Kuzu hocam çok geçmiş olsun, sizi bu kadar çok seven değer veren dostlarınızın dualarıyla bu sorunu da atlatırsınız. Sanalda da olsa sizi tanımış olmak büyük şans.
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
illa yukarı gidicem diyen bir vob...
ne zoru var bu kadar anlamadım.
sonuçta 75bin xu100, 93bin viob'tayız.
hadi bakalım. buradan nereye yıkılacak...
Yorum
-
-
-
usaglar....evvelki gün colonoskopy oldum....yas var artık....vucut revizyon istiyor....biraz temizlik yapacaklar...bu yasta normalmiş...oluşmus bazi kistleri alacaklar....kanser degil cok şükür...emme hayatımda fazla doktorluk olmadıgım ucun...biraz urktum...yasla birlikte bu tur seyler herkese geliyormus...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu acil sifalar temenni ediyorum. Yok öyle bir ameliyatla uzakta kalmak... Her sey yolunda gidecek insallah... Dualarimizda gönlümüzde sevdiklerinin dularina ortak olacaktir... Seni kolay kolay vermeyiz kuzu... Allaha emanet ol...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum

Yorum