önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

aliak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn. kuzu;

burada yazdığın pozlarda aldığın risk
    sermayenin kaçta kaçı?

%10 ?
    %1 ?
    %0,1 ?

%100 zannedip de sana bakıp full girenlerin terste kaldıklarında canları yanmasın?

hisselerini sattığını, bir miktar yerine koyduğunu söyledin. kalan naktini nerede degerlendiriyorsun? tahvil? repo?

DİYELİM 100 000 TL verip garan alacaksın.....

aldıgın bu garanla aynı karı veya zararı göze alıyorsan....GARAN almak yerine bu paranın yuzde 10 ı ile....yani 10 000 tl ile VİOP alıyorsun....90 000 tl hesapta yedek de kalıyor....bu para marginler ve piramitleme üçün tutulur....burada önemli olan VİOP ta aldıgın risk hisse senedi ile aynı olmalıdır....KENE maraton oyuncusu veya kuramsal yatırımcı üçündür....bunu büyük fonlar uygular....sende onu kopyalıyorsun paranı onun gibi kullanarak....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

misal suanda KENEDE durum nedir.....10 000 tl sokulmus....90 000 tl yedekte kalmıstı...

elde....tüm kademeler geldi....122....124...126....128.....

bu kademelerden....122 ve 124 margin yedi....hesapta 90 000 yerine 87 000 kaldı....

neyi bekliyoruz zirveyi.....ne dedik....zirve ya fibo 50 de.....yani 103 000....yada 107000 de....fibo 62....işte orada kalan para piramitlemeye basılacak.....oraya kadar.....MALİYET İYİLESTİREREK SİSTEMDE KALACAN.....AMRİKİLİ FONLAR BÖYLE OYNAR....stop loss filan yoktur....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ben yazarken....durum degişti....128 800 e giden VİOB 126 000 ASAGI KIRDI....128 lerim kene geregi orada kapatılacaktı....ve kapatıldı.....2000 puvan kar alındı....marginlerde geri ödeniyor hesabıma....

elde ne vardı....

122

124

126

128....

elde ne kaldı....

122

124

126

128 kapandı.....2000 puvan ilk kademeye eklendi.....

elde

124 iki kademe....

ve 126 tek kademe var......yarın 124 de....126 kapatılacak.....2000 puvan kar alınacak.....

bu kar 124 000 de ki iki kademenin birine eklenecek....

elde.....

124 ilk kademe....bu elde olacak....

126 ikinci kademe....buda elde olacak.....

128 üçüncü kademe......

130 000 dördüncü kademe.....YENİ KENE OLACAK....giderek maliyetim yukarı cekiliyor....ÇÖKÜŞE KADAR BU BÖYLE.....SONRA PİRAMİTLEMEYE BASLAYIP....yatırıp yeddi ceddini ikiyorum....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

SU AN BORSAYI CIKARAN NEDİR.....HASAR RAPORLARIMDA YAZMIŞTIM......

Su an borsayı yukarı basan....söylenenler degildir.....amriki ziyareti....almanya ziyareti....brunson papazı....bunla filan borsayı yukarı basmıyor....

borsayı yukarı basan.....gizliden gizliye yuruyen......hasar tespiti raporumda yazdıgım....KÖTÜ KREDİLERİN.....BİR KAMU KURULUSUNA BANKALARDAN ALINIP DEVREDİLMESİDİR.....bu yapılıyor.....bu krediler hazineye yükleniyor yani bize.....HALKA....borsa bundan cıkıyor.....

fekaaatttt....ÇIKTIGI YERDEN YUZDE 50 DÜŞECEK TL DE.....

sebeb......sebeb bu....şimdilik detayı yazmıyorum.....

çünkiiii.....HİÇBİRSEY YOKTAN VAREDİLEMEZ.....

Yorum

• aliak
            Katılımcı
            • 18 Eylül 2013
            • 70

sn.kuzu tesekkurler açıklamanız için.

sn.egelii siz %20 risktesiniz. sn.kuzu %10'da.

sn.kuzu.
            verdiğiniz ornek "diyelim 100.000. tl garan...." diye.
            bu sizin genel fonunuzun yine küçük (% ? ) bir kısmı gibi.

Buradaki yatırımcılar
            "yumurtalari tek sepete koymamalari" gerektiğini akıllarından çıkarmamalı, aksi halde sermayeyi kediye yükleyip ailelerine mahcup olabilirler.

Nakit yönetimi batmamanın sırrıdır.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

PEKİ ÇÖZÜM NEDİR....EN AZ İKİ BANKA VE ÜÇ BÜYÜK ŞİRKETİN BATMASINI SAGLAMAKTIR.....bu olmazsa.....borsa gidecegimiz yerden tl de yüzde 50 düşecektir......ve bu sefer 5 banka ve 7 büyük şirket batacaktır.....

batacak şirketlerin hisse senedini tasıyan....parasını komple öper.....bu öpüşten cancagızını kurtarmak istiyen fonlar....bu hisseleri sıfıra kadar satar.....buda borsayı yuzde 50 göçertir.....

yani....KUZU COK ZALİM BİR OGLANDIR USAGLAR....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

sn.kuzu.

Buradaki yatırımcılar
                "yumurtalari tek sepete koymamalari" gerektiğini akıllarından çıkarmamalı, aksi halde sermayeyi kediye yükleyip ailelerine mahcup olabilirler.

evet öyle....bu konularda çok yazdım....her sahaya ayırdıgın para....o saha dısına cıkamaz....her sahada elde ettigin karlar o sahadan cekilir....ayrı bir hesapta toplanır.....bu karlarda geri sokulmaz....bunlarla ev ve arsa alırsın....2009 dan beri girdigim her pozizyondan karda cıktım....son kol kesme tarihim 2009 dur....kol kesme demek 100 000 tl uctu demektir....yerine karlar hesabından yeni 100 000 tl koyarak....furusmaya devam....SOROS dan ögrendim ayakta kalmayı....

borsayı işi edinmiş bir DİNAZOR un iki hedefi vardır....bir...ölmemek....iki....az kazanmaya razı olmak....zamanı silahın yapmak....yüce rebbim kopyasını vermiş...zamanla dogurtuyor....zamanla öldürüyor....BU SIRRINI KULLAN....

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

sn.kuzu.

Buradaki yatırımcılar

kuzu ya nazaran riskim fazla lakin her iki tarafa da hareketle kendimce hızlıyım
                  ordan yırtıyorum şimdilik
                  ama sepet konusunda kesinlikle haklısınız
                  amman bu sürçte kimse batmasın keçiyi yardan uçuran bi tutam ot unutulmaya

Yorum

• aliak
                    Katılımcı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 70

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    evet öyle....bu konularda çok yazdım....her sahaya ayırdıgın para....o saha dısına cıkamaz....her sahada elde ettigin karlar o sahadan cekilir....ayrı bir hesapta toplanır.....bu karlarda geri sokulmaz....bunlarla ev ve arsa alırsın....2009 dan beri girdigim her pozizyondan karda cıktım....son kol kesme tarihim 2009 dur....kol kesme demek 100 000 tl uctu demektir....yerine karlar hesabından yeni 100 000 tl koyarak....furusmaya devam....SOROS dan ögrendim ayakta kalmayı....

borsayı işi edinmiş bir DİNAZOR un iki hedefi vardır....bir...ölmemek....iki....az kazanmaya razı olmak....zamanı silahın yapmak....yüce rebbim kopyasını vermiş...zamanla dogurtuyor....zamanla öldürüyor....BU SIRRINI KULLAN....
                    bunu yazdırtmak istemiştim.

kuzu'yu bu yazı ışığında okumalı insanlar.
                    "para yönetimi...! "

diğer türlü okuyanlar ilk terse kalışta gümmm...

Yorum

• Money DOCTOR
                      Katılımcı
                      • 20 Haziran 2018
                      • 139

Sevgili kuzu haddim olmayarak araya girip birşey açıklamak isterim. Şu an viop 126800 spot 123180 . Yani 126800/123180= 1. 0294.

Endeks 100 99300* 1.0294= 102218. Ekimin sonuna kadar ki endeks 102200 olur ise buradan açılan poz kar veya zarar yazmaz. Tersine 102200 endeksin altına dalarsa buradan açılan poz endeks üzerinde viopda KAR yazar..

Yorum

• hurolg
                        Aktif
                        • 09 Mart 2016
                        • 320

Kuzum şirket batışları başlamış...Eminiş ambalaj konkordato ilan etmiş...Kapa düşmüş az önce söyledi bloomdaki oglan...Batma olasiligi olan banka hangisi acep...?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sevgili kuzu haddim olmayarak araya girip birşey açıklamak isterim. Şu an viop 126800 spot 123180 . Yani 126800/123180= 1. 0294.

Endeks 100 99300* 1.0294= 102218. Ekimin sonuna kadar ki endeks 102200 olur ise buradan açılan poz kar veya zarar yazmaz. Tersine 102200 endeksin altına dalarsa buradan açılan poz endeks üzerinde viopda KAR yazar..
                          ekim vade kapanısa.....şuanki rakkamlarla girsek....VİOP KAPANIŞ....yaklasık BIST 30 olacak...oda yazdıgın gibi...123 180 dir....oradan kapanırsa bile kardayız....kaldıkı....viop ekim vadede dipten 24 000 puvan cıktık....ekim vade kapanmadan önce....bunun yarısını geri verir ve döner gelir encok buradan kapar....ACIK POZİZYON SAYILARI....VE KARSILIKLILIK İLKESİ NEDENİYLE...YANİ BEN TIRLARI YÜKLÜYECEGİM.....para ikiye katlıyacak....her tırda....yoksa poz kapatmıyorum...vadeden vadeye geçiyorum....

TIR YÜKLEME POZİZYONLARI ÖLDÜRÜCÜ ZALİM OLUR....1 KOMUSUN 2 ALIP GİDECEKSİN....BUNU SKENDER O KADAR KOLAY VERMİYOR MONEY....bi kaç kez ossurtuyor....bi kaç kez...adını unutur hale geliyorsun....dayandın mı....TIRLARA ataturkleri deste deste yüklüyorsun....bi deste para bizim laz güneysuya veriyorsun....öbür köyde akıllı adamları sürekli kovdugu üçün.....bi deste ataturkte bizim babo ya veriyorsun.....o ikisi olmazsa bes gurus kazanamayız MONEY....

Yorum

• hurolg
                            Aktif
                            • 09 Mart 2016
                            • 320

hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzum şirket batışları başlamış...Eminiş ambalaj konkordato ilan etmiş...Kapa düşmüş az önce söyledi bloomdaki oglan...Batma olasiligi olan banka hangisi acep...?

Pınar süt için de biseyler diyollaaa....Eti almış diyollaaa....nooluyoo hakket....başlıyor mu Kuzum dediğin sirket batışları...

Yorum

• hurolg
                              Aktif
                              • 09 Mart 2016
                              • 320

Pınar süt için de biseyler diyollaaa....Eti almış diyollaaa....nooluyoo hakket....başlıyor mu Kuzum dediğin sirket batışları...

Ayrıca damat söyle demiş:
                              Hazine ve Maliye bakanı Albayrak : İhtiyaç halinde bankalara gereken desteği vermeye hazırız.

Bu kadar erken mi yani...?

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

Ayrıca damat söyle demiş:
                                Hazine ve Maliye bakanı Albayrak : İhtiyaç halinde bankalara gereken desteği vermeye hazırız.

Bu kadar erken mi yani...?

ULA OLUMM BEN KUZUYUM....bunun olacagını bi ay önce yazdım...hasar raporumda....

ne olacagını söyleyeyim....diyelim BDDK stress testini yaptı....dediki...NURULLAH taki batık kredileri aldık....

NURULLAH derdemez....NURULLAH iki günde yüzde 20 çöker....çünki piyasa NURULLAH batık diyecek....

ula olummm....incitmeden sokmalıyız yawrim....ha ha ha

beni izle...PİRAMİTLEMEYE BASLADIGIM AN....yani kalan 90 000 i masaya sürdügüm an....ANLAKİ...bu acıklamalar gelecek....ve 100 000 tl yi 200.000 tl yapıp tüyecegiz...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information