HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Cem2002
    Katılımcı
    • 02 Nisan 2019
    • 176

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de Kardemirlerde düşüş bitti , artık taban oluşturma çabası başlamalı.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Mittal inceleyin. Kardemir onun yaninda çok pahalli kaldı
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• arm46
      Yasaklı
      • 21 Ekim 2021
      • 170

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bana sorarsanız kardemir d de düşüş bitti.10.6
      30 cent için 5 li rakamlar var.
      memleketmi batacak dolarmı 30 olacak.?
      Dünya resesyona giriyor desem, hiç borsalar dipteyken resesyon başlamadı
      USD 20 22 olursa senette 7 civarı olursa olmazmi ben bilgilerim konusunda iddialıyım buzamana kadarda hiçbir iddayi kaybetmedim mesela bir arkadaşım ile Rusya Ukrayna savaş olup olmayacağına iddiaya girdik Rusya enaz 1 ay kalma şartı vardı kazanmam için okey dedim iddia da sıfır bir oto idi ağlaya ağlaya sipariş etti keriz.kucuk iddalara da girmem ya harro ya metro cinsinden.

Yorum

• Titrettin
        Aktif
        • 20 Aralık 2016
        • 318

Bul karayı al parayı borsası gene klasik kapanışını yaptı. Her akşam 16:30 sonrası piyasa batarcasına göm gitsin,
        ulan sığıra bile elinde yiyecekle kandirsan 4-5 defa sonra dikkate almaz. Bu kadar göstere göstere yapılır mı.

Yorum

• steve_harris
          Katılımcı
          • 11 Ocak 2019
          • 152

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          USD 20 22 olursa senette 7 civarı olursa olmazmi ben bilgilerim konusunda iddialıyım buzamana kadarda hiçbir iddayi kaybetmedim mesela bir arkadaşım ile Rusya Ukrayna savaş olup olmayacağına iddiaya girdik Rusya enaz 1 ay kalma şartı vardı kazanmam için okey dedim iddia da sıfır bir oto idi ağlaya ağlaya sipariş etti keriz.kucuk iddalara da girmem ya harro ya metro cinsinden.
          Ecilc beklentiniz nedir acaba? Gensenta alimiyla mi alakali temel vs... mi yoksa teknik mi

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bul karayı al parayı borsası gene klasik kapanışını yaptı. Her akşam 16:30 sonrası piyasa batarcasına göm gitsin,
            ulan sığıra bile elinde yiyecekle kandirsan 4-5 defa sonra dikkate almaz. Bu kadar göstere göstere yapılır mı.
            bist haftalık
            sorun yok.düşerkende erken alacaz sinyali.SİLKELİYORLAR
            sıkıştı.bir iki haftaya patlar bu.

Yorum

• arm46
              Yasaklı
              • 21 Ekim 2021
              • 170

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ecilc beklentiniz nedir acaba? Gensenta alimiyla mi alakali temel vs... mi yoksa teknik mi

Sent from my SM-N770F using Tapatalk
              Ben haber teknik vs bakmam benim tarzım farklıdır mesela kuzu emmim endeks 264 iken 280 vs diyordu ben de hayır önce çöküş veya düşüş olacak dedimse o düşüş olur ve oldu mala sokup cakarlar dedim aynen oldu bu süreçte USD dedim hisse için de ecilc dedim borsanın düşüşünden pek etkilenmedi ecilc için yeni alark dedimse o bir şekilde olur olacak beklentim tecrübelerimdir illaki teknik dersen USD bazlı grafik de 90 semtte GAP var bu GAP i alıp düşer sonra yine gider

Yorum

• vicente
                Yasaklı
                • 22 Kasım 2020
                • 2458

yoğun turist gurbetci girisi ile dolar böyle ise yılsonu 40 olur mu

Yorum

• vicente
                  Yasaklı
                  • 22 Kasım 2020
                  • 2458

nass oyundışı bilim oyuna

Atam 100 yıl önce uyarmıs sakın din işini devlet yönetimine bulastırmayın batarsınız

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1922

2350 2400 aralığı alt bantta basarım basacam fena basarım haaa türünden hareketler yapıyor endeks..
                    Her yerde korku pompalanıyor..
                    Herkes dikkatli olunmasını salık veriyor ( ne demekse)
                    Durgunluk resesyon , FED ECB hepsi faiz artışı diyor..

MACD biraz fazla sarkmış olması dışında (gidecek yerim yok diyor) grafiklerde bozulma yok..

2350 lerin altına çok sert daldırmaları lazım..O durumda BİLE gerisin geri sarma ihtimalleri çok büyük..(geçmişde örnekleri çok oldu..basıyormuş gibi yapıp gerisin geri çok şiddetli alması ile ünlü)

Endeksi ben yapıyor olsam direkt daldırmak yerine OBO ya oynarım..
                    Şu an herkes tepe üstü çakılacağı konusunda hem fikir çünkü..

Yorum

• mertz
                      Katılımcı
                      • 21 Mart 2022
                      • 76

Usd'nin 20-22 olacağını mı düşünüyorsunuz? Eğer böyle düşünüyorsanız hangi vadede olabilir?

Yorum

• Se_M
                        Katılımcı
                        • 01 Aralık 2009
                        • 97

Ben haber teknik vs bakmam benim tarzım farklıdır mesela kuzu emmim endeks 264 iken 280 vs diyordu ben de hayır önce çöküş veya düşüş olacak dedimse o düşüş olur ve oldu mala sokup cakarlar dedim aynen oldu bu süreçte USD dedim hisse için de ecilc dedim borsanın düşüşünden pek etkilenmedi ecilc için yeni alark dedimse o bir şekilde olur olacak beklentim tecrübelerimdir illaki teknik dersen USD bazlı grafik de 90 semtte GAP var bu GAP i alıp düşer sonra yine gider
                        Bu borsa iddialı laflar eden çok insanı fena terse yatırmıştır. Hiçbir şeyden fazla emin olmamak ya da olur olacak diyecek kadar kati konuşmamak lazım derim acizane. İnsanın yanılgıya en yakın olduğu nokta özgüveninin zirve yaptığı zamanlar oluyor genelde...

Yorum

• arm46
                          Yasaklı
                          • 21 Ekim 2021
                          • 170

mertz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Usd'nin 20-22 olacağını mı düşünüyorsunuz? Eğer böyle düşünüyorsanız hangi vadede olabilir?
                          Evet her ay 1 TL marj

Yorum

• arm46
                            Yasaklı
                            • 21 Ekim 2021
                            • 170

Se_M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bu borsa iddialı laflar eden çok insanı fena terse yatırmıştır. Hiçbir şeyden fazla emin olmamak ya da olur olacak diyecek kadar kati konuşmamak lazım derim acizane. İnsanın yanılgıya en yakın olduğu nokta özgüveninin zirve yaptığı zamanlar oluyor genelde...
                            İddialıyım girmek isteyen varsa buyursun kardd nin 30 sent olup olmayacağına girebiliriz mesela girmek isteyen varsa ecilc ile alark in fiyatlarının esitleneceginede olabilir ben eşitlenir derim siz yok olmaz dersiniz

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1922

Yüzde 5 in üzerinde düşen kağıt sayısı koca borsada 4

Yüzde 9 ve üzeri olan kağıt sayısı ise 11..

Çöküyor muyduk ne ediyorduk..

Tuprs dışında herkes dansa katılmış durumda bugün..
                              O biraz nazlanıyor..
                              Yakında Ona da dalarlar 300 tl ye kadar soluksuz gider..

25 26 en kötü 24 lerde EREGL iğne barla dibini bulur diye düşünüyorum..

EREGL li de ağustos sonu eylül başından itibaren temettü diye saldırıp sürmeye başlarlarsa şaşırmayacağım.
                              Daha evvel yazdım 50+ tl ler çok kolay..

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

Bank of America #EREGL için hedef fiyatını 18.00 TL'ye düşürdü.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information