Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Guerra
    Kadrolu
    • 02 Ağustos 2011
    • 5558

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BABO....

beni ara ....cok onemli....
    Kanada cep telefonundan aramanı bekliyor

Yorum

• Guerra
      Kadrolu
      • 02 Ağustos 2011
      • 5558

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      emmi hisse net topiğinde seanstayım bir el atsana abide yazıyor
      oraya yazayıım

Babo abiye özel mesajdır kuzu emmi beni arasın çoooook önemlidir diyor lütfen babo abiye ulaşabilen varsa tlfla falan kendisine ulaşsın bu mesajı iletsin saygılar

PAYLAŞTIM EMMİ ORDAN SEN ZAHMET ETME
      Babo'yu ne arayan ne de soran varmış:(

Yorum

• hocamurat2001
        Aktif
        • 26 Haziran 2014
        • 367

saygıdeğer kuzum faizi artırmasa fed ki öle görünüyor yarın viopta kurşunları hazırlayalımmı short için 4/5 bin puan yukarıdan artırsada dolartl kontratı için hazırlayacağız mı a ve b planı olarak yormunuz ne olur pirim...? çünkü yarın baya harektli bir gün alacak gibi...bizi aydınlatsanız minnetar olurum

Yorum

• hocamurat2001
          Aktif
          • 26 Haziran 2014
          • 367

Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Babo'yu ne arayan ne de soran varmış:(
          adamın okadar emeği var ha bire analiz ediyor ordakilerin kusuru.... neyapalım guera kardeş...bak biz pirimize ölemi yapıyoruz isteği bizim için emirdir hemen harekete geçiyoruz...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

tamam konustum....guerra saol...bunak adını unutmus...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

sımulasyonumda....fed i 75 000 de karsılıyacak dedim....emme bundan para kazanamadık....70 000 e inmeden yaptı bunu...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Guerra
                Kadrolu
                • 02 Ağustos 2011
                • 5558

Longları 92350 den şorta döndüm...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  dolar - uzun vadeli haftalık grafik

matriksi ilk aldığımda 2010'da paralelleri (aralarında 60'ar kademe var yaklaşık) çizmiştim, 3 liradaki kırmızı da dahil.
                  tabi bunu bir bilinçle değil, aralarında eşit mesafe var, koyalım da dursun diyerek yapmış idim. bir nevi merdiven gibi.

15-75 bandında 10 yıl kaldı, 1.75-2.40 bandında 3 yılın biraz üzerinde kaldı, ama 1 yılda 2.40-3 bandını patlattı.
                  ama ayakları yere basamıyor şu an.

şu mudur?
                  boğayı bağladık 10 yıl, ipi gevşeyince damda ne kadar inek var hepsini ağlattı ve yeni nasipler için damdan kaçtı..
                  ne yapacak, illa dönecek geri.
                  bizim boğalar öyle yapardı, çift zincir vursak dahi bir süre sonra illa koparırlardı zincirlerini.

bu grafı iyi etut etmek ilazım.....soldaki 2000 de...SABİT KUR REJİMİ VARDI....yani...devlet kuru garanti etmişti...borsayı satıp tl ye ulasan...tl yi verip...doları merkezden rahatca sabit fiyattan alıyordu....bu fiyat...0.65 dolar tl di...

grafın sagındaki....dolar tl cıkışı...aynı degildir...KUR SABİT DEGİL...borsayı satıp tl ye ulasan...doları buldugu fiyattan piyasadan alıyor...bu fiyatta...DENGE NOKTASI 2.80 DİR....bunun ustundeki rakkamlar...borsada satısı frenler...satarsa alacagı dolar...zarar hanesine yazar....

bu nedenle....2.60 sart....

burada bi manupulasyon oldugu....asikardır...bi kez daha 3.05 denenecek fed den sonra veya yarın...sonra hedef 2.60....ne yapacagım....KENE....4 kademe...biri elde...digerleri hocamurat verdi...acırsam namerdim....bu 3.05 e yarında fed den once atak olabilir...

grafa bakın....cıkıs trendi destegi...2.40 da...hedef yani....

Yorum

• Guerra
                    Kadrolu
                    • 02 Ağustos 2011
                    • 5558

92025 Flat oldum.

Yorum

• hocamurat2001
                      Aktif
                      • 26 Haziran 2014
                      • 367

KAPANIŞLARIMIZ
                      [IMG][/IMG]
                      [IMG][/IMG]
                      [IMG][/IMG]

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

bunakla....grafik alışverişi şart bu gunlerde....

Yorum

• hocamurat2001
                          Aktif
                          • 26 Haziran 2014
                          • 367

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bunakla....grafik alışverişi şart bu gunlerde....
                          emmi neden burada analiz yapmiyor gelip burda 2 pir yolumuzu aydinlatsa dahanda kimse kolumuzu bükemez alimallah))))

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

gıcık herif olumm...allah ele yaratmış....kendi sucu degil...ha ha ha....gelecek...kritik durumdayız...kacmaz o...

Yorum

• lonntermsteel

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              emmi içime bir kuşku düşmüş bunlar sağ gösterip solvurmasınlar mı bu gece terse koyup fed faiz artırırsa ...?olma ihimali olabilir mi saygılar....?dayanak olarakta son bir aydır garan işctr akbank halkbank takaslarında hunharca yaptıkları satışlar beni kuşkulandıran gelişmeler
                              bu sorunun cevabı çok mühim ihtimal varmı

Yorum

• lonntermsteel

fede full short girmeyi düşünüyom

Yorum

Working...
                                X

Debug Information