HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

Her 2400 ün altına geldiğinde ateşe değmiş gibi alıyor birileri..
    Ne bitmek tükenmek bilmez KY imiş bu..

Hepsi de teknik analiz biliyor haaa..:P

Tam basacak diyoruz GARAN artıya geçiyor..
    Tammm basacak bu sefer bitti diyoruz..
    Yüzde 5 ekside olan TUPRS bi anda kuduruyor..4-5 tl ..
    Tammmm bastıı tammm hopppp EREGL yüzde 1.5 artı..
    Hoppp bi bakıyorsun froto sasa hekts kudurmuş gibi dalıyorlar..

15 dk da bas 1.5 gün boyunca sür..15 dk bas 2 gün sür..Dön dolaş 2380 2440 aralığı..

Basacaksan bas işte 2400 ün altına hadi 2300 2200 gidelim..ne duruyorsun..

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

Aslında ben bu hafta sonundan korkuyorum.
      Dövize bir fiske daha vururlarsa bist 2400 desteğini kırar.
      Belli olmuyor işte ne olacağı.tam dip desteğinde kırarsa kötü olur.
      Dövizi daha çıkarmak istemiyorlar

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1922

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Aslında ben bu hafta sonundan korkuyorum.
        Dövize bir fiske daha vururlarsa bist 2400 desteğini kırar.
        Belli olmuyor işte ne olacağı.tam dip desteğinde kırarsa kötü olur.
        Dövizi daha çıkarmak istemiyorlar
        Bu saatten sonra doları düşürerek enflasyonu düşüremezsin..
        Kimse dolar benzin cart curt düştü diye fiyatlarda indirime girmez..

Enflasyon birazda psikoloji işidir..
        Fiyat algısı bozuldu mu bir kere düzeltmesi çok zordur..
        Bu algının bozulması en çok üretici ve satıcılara yarar aslında.

Misal bütün maliyetlerin double yaptığı bir ortamda sen 3 katına da fiyat versen satarsın ürününü..

Kimse çıkıpda kardeşim yüzde 50 zamlı satıyorsun hayrola demez..Diyemez..
        Herşeye zam geldi der geçersin..

Enflasyon TR de özel sektörün çok sevdiği bayıldığı birşeydir..
        AKP şimdi özel sektörün bankaların değirmenine çuval çuval para taşıyor..

TR de kimse 1-2 enflasyon sevmez..İstemezde..Onun için öyle 5 in altına indirecez söylemlerine inanmamak lazım..
        1-2 enflasyon ortamlarında katma değer üreten güçlü ar-ge si olan innovasyona yatırım yapan..Verimlilik konusunda çözümleri olan firmalar kazanır..

Öyle bir kafa ve yapı ise bizde yok!!

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

doların geçici olarak düşmesiyle enflasyon düşmez.
          ama yönetim kararlı doları 18 üstüne bir süre çıkarmayacaklar.buda düşürerek olur.
          ben şahsen doların bu arada 15-14 e kadar düşebileceğine inanıyorum.haftalık ve aylık cci uyumsuz..küçük bir fiske vurdularmı 15-14.
          sonrası ise 30.
          bisti artık bilmiyorum.
          sattım ne varsa zaten.aklım ermedi bu paradoxa.çıktıkça vuruyorlar tepesine.ne iş se.
          mal tutan da viopta shortluyor galiba.

Yorum

• vicente
            Yasaklı
            • 22 Kasım 2020
            • 2458

bist 30 düsmek istemiyor artık düsecek yeri de yok gibi rte yeni bir kriz çıkarmadıkca

burdan alınan bist 30 kağıtları erken secim kararı ve iktidar değisikliği ile % 400-500 getiriler sağlar

arçelik gibi sürekli yatırım yapan sirket satın alan büyüyen bir sirket bile 20 tl düsmüs tepeden çok ciddi erimeler var

Yorum

• Titrettin
              Aktif
              • 20 Aralık 2016
              • 318

Dolar denilen paranın da enflasyonu var. Sadece TL'nin enflasyonu yok. Nasıl Dow dax eskiden olduğu yerlerin üzeri ise... Bir zaman bizim endeks 125 cent ise aradan geçmiş 5-6 sene gene o seviyeye geliyorsa eskinin çok altına gelmiştir. O zamanki 125 centin şimdiki degeri aslında 150 cent olmuştur...

Yorum

• vicente
                Yasaklı
                • 22 Kasım 2020
                • 2458

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Dolar denilen paranın da enflasyonu var. Sadece TL'nin enflasyonu yok. Nasıl Dow dax eskiden olduğu yerlerin üzeri ise... Bir zaman bizim endeks 125 cent ise aradan geçmiş 5-6 sene gene o seviyeye geliyorsa eskinin çok altına gelmiştir. O zamanki 125 centin şimdiki degeri aslında 150 cent olmuştur...
                hocam 9 yıllık dolar bazlı kaybın tl karsılığı bugun 875.000 eski değerle olması gereken rakam
                korkunç bir kayıp korkunç bir zarar var bistte
                adam dıo ki biste kötü diyemezsin

erken secim kararı bir umut baska da birsey yok malesef

o değerler yeni hükümetle ile görülecek biz burda 280 hedef diyoruz aylardır oraya bile gidemiyor ki 280 e cıksa çoğumuz bayram eder ))

Yorum

• vicente
                  Yasaklı
                  • 22 Kasım 2020
                  • 2458

mayıs 2013 den beri dolar 9,7 kat artmıs bist 2,5 kat artmıs

ve çöp100 bugun de yerle bir

ama borsamız çohh eyiii

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

tut badem tut , bademler tutuyor

erken secim kararı alınana kadar borsanın kapatılması çok daha iyi olur

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

dowa bakarsan çıkacak.
                      ama biste bakarsan ne yapacağı belli değil.
                      kaldırıp kaldırıp vuruyorlar.

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1922

Nasdaq 16 haziran günü dip yaptı 1 ay geçti..O dibi ziyaret dahi etmedi..600 puan üzerinde..
                        DOW keza 17 haziran dib..
                        1 aydır o dib test edilmedi..
                        DAX fena dayak yedi bu arada (normal)
                        NIKKEI umurunda değil pek..
                        Emtialara çakıyorlar ama ben ALTIN ın buralarda coin benzeri bir ralli koparabileceğini düşünüyorum...

Bizde xu100 2400 kabaca..
                        Geçen sene 1350 de idik..
                        Yüzde 100 yapmış nerede ise yüzde 3-5 düşünce bi vavelya kopuyor ki sorma gitsin..
                        Sanırsın 1600 e düştük falan taban taban seriye bağladık..
                        Uyaranlar!!! biz demiştik diyenler bu nedir ki daha siz eylül ekimi görün diyenler..Her taraftan korku olumsuzluk düşüş çakılış katastrofi pompalanıyor..
                        Bunların bir kısmı azılı ayı..Bir daha ki sene endeks 4000 den 3500 e düşse yine çıkıp battık ettik..Her daim çökecez...Geççç..
                        Birde tatlı su TA solucanları var..
                        Çıkarken endeks çıkıyor düşerken de düşüyor diyip taraftar toplama alkış alma peşindeki ego manyakları..En komiği bunlar zaten..
                        Geçen sene xu100 1400 de ralli geliyor dediğimizde ne rallisi dediler..
                        Bu sene 1800 de şubat 24 de müthiş ralli geliyor dedik diye yine ne rallisi TA öyle demiyor dediler..

Yahu tastamam geçen yaz ki muhabbetler..
                        Tek fark 1400 yerine 2400 de dönüyor bu muhabbetler..

Eylül ekim gibi bi 1500 puan daha koymasın üzerine bu BIST...

Verecekse versin hadi 2200 2100 2000 bassın..

Yüzde 5 üzerine düşen kağıt sayısı 9..
                        Bunların çoğu 2 senede yüzde 300 400 700 gitmiş kağıtlar haa..
                        Taban tabana bağlamaları gerekirken durum bu..

Benim kendi fikrim..
                        Ağustos eylül gibi ABD tarafında enflasyonun ateşinin düşmesi ile süper fişek füze bir ralli bekliyorum..

Özellikle coin tarafında..Ve NASDAQ..

Verdiğim konsolidasyon rakamlar içinde devam ediyor endeks ler..
                        Benim düşündüğüm gibi düşünerek buralardan mal karşılanıyor diye bakıyorum ben grafiklere..(herkes 9.1 enflasyona bakıp deli gibi satarken)

Borsalar geleceği satın alır..
                        En kötü haberler dipde gelir..

Az önce parite 1 in altına indi altın gümüş bakır borsalar her yerde satış var ama BITCOIN 20.000 üzerine zıpladı yeniden..

Yorum

• kemal erdem
                          Aktif
                          • 15 Mayıs 2009
                          • 224

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ulan beyinsiz bu borsaya rezillik demek neresi kötü
                          nesi rezil değil bu borsanın
                          çoğu kağıt 1994 lu yıllarda işlem görüyor dolar bazlı
                          % 300 enflasyon var bu ülkede
                          bist rezalettir kepazeliktir , rakamlar ortada sığırcık

diğer yerde senin gibi akoğlanlarla 5 6 yıl önce bu tarz yazısırdık simdi hepsi elim kırılsaydı da oy vermeseydim modunda tartısmalar bitti artık , sen çok gec kalmıssın

sunu kafana sok akp ülke değil akp türkiye değil

pkk ya çözümde yol verirken evet dedin , fetoya devleti verirken evet dedin , ülkeyi hukuken ahlaken ekonomik olarak batırırken evet dedin , sen nasıl millet devlet diyorsun burda akçakal

dediğim gibi bu tip bos muhabbetler bitti en fanatıkleri bile savuncak suratı kalmadı sen trene gec binmissin

bir kere daha fetona da senin beynine de .... biz feto ***ine 10 yıl önce de *** diyorduk
                          forum ahalisinden ozur dilerim, bir hadsize cevap vermek zorunda kaldigim icin.

ben fettose sokayim diyorim sen acaba hamile kaldimmi havalarinda satasiyorsun.

biz burda ne fanatikciyiz nede taraftariz, herkes ya akoglan yada senin gibi dotoglan degil.

sen dotoglansindir oburu akoglandir beni irgalamaz,

benim ulkeme kufretme hakaret etme diyorum sana rezil yaratik.

ben diyorumki fettosun picleri alavere dalavere baska kiliklara girip suyu bulandiriyorlar.

fettosa degdiriyoruz gidip fettosun havarisinden cikiyor ses veriyor, donup biz zamaninda feto soyle boyle demistik diyor ve kufrediyor.

aradan ne gecti o zaman hainlik pesinde olan fetos simdi vazmi gecti behey sigirciktan turemis?

gelip kufrediyorsun ve kufur isitecekcin dotoglan, kazancin ne?

bu ulke pkk ya dokunduruyor, ses fettosun piclerinden geliyor,

bu ulke yunanistana dokunduruyor ses fettosun piclerinden geliyor

bu ulkenin ekmegini suyunu icen ve ihanet eden ne kadar hain varsa hepsinin taaa....

bir beyinsiz embesil, ne halt ettigini bilmeden islem yapiyor, hayalindeki kadar kazanamiyor veya para kaybediyor diye borsa secime kadar tatil edilsin diyor, buyur burdan yak.

Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                          Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                          Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                          Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                          Yunus Emre

Yorum

• Titrettin
                            Aktif
                            • 20 Aralık 2016
                            • 318

şu fetö muhabbetini geçsek diyorum. ne fetö imiş her şeye bir bahane. çevremde o kadar çok bunlardan vardı. iş hayatımda az benle uğraşmadılar. ben bile bunlara küfür etmiyorum. vaizleri dersane kararından sonra beddua okuyordu "evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın....."noldu. duası kendilerine kabul oldu. perişan oldular... neyse artık.

konumuz borsa, kavga etmek yerine paylaşım yapsak...

Yorum

• kemal erdem
                              Aktif
                              • 15 Mayıs 2009
                              • 224

https://fetogercekleri.com/cinayetle...eric-cinayeti/

feto itlerinin ilk cinayetlerinden birisi gazeteeci haydar meric cinayetidir.

Gazeteci Haydar Meriç, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ve onun sapkın ilişkileri ile ilgili kitap yazma hazırlığında iken kaçırılıp öldürüldü. Cinayet örgüt medyası tarafından define cinayeti olarak lanse edilmesine rağmen FETÖ’nün cinayeti işlediği gerçeği ortaya çıktı. Emekli öğretmen, Yetiştirme Yurdu Eski Müdürü ve Gazeteci Haydar Meriç 31 Mayıs 2011 gecesi kayboldu. 18 Haziran 2011’de, Düzce Akçakoca mahalli basınında çıkan bir haber ile bulundu.

Adli Tıp Kurumu’nun yaptığı incelemeye göre Haydar Meriç’in cesedinde sürüklenme izi olmadığı, ancak çarpma izi olduğu tespit edildi. Bu da Meriç’in helikopterden denize atıldığı ihtimalini kuvvetlendiriyor. Olayın kilit ismi ise, TARKİM Havacılık’ın sahibi İbrahim Faruk Bayındır. Haydar Meriç’in telefon sinyali ile ‘data’ hattının sinyalinin eş zamanlı kesildi. Data hattının ise İbrahim Faruk Bayındır’a ait olduğu ortaya çıktı. Yani Bayındır’a ait data cihazı ile Haydar Meriç’in telefon sinyali cinayetin gerçekleştiği tarihte aynı anda kesildi.

Kaynak: https://fetogercekleri.com/cinayetle...eric-cinayeti/
                              © FETÖ Gerçekleri
                              Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                              Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                              Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                              Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                              Yunus Emre

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

inceledim ve karar verdim....

sevgili vincente sen Kemal erdemden ozur diliyeceksin....belliki yanlis anlamissin....

oda...temam vincente gardas...olur boyle seyler borsacilarda...stress cok....diyecek...

ve gardas olun yeniden....

yogusam forum kurallarini isletirim....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information