Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Herkesin bir tarzı vardır benimde bir tarzım var nasil ki kuzu emminin bir tarzı projeksonu varsa benimde bu piyasadan dayak yiye yiye yasaya yasaya piyasanın öğrencisi olarak öğrendik birşeyler çok detaylı olarak anlatabilirim piyasaları ama şuan buna gerek yok bence malda kalanlar üzgündür sadece konu ile ilgili mesajlara cevaben Vestel diyen arkadaşıma benim tarzım olmayan bir senet grafiğine baktım 25 üstü boğa olur kendileri.25 altında ayı olur.
Benim derdim para kazanmak değil büyük para yapmak bunun için çalışmak gerekti ve bende çok çalıştım efendim tüm piyasalar birbirine bağlı bitcoin 13 bini görmeden USD Türkiye piyasasında zirve yapmadan piyasa USD zirve borsa dip şeklinde borsa zirve USD dip şeklinde çalışıyor tabi bunu herkes anlayamaz bu sağlam bir takip ve yetenek gerektirir benim analizlerimde şöyle olursa böyle olursa olmaz ayı ve boğa olarak bakarım efendim uzatmim diyorum da çok bilgi yüklü olunca duramıyorum böylesi süreçlerde taşınacak hisse geçen yıl dan bu yana alark idi şuan bunu primli bulmaktayim yeni alark olarak ECİLC araştırıniz.ilginiz için teşekkürler
verdiğim bilgileri not ediniz çok değerlidirler koza grubunu borsanın sonuna doğru yükseleceği bilgisi gibi, usd dip borsa zirve, usd zirve borsa dip bilgisi gibi, şimdi de düşüşün nerede sonlanacağı bilgisini veriyorum kardemir d yi 30 sent civarında gördüğünüzde genel düşüş tamamlanmış olur.Not edelim bu yazdıklarım onlerca kez tecrübe edilmiş ve gerçekleşmiştir.ileriki zamanlarda bakarız...
verdiğim bilgileri not ediniz çok değerlidirler koza grubunu borsanın sonuna doğru yükseleceği bilgisi gibi, usd dip borsa zirve, usd zirve borsa dip bilgisi gibi, şimdi de düşüşün nerede sonlanacağı bilgisini veriyorum kardemir d yi 30 sent civarında gördüğünüzde genel düşüş tamamlanmış olur.Not edelim bu yazdıklarım onlerca kez tecrübe edilmiş ve gerçekleşmiştir.ileriki zamanlarda bakarız...
Bu kadar eminsin yani? Bu kadar kesin bilgilerine istinaden buyuk servet yapmis olmalisin.
ya hu , bu vestel ne hisseymiş borsa yüzde 1 kaybetse o yüzde 2 kaybediyor, demek ki ky nın çoğu bu hissede, ben tesadüfen aldım, satacaktım, sonra vazgeçtim. bundan sonra da satmayacağım, bofa nın arkasında yabancı değil yerli ve milliler var(büyük sermaye onlarda). Her yerden milleti maalesef soymaya çalışıyorlar. Türkiye de demokrasi tüm kurum ve kurallarıyla işlemediği sürece o parti , bu parti değil kim gelirse gelsin düzelme olmayacak. Ülke de değişim kesinlikle gerekli. ezan, vatan, bayrak, millet deyip ülkenin ekonomik değerini düşürmek nasıl vatan severlik olabilir? Yatırım tavsiyesi değildir.
ya hu , bu vestel ne hisseymiş borsa yüzde 1 kaybetse o yüzde 2 kaybediyor, demek ki ky nın çoğu bu hissede, ben tesadüfen aldım, satacaktım, sonra vazgeçtim. bundan sonra da satmayacağım, bofa nın arkasında yabancı değil yerli ve milliler var(büyük sermaye onlarda). Her yerden milleti maalesef soymaya çalışıyorlar. Türkiye de demokrasi tüm kurum ve kurallarıyla işlemediği sürece o parti , bu parti değil kim gelirse gelsin düzelme olmayacak. Ülke de değişim kesinlikle gerekli. ezan, vatan, bayrak, millet deyip ülkenin ekonomik değerini düşürmek nasıl vatan severlik olabilir?
buraya üye oyduğumdan beri yazıyorum bofa = ak partısı
uyanın artık
üstünüze almayın ama esek olsa hopp der bu kadar korkunç mal aylardır bitmiyor bitmedi bu ne ayak der
Bu kadar eminsin yani? Bu kadar kesin bilgilerine istinaden buyuk servet yapmis olmalisin.
çok eminim gerilerde çöküş olmadan feyza olmaz diyerek kuzu emmime ve twetterdaki 100 200 bin takipçili üstadlara kafa tutmuşluğum vardır ve hepsindede yüz akıyla çıkmışımdır.servet konusuna gelince cebimdeki parayı söyleyemem atalarımızın geleneğini bozamam.Yalnız şundan eminim piyasa sözümü dinler hem yükseliş için hem düşüş için dediklerim olur olmuştur.
Bana sorarsanız kardemir d de düşüş bitti.10.6
30 cent için 5 li rakamlar var.
memleketmi batacak dolarmı 30 olacak.?
Dünya resesyona giriyor desem, hiç borsalar dipteyken resesyon başlamadı
Yorum