vadeli haftalık grafik

matriksi ilk aldığımda 2010'da paralelleri (aralarında 60'ar kademe var yaklaşık) çizmiştim, 3 liradaki kırmızı da dahil.
tabi bunu bir bilinçle değil, aralarında eşit mesafe var, koyalım da dursun diyerek yapmış idim. bir nevi merdiven gibi.
15-75 bandında 10 yıl kaldı, 1.75-2.40 bandında 3 yılın biraz üzerinde kaldı, ama 1 yılda 2.40-3 bandını patlattı.
ama ayakları yere basamıyor şu an.
şu mudur?
boğayı bağladık 10 yıl, ipi gevşeyince damda ne kadar inek var hepsini ağlattı ve yeni nasipler için damdan kaçtı..
ne yapacak, illa dönecek geri.
bizim boğalar öyle yapardı, çift zincir vursak dahi bir süre sonra illa koparırlardı zincirlerini.
Yorum
-
BABO....
beni ara ....cok onemli....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
emmi hisse net topiğinde seanstayım bir el atsana abide yazıyor
oraya yazayıım
Babo abiye özel mesajdır kuzu emmi beni arasın çoooook önemlidir diyor lütfen babo abiye ulaşabilen varsa tlfla falan kendisine ulaşsın bu mesajı iletsin saygılar
PAYLAŞTIM EMMİ ORDAN SEN ZAHMET ETME
Yorum
-
emmi içime bir kuşku düşmüş bunlar sağ gösterip solvurmasınlar mı bu gece terse koyup fed faiz artırırsa ...?olma ihimali olabilir mi saygılar....?dayanak olarakta son bir aydır garan işctr akbank halkbank takaslarında hunharca yaptıkları satışlar beni kuşkulandıran gelişmeler
Yorum
-
bu soruyu da öne almakta fayda var.ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu abi, yarın da 2bin puan alırlarsa fedi 75binde karşılamış olurlar.
vob için keneli şorta ordan mı başlamak lazım yoksa şimdiden girişmeli mi?
müsait bir anında yanıt alabilir isek kına gibi un olur, önümüzü görürüz.
kuzu abi fed ile birlite bu konuda da bir iki kelam edersen harika olur.
Yorum
-
Yorum
adam herseyi uç gün öncenden yazıyor.
Yorum