Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
ITALYA IFLAS EDECEK....ona gore.....italyan olan herseyi shortla....
muddet 2 ay....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
muddet 2 ay....
Agabey Avrupa komple ateşle imtahan ediliyor.
Birkac defa yazdim. Bu Rus Ukrayna savasi degil, bu Anglo Sakson ile Alman (Avrupa Birligi) savasi.
AB dogu sinirini Rusya ile torpulediler. Hem de savasi petrol gaz fiyat artisiyla Avrupaliya ödetiyorlar. Gecen hafta OPEC genel sekreteri öldü surup dururken. Petrolun düşmesi istenmiyor
AB guneydogu sinirini Turkiye ile torpulemelerini bekliyorum turizm sezonu sonrasi
AB guney siniri olan Afrika ise asil oyun sahasi. Afrikadan AB'yi bir bir atiyorlar. Mali, Çad, Nijer, Libya, Gine Bissasu, Gine, Burkina Faso. Fransizlar/ Avrupalilar kaziniyor Afrikadsn
Avrupa her cephede kaybederken, Avrupanin Turkiye icindeki uzantisinin da napmasi beklenir?
muddet 2 ay....
Kuzum
Yurt dışında işlem yapan kaç kişi var bilmem de aha biz bistteyiz
Sen bizim kağıtlar ne olcek onu de hele
İtalya çökerken bist onada uyarmı
Bu ara heç şort olmuyon farkındayım
nedir bu 50 milyar dolar muhabbeti.?
kuzuda para gelecek dolar 14 diyordu...
ya bist ne yapar o zaman.?satarmı yoksa alır mı.?
doların neden düştüğüne bağlı olur herhalde..
birşeyler olacak.geçen günlerde usdt bir anda 2 lere kadar düşüp çıkmıştı.
BITCOIN 22.000 de...Üst bandı zorluyor..
DAX 12400 den 13000 in üzerinde şu an..2 kere 12.400 den döndü..
DOW da zaten 35 36 zirvesinden 30 31 e güç bela düştülerdi..
Yaz sonu gibi enflasyon ABD de başını aşşa eğerse bu NASDAQ ile coin ler ne olur ki..
Birileri benim gibi düşünüp çaktırmadan pozisyon alıyor olmasın..
Temmuz da 0.75 zaten beklentiler dahilinde..1 bile yapsa (sanmıyorum ama) daha düşecek yer kalmadı gibi gözüküyor..
V şeklinde daldırır gerisin geri çıkarırlar.Hatta bu bile olmadan direkt kudurmuş gibi saldırabilirler DE...
55 milyar dolar işini saçmalık olarak görüyorum..
Haberin veriliş şekli bile komedi..
Sanırsın altın günü.
Rusya 10
Arabistan 15
Katar 25..
Böyle haberler ile dolar alacaklara "acaba mı lannn" dedirtiyorlar..Akıllarda hala 18 11 düşüşü olduğu için sanılıyor ki hükümet yine bir operasyon peşinde..
O oldu bir kere..
Bir daha ı ıh...
O 18 11 düşüşü normal idi..Dolar 2 ayda yüzde 100 yapmış idi..Raydan bilerek isteyerek çıkarılmış idi.Yerine sokuldu..
Zaten enflasyon oranının biraz üstünden yükselmesi amaçlanıyor..Kontrollü yükselsin yeter yani..
EREGL ..
Mal toplu..
BOFA falan hikaye..Cep den cebe yapılıyor..
İlk çeyrek net kar 5.6 Milyar tl..
Sene sonu 25 Milyara yaklaşırsa 4-5 tl temettü dense ( 3.5 milyar tl sermaye var)
Hisse suyun içinde 50 tl olur..(eski borsacı hesabı temettü çarpı 10)
Ben bu hesabı geçen yaz eregl 15 tl lerde iken suyun içinde 30 tl dedim idi...(o zaman 3 tl temettü dağıtabilir deniyordu)
Dalga geçildik..Çakılacak uzak durun dendi..
Bir zamanlar TUPRS da yapılan şeyin aynısı EREGL de yapılıyor bence..
Hisseyi topla..(bu hisse pandemi dönemi herkes kaçarken bir el tarafından gizlice toplandı)
2-3 sene yüksek temettü ile içini boşalt..(yanı parayı aslında yine kendine transfer et)
doğru olabilir 55 milyar.
bunlar paranın kokusunu aldılar dövizi yukarıdan satacaklar.
birşey böyle yavaş yavaş düşüp,sonra birden çıkıyorsa onda vardır birşey,macide bilir bunu
doğru olabilir 55 milyar.
bunlar paranın kokusunu aldılar dövizi yukarıdan satacaklar.
birşey böyle yavaş yavaş düşüp,sonra birden çıkıyorsa onda vardır birşey
Yorum