Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Dövize bir darbe daha gelebilir bu günlerde.
Bu arada parite tersine döndü.abd resesyonu ihtimaliyle.
Amma cins günler
bazı abd resesyonu öncesi euro ve borsalar çıkar
verdiğim bilgileri not ediniz çok değerlidirler koza grubunu borsanın sonuna doğru yükseleceği bilgisi gibi, usd dip borsa zirve, usd zirve borsa dip bilgisi gibi, şimdi de düşüşün nerede sonlanacağı bilgisini veriyorum kardemir d yi 30 sent civarında gördüğünüzde genel düşüş tamamlanmış olur.Not edelim bu yazdıklarım onlerca kez tecrübe edilmiş ve gerçekleşmiştir.ileriki zamanlarda bakarız...
bakın çok bilgili olabilirsiniz, her tahmininiz tutabilir. yalnız kardemir hissesini 30 cent düşüş hedefi verip bunu endeksin dibi ile orantılarsanız katılmam.. hatta gülerim. kardemir 30 cent olabilir, olmayabilir , daha da aşağıları görebilir. bildiğim bu hisse bist 100 'e bir ölçü, referans olamaz. bizim yörenin fabrikası. zamanında staj bile yaptım. bir ülkenin borsasının, ekonomisinin ölçeği olamaz. örneğin filyos ile ilgili, devlet demiryolları ile ilgili bir haber çıkar tavan çeker, ya da taban, her neyse...
bakın çok bilgili olabilirsiniz, her tahmininiz tutabilir. yalnız kardemir hissesini 30 cent düşüş hedefi verip bunu endeksin dibi ile orantılarsanız katılmam.. hatta gülerim. kardemir 30 cent olabilir, olmayabilir , daha da aşağıları görebilir. bildiğim bu hisse bist 100 'e bir ölçü, referans olamaz. bizim yörenin fabrikası. zamanında staj bile yaptım. bir ülkenin borsasının, ekonomisinin ölçeği olamaz. örneğin filyos ile ilgili, devlet demiryolları ile ilgili bir haber çıkar tavan çeker, ya da taban, her neyse...
Ben bu forumu daha önce keşfetmiş olsaydım ve onerdigim senetlerin 50 100x yaptıklarını görmüş olsaydınız yaklaşımınız farklı olabilirdi borsa düşecek dedim düştü borsa düşerken ecilc ve USD yukarı dedim oldu forum sakinlerine benden kurban bayramı hediyesiydi ecilc benim için çerezlik marjı çok daha yüksek olan senetler var ama onları ulu orta söyleyemem herkesin bilmesi gerektiği kadar ayrıca sıradan biri olmadığını tekrar vurgulamak istiyorum ki geçmiş yazılarımda KUZU emmime kafa tuttugumu da görebilirsiniz sen kimsin ki kuzu emmine kafa tutuyorsun diyebilirsiniz bende derimki halep ordaysa Arsin burda.
Sen gül kardeşim sorun değil 30 sent oluncada bende sana gülerim odesiriz konu ile ilgili iddada açmıştım senet 11 12 civarında iken gelmez diyorsan iddaya da girmek istersen ben varım kerizin birinden Ukrayna Rusya savaşı olup olmayacağına iddiaya girdik Rusya 1 ay kalmaliydi ok dedim sıfır araç idi iddia da yaşlı gözlerle siparişi verdi biniyorum şimdi encok sana karşı onu kaybederim hay dan gelen huuuu olur.
beyinsiz zavallı seni fetonu da senin beynini de ....ne istediler de vermedin feto ***ine 5 6 yıl önce sümüklü mendilini kokluyordun
5 kisilik bir aile yemeği 750 tl den asağı kurtulamıyorsun en basıtı les bist kağıtları dibin dibin e giriyor. buna itiraz etmek haksızlık mı
feko ***ine en çok bağıranların boy boy fotolarını görüyoruz sende mi öylesin zavallı seni
biz feto ***ine zamanın da da *** dedik simdi de *** diyoruz senin gibiler diz cöküp önünde donunu kokluyordu
feto picine devleti teslim etmeyin dediğimizde de böyle diyordunuz
5 yada 6 yil once nerden anladin benim fetonun sumuklu mendilini kokladigimi , berebermi kokladik saygisiz?
fettosun agziyla bu ulkenin ne kadar degeri varsa sabahtan aksama kadar hakaret et sonra yavsakca siyril karsindakine fetocu de oh ne ala memleket.
20 sene oncede 5 sene oncede simdide ne kadar hashasi varsa topunun ta .....
feto .... ne zamaninda ne dedigini bilmiyoruz, simdi ise birsey dedigin yok varsa yoksa bu ulkeye ait ne varsa hakaret ediyorsun vazifeli gibi.
feto .... birsey dedigin vaki olmadi borsa kotu. bist kotu , turkiye kotu , turk lirasi kotu, idare kotu, din kotu haer allahin gunu bos
lakirdilar.
behey beyinsiz bist kotu ne demek? borsa bu duser cikar, kagitlarda duser yukselir,
dusen kagit var cikan kagit var hic cikmayan kagit var fezaya cikan kagit var.
ama bu heryerde var , dovjonesda nasdaktada en baba kagitlar bile 10 kat yukseldigi gibi 10 da bire de dusebiliyor.
her borsaninda kendine gore ulkesine gore donemine gore bir dinamigi var.
kendi ulkesinin borsasina , parasina kufretmek ne demek ya? elini tutan mi var git dolarla islem yap git begendigin ,
tapindigin kimse onun hissesini al sat, sana biste zilah zoruylami islem yaptiriyorlar.
kuzu ustad burda ki dinamikleri izliyor hem kendisi kazaniyor hem kendisini izleyenler, buraya gelen insanlarda en basta onu okumak icin geliyor buraya hashasi kilikli birinin ulkeme ve ulkemin varliklarina hakaretini kufrunu izlemeye gelmiyoruz.
farzedelim idareciyi sevmiyorsun, hakkindir sevmek zorunda degilsin, istedigin elestiriyi yapabilirsin,
ama hic birsey sana ulkemin her varligina her degerine her kurumuna hakaret hakki vermez.
bunu fettosun hashasileri acikca yapiyor kemalist gorunerek yapiyor , solcu gorunerek yapiyor. milliyetci gorunerek yapiyo ama yemezler.
sagci olabilirin solcu olabilirsin , dindar olabilirsin ama ne bok olursan ol bu ulkeyi seveceksin, bu ulkeye hainlik etmeyeceksin.
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Sen gül kardeşim sorun değil 30 sent oluncada bende sana gülerim odesiriz konu ile ilgili iddada açmıştım senet 11 12 civarında iken gelmez diyorsan iddaya da girmek istersen ben varım kerizin birinden Ukrayna Rusya savaşı olup olmayacağına iddiaya girdik Rusya 1 ay kalmaliydi ok dedim sıfır araç idi iddia da yaşlı gözlerle siparişi verdi biniyorum şimdi encok sana karşı onu kaybederim hay dan gelen huuuu olur.
yazdığımı tekrar okuyun...
hayatta olmaz demem çok absürt olmadıkça. her hisse her değere gelebilir. 2 ay önce tcell 24 tl iken 2 ay içinde endeks yatayda düşmeyecek ama bu 16 TL olacak denilse hadi lan denilirdi.
5 yada 6 yil once nerden anladin benim fetonun sumuklu mendilini kokladigimi , berebermi kokladik saygisiz?
fettosun agziyla bu ulkenin ne kadar degeri varsa sabahtan aksama kadar hakaret et sonra yavsakca siyril karsindakine fetocu de oh ne ala memleket.
20 sene oncede 5 sene oncede simdide ne kadar hashasi varsa topunun ta .....
feto .... ne zamaninda ne dedigini bilmiyoruz, simdi ise birsey dedigin yok varsa yoksa bu ulkeye ait ne varsa hakaret ediyorsun vazifeli gibi.
feto .... birsey dedigin vaki olmadi borsa kotu. bist kotu , turkiye kotu , turk lirasi kotu, idare kotu, din kotu haer allahin gunu bos
lakirdilar.
behey beyinsiz bist kotu ne demek? borsa bu duser cikar, kagitlarda duser yukselir,
dusen kagit var cikan kagit var hic cikmayan kagit var fezaya cikan kagit var.
ama bu heryerde var , dovjonesda nasdaktada en baba kagitlar bile 10 kat yukseldigi gibi 10 da bire de dusebiliyor.
her borsaninda kendine gore ulkesine gore donemine gore bir dinamigi var.
kendi ulkesinin borsasina , parasina kufretmek ne demek ya? elini tutan mi var git dolarla islem yap git begendigin ,
tapindigin kimse onun hissesini al sat, sana biste zilah zoruylami islem yaptiriyorlar.
kuzu ustad burda ki dinamikleri izliyor hem kendisi kazaniyor hem kendisini izleyenler, buraya gelen insanlarda en basta onu okumak icin geliyor buraya hashasi kilikli birinin ulkeme ve ulkemin varliklarina hakaretini kufrunu izlemeye gelmiyoruz.
farzedelim idareciyi sevmiyorsun, hakkindir sevmek zorunda degilsin, istedigin elestiriyi yapabilirsin,
ama hic birsey sana ulkemin her varligina her degerine her kurumuna hakaret hakki vermez.
bunu fettosun hashasileri acikca yapiyor kemalist gorunerek yapiyor , solcu gorunerek yapiyor. milliyetci gorunerek yapiyo ama yemezler.
sagci olabilirin solcu olabilirsin , dindar olabilirsin ama ne bok olursan ol bu ulkeyi seveceksin, bu ulkeye hainlik etmeyeceksin.
ulan beyinsiz bu borsaya rezillik demek neresi kötü
nesi rezil değil bu borsanın
çoğu kağıt 1994 lu yıllarda işlem görüyor dolar bazlı
% 300 enflasyon var bu ülkede
bist rezalettir kepazeliktir , rakamlar ortada sığırcık
diğer yerde senin gibi akoğlanlarla 5 6 yıl önce bu tarz yazısırdık simdi hepsi elim kırılsaydı da oy vermeseydim modunda tartısmalar bitti artık , sen çok gec kalmıssın
sunu kafana sok akp ülke değil akp türkiye değil
pkk ya çözümde yol verirken evet dedin , fetoya devleti verirken evet dedin , ülkeyi hukuken ahlaken ekonomik olarak batırırken evet dedin , sen nasıl millet devlet diyorsun burda akçakal
dediğim gibi bu tip bos muhabbetler bitti en fanatıkleri bile savuncak suratı kalmadı sen trene gec binmissin
bir kere daha fetona da senin beynine de .... biz feto ***ine 10 yıl önce de *** diyorduk
bist 100 dolar bazlı 13.7 cent yani 2018 deki fiyatında su an 4 yıl bosa kürek dolar bazlı kazanc 0
enflasyon bazlı kazanç eksilerde
bist 100 dolar bazlı 2013 yılının tam tamına 36.7 cent asağısında
dolar bazlı enflasyon bazlı araba bazlı ev bazlı ot çöp bazlı heryere karsı ekside
ülkede bist harici ne alırsa al müthis kazandırdı
evet dolar almadığıma çok pismanım , ben azılı shortçudum sağlam da kazandım ama doların ipini koparması hisseye yönlendirdi mecburen simdi pismanım araba ev alsam parayı 4 5 e katlamıstım
bu enflasyonda hisselerim eriyor şaka gibi
Yorum