HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-

MACD deki negatif uyumsuzluk dışında yola devam..
Genel olarak bir zayıflama söz konusu taa 21 aralık zirvesinden beri..(bu da aslında çok normal çok kısa bir sürede yüzde 100 yapmış idik)
Enflasyonist ülkelerde borsalar en kötü yatayda sindirme yapıp ardından yeniden fişekler..
Bknz..Arjantin..

-------------------------------------------------------------------------
Dolar bazlıda da 1.4 dolara geldik..
Yurtdışı da artık bir ayak konmuş gibi düşüşe..
FED in faiz hikayesi satın alındı..Temmuzda 1 puan sürpriz bile yapsalar çok fazla sarsmaz diye düşünüyorum borsaları artık..
Kışa doğru gaz probleminin çözülmesi lazım AB için..Bir yol bulacaklardır..Yada korkulan çok da olmayacaktır bence..
EREGL ve KRDMD de poz ayarlamaları var..
Bitince endeks de şaha kalkar diye düşünüyorum..
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertahranda ki bulusma cok onemli usaglar...sonuclari borsayi cok etkiliyecek.....
Kuzu Emminin bahsettiği ve çok önemli dediği İran görüşmeleri sanki BIST için olumlu sonuçlanıyor gibi, fake değilse (dünkü 11k lık çıkışın Sleri mcalla kadar sıkıştırmaası)
Yorum
-
2400 ün altında cds , çöküş , bademler kaçıyor falan derken 1.5 seans da 10.000 puan alarak 2500 e tosladı bile..
Olan bayram ortası bu sözlere inanıp zarara viop kapatanlara oldu..
10 gün geviş getirir..2-3 günde düştüğü yerden çıkıp ralli başlatır..Hep yazıyorum bunu..
KCHOL çok yavaş kaldı..Sağlam bir fışkırtma bekliyorum desem yeridir..
Yorum
-
guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSilkeledikleri belliydi bistde.
Bu 50 milyar dolar haberi de fos çıktı galiba.haberi bistde çıkış olarak kullandılar
O zaman doları nasıl düşürecekler bakalım
Doları düşürmek gibi bir amaçları yoooooooookkkkk..Koç bırak bu doları düşürme zımbırtısını..
Töbe yahuuu..
Nereye düşürecekler..
Neden düşürecekler..
Dolar düştümü ne işimize yarayacak bu saatten sonra..
Bugün TR gazetesi şakkadanak batırel yazmış..
Amaç dolar almayı düşüneni korkutmak...Ne 55 milyar dolar gelecek nede 2 puan faiz artışı..
Herkesin 18 11 yaparız yine diye korkutuyorlar..O 1 kere oldu..Şu an dolardaki yükseliş normal..Enflasyon var memlekette ..
Kontrollü enflasyon hızının biraz üstünde yükselsin yeter düşüncesindeler..
DAX a falan töbe bismillah daldılar..
COIN ler de çok zengin bir kalkış olabülüüüü...
Yorum
-

Koç ..açı bu..
Bu aynı zamanda enflasyon açısı..45 derece yani yüzde 100 enflasyon...
Nas mas hayt huyt açıklamaları ile oldu hareket..Aslında olması gereken benim kırmızı ile şeklettiğim gibi idi..
Kendi haline bıraksalar öyle olacak idi..
Nitekimde şubat mart gibi olması gereken yere geldi..Ama bi 18 11 hareketi yaşandı..
O da bazılarının cebine kar kaldı tabi..
Yorum
-
Ne diye KKM gibi ürün ile hazineye yük getiriyorlar o zaman?gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Koç ..açı bu..
Bu aynı zamanda enflasyon açısı..45 derece yani yüzde 100 enflasyon...
Nas mas hayt huyt açıklamaları ile oldu hareket..Aslında olması gereken benim kırmızı ile şeklettiğim gibi idi..
Kendi haline bıraksalar öyle olacak idi..
Nitekimde şubat mart gibi olması gereken yere geldi..Ama bi 18 11 hareketi yaşandı..
O da bazılarının cebine kar kaldı tabi..
Yorum
-
Anlık ateşini düşürüyorlar sadece.çok yükseldiğindesmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe diye KKM gibi ürün ile hazineye yük getiriyorlar o zaman?
Yorum
-
sayın arm46 faydalanamasamda ecilc öngörünüz cok basarılıydı arada hisse bazlı bilgilendirirseniz memnun olurumarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet arkadaşlar birisi genelden birisi özelden paylaştığım hisseler mahçup etmedi umarım faydalanmışsınızdır.bol kazançlar.
tesekkürler
Yorum
-
evet özelden faydalanan bendimarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet arkadaşlar birisi genelden birisi özelden paylaştığım hisseler mahçup etmedi umarım faydalanmışsınızdır.bol kazançlar.
maliyet aşşada baya vermedim bugün yarına nasip
ama 2 günde iyi iş
teşekkür
Yorum
-
Anlık ateşi düşürmek için anlık ürün veya tedbir olur...guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnlık ateşini düşürüyorlar sadece.çok yükseldiğinde
KKM devam ediyor...
Yorum
-
Hisse senetlerinden zarardayım, KKM hesap açtım 10000 tl 3 ay vade %14 faizi 360 TL, Kur Farkı 1.588 TL (iyi para)
Hisse senedi aldığıma pişmanım. YTD. icbc hissem var beş para etmez 3 aydır iki defa aldığım seviyeye geldi sonra yine geriye. KKM hesaba yatırsaydım üstteki kazancım olacaktı.
Bildiğiniz düşük kalan hisseler varsa yazarsanız iyi olur.
Yorum

Yorum