cümleten iyi bayramlar
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
cubbeli....musluman degil ki....NAKSIBENDI DININDE O....yeni din...gectigimiz haftalarda....ETE KEMIGE BURUNUP...MAHMUD DIYE GORUNEN ALLAHLARI OLDU...ve gomduler...suan...cubbeli ve digerleri....kim ete kemige burunuceki tartisiyorlar...cubbeli hepsini harciyacak....eger menzil bulasmazsa....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam, iyiki forum herkese acik degil. Varya cubbeli yazdiklarini bii okusa seni bir guzel okur ufler baglar ve hic biseye yaramaz gari.

yeni din...NAKSIBENDI....Trabzon rumun kalintilari ile kurtler arasinda....mermi hiziyla yayildi....
hem kurtler....hemde lazlar....birlikte iktidardalar...
fekaattt...
bu kurbandan sonra....ikisi arasinda herb cikacak....
hazreti muhammed sagken....kendi ummetinden 4 peygamber cikti....ona meydan okudular....birisi kadindi...bunlari bastirmak 3 yil surdu....kan...firat nehri gibi akti...peygammer sagken basagelemedi....ebubekir doneminde 2 yil daha savas oldu...PEYGAMBERLER SAVASI...
omer halife oldu....olduruldu....
Osman halife oldu....olduruldu....
ali halife oldu.......olduruldu....
DINI BOLUSMEK ISTIYEN HEP CIKAR....PARA VE MEVKI SAGLAR....
sonunda....cahiliye doneminin LIDERI...ebu sufyanin oglu MUAVIYE geldi....EMIRLIK VE BABADAN OGULA INTIKALINI GETIRDI....
CAHILIYENIN LIDERLERI IKTIDARI GERI KAPTILAR VE CAHILIYE DEVRINE GERI DONDUK....islam yuvarlak 50 yil var oldu....ve oldu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
daha once yazmistin...2008 de...niye akp yi destekliyorum diye........
ozette demistim ki...
cunkiii....
TURKIYEYI BU DINCILERIN ELINDEN AKP KURTARACAK.....
bana niye akp lisin diyen dostum.....soruyu yapistirdi....
nasil yaw....aklinimi yedin sen....
dedim ki....
yasaklanmis olan bu dinciler....bu serbestiyi gorunce...tv ler kuracaklar....murit toplama yarisina basliyacaklar....ONLAR KONUSTUKCA MILLET KACACAK....BIRBIRINE DUSECEKLER...ipretle seyredecek millet....
veeeee....
kararini verecek....
bu ne bicim is....bu ne bicim ikis diyecek...
veeeeee.....
KURTULACAGIZ BUNLARDAN....
dedigim cikti....boyuk adamim ben...hastaligi ve careyi...aklimla buluyorum...ha ha ha.
heee...boyyuk adam degilim....eyyy temam....ele ossun...ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TAS....BAS...TRAS...
ben yapmadim....sen yaptirdin bana...al tasi seytana firlat....SEYTAN TASLAMA.
o yaptirdi....emme ben yaptim....kes basi...kurban...yuce allahima firlat...KURBAN.
kafadaki saclari kokunden kes....tovbe...
bu ucu ayni gunde.....mekkede yapilir....buna HAC denir....
ve HACI olursun.....
aslinda....islam ilk ciktiginda....kurban sadece kabe de kesilirdi....HAC VE KURBAN....tek ibadetti....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
tahranda ki bulusma cok onemli usaglar...sonuclari borsayi cok etkiliyecek.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hayir....henuz degil....*HİS_SET* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam; kurtulduk mu?
ve
dünyaya nasıl bir müslüman olunur, islam budur öğrettik mi?
cunkii....
tum dinler dogdular ve olduler....islam oleli 1300 yil oldu....muaviye ile oldu...
ISLAM....ezilmislerin ezenleri devirdigi...COK BUYUK BIR DEVRIMDI....zekat la tum imparatorluklari yikti....VERGIYI AZALTTI YANI...zekat zengine aitti....muaviye ile bu yavas yavas kaldirildi....ARAP MILLIYETCILIGI YUKSELDI...islam araba yaradi...bunu iranlilar yikti...abbasi devletini kurdular....hadisler bu donemde yazildi....tumu...islamin iranlilastirilmasi ucundu...ve yapildi...islam pers imparatorluguna donustu....selcuklu bunu turk imparatorluguna donusturdu...VE ISLAM TURKLESTIRILDI...naksibendi....bektasi...mevlevi.. .o veya bu...hepsi TURKLESTIRME icin kullanildi....osmanlida....yavuzla beraber yeniden islam araplastirildi...cubbeli...bu araplasmis turklerdendir....
artik....HICBIRDIN INSANOGLUNU ETKILIYEMIYOR....gucunu yitirdi...yeni din...BILGIDIR...yalnizca o hukmedecek....gerisi lagalugadir ki....ancak toplumun binde biri lagaluga insandir...sadece o binde bir ucundur dinler.
eger bilgiye sahipsen....GERCEK ISLAMIN DA BILGI OLDUGUNU bilirsin....
cunkii....
yuce rebbim....muhammedi sikiyor ve....oku....OKU...OKUUUU...
diyor.
YARATIGIM DUZENE BAK...ONUN SIRLARINI OGREN....OKU VE OGREN...INSAN-I KAMIL ol...elektirigi sen bul...telefonu sen bul...internet sen bul...matbaayi sen bul diyor.
bu zor yaw...yerine...hadisi serif uydurayim...kafama gore takilayim...sakal salip salvar sallayip...nalin giyip kendimi bi poh diye yutturayim...buna ilim diyeyim...kendimede alim diyeyim....olmazmi....
olur....
dersen....bu yeni dindir...adi...ehli-sunnettir....ISLAM LA...UZAKTAN VE YAKINDAN ILGISI YOKTUR...
CUNKIII....ISLAM BILGIDIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ecilc paylaşım gününden bu yana güzel prim yaptı beni mahcup etmedi kısa zamanda yüzde 30 50 arası primlendi ben yüzde 50 yapınca satarım bana uyup alan arkadaşlar varsa duyurmak istedim.arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkesin bir tarzı vardır benimde bir tarzım var nasil ki kuzu emminin bir tarzı projeksonu varsa benimde bu piyasadan dayak yiye yiye yasaya yasaya piyasanın öğrencisi olarak öğrendik birşeyler çok detaylı olarak anlatabilirim piyasaları ama şuan buna gerek yok bence malda kalanlar üzgündür sadece konu ile ilgili mesajlara cevaben Vestel diyen arkadaşıma benim tarzım olmayan bir senet grafiğine baktım 25 üstü boğa olur kendileri.25 altında ayı olur.
Benim derdim para kazanmak değil büyük para yapmak bunun için çalışmak gerekti ve bende çok çalıştım efendim tüm piyasalar birbirine bağlı bitcoin 13 bini görmeden USD Türkiye piyasasında zirve yapmadan piyasa USD zirve borsa dip şeklinde borsa zirve USD dip şeklinde çalışıyor tabi bunu herkes anlayamaz bu sağlam bir takip ve yetenek gerektirir benim analizlerimde şöyle olursa böyle olursa olmaz ayı ve boğa olarak bakarım efendim uzatmim diyorum da çok bilgi yüklü olunca duramıyorum böylesi süreçlerde taşınacak hisse geçen yıl dan bu yana alark idi şuan bunu primli bulmaktayim yeni alark olarak ECİLC araştırıniz.ilginiz için teşekkürler
Yorum

Yorum