önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Gılgamış
    Katılımcı
    • 07 Mart 2016
    • 165

dayı selamlar.

uzun zamandır hiçbir forumda yazmıyorum ve birşey bu sıralar çok kafamı kurcalıyor.

bankacılık endeksi ve memleketteki yönetimin bankacılığa bakışı malum. ülkede farklı bir hükümet olsa idi misal GARAN 50 tl olur muydu? f/k 3,8. çok ucuz değil mi? bu daha ne kadar devam edebilir? açıklamalar sürekli endeksi baskılamak ve dövizi köpürmek ister gibi.

saygılar.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

bir muridim fi tarihinde sordu....cennet ve cehennem nerededir....yerlerini biliyormusun dedi....

gözlerinin içine baktım...sen yerlerini bilmiyormusun dedim....bilmiyorum dedi...

dedim ki....hem cennet hem cehennem ve onları birbirine baglıyan sırat köprüsü....HEPSİ SENİN İÇİNDELER...

iyi ve pozitif düşünürsen....iyiliklerle ugrasırsan....her yanını iyilikler sarar...mutluluktan ucarsın...bu senin cennetindir.....kötü ve negatif düşünürsen....etrafını kötülükler sarar....kötülük sende tavan yapar....kötüsündür.....bu senin cehennemindir....ince bir çizgi vardır RUHUNDA....o seni pozitiften negatife....negatiften pozitife götüren....o senin SIRAT KÖPRÜN dür....

sıyrılırsan.....sana bes duyunla gelen informasyondan....sırat köprüsünde....düşmeden karsıya gecersin...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
        Katılımcı
        • 07 Ekim 2008
        • 123

Baskan tecavuz neden kacinilmaz.104 bine mi gidiyoruz?

Yorum

• Misafir

,, betonu nasıl delecekler.

Yorum

• metin67
            Yeni Üye
            • 10 Mayıs 2014
            • 37

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Baskan tecavuz neden kacinilmaz.104 bine mi gidiyoruz?
            Arkadaşım yarın saat 10:00 da Orta vadeli plan "OVP" açıklancak.
            Bugün planın piyasadaki beklentisi satın alındı.
            97.000 ciddi bir direnç. Geçemezse tekrar yön aşağı olacak..
            Daha doğrusu yalan dolanda olsa OVP beğenilirse 97.000 yukarı geçilecek
            Ama bir önceki kısa vadeli plan gibi laf ebeliği yapılırsa yön aşağı olacak.
            Bir önceki açıklamanın piyasayı tatmin etmediğini gören damat ve ekibi bu sefer ihtimalen olabilecek şeyleri söyleceklerdir.
            Ve ihtimalen yön yukarı olacaktır.
            Genel yön aşağıdır fakat arada böyle yukarı ataklar olacaktır.
            Görmek, tahmin etmek gerekir.
            "Sıçtı Cafer bez getir" söylemi bundandır.
            Bn viopta şu an alış tarafındayım ve gayet rahatım.
            Satış tarafında kalanlar düşünsün artık.
            Stopmu yaparlar kafa - kolmu keserler bilemem..
            Ben, 120.000 den aldıklarımı gömer anında satışa geçerim.
            Katmerli zarar yazdığı için, Piramitten uzak duruyorum. şimdilik...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Gılgamış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              dayı selamlar.

uzun zamandır hiçbir forumda yazmıyorum ve birşey bu sıralar çok kafamı kurcalıyor.

bankacılık endeksi ve memleketteki yönetimin bankacılığa bakışı malum. ülkede farklı bir hükümet olsa idi misal GARAN 50 tl olur muydu? f/k 3,8. çok ucuz değil mi? bu daha ne kadar devam edebilir? açıklamalar sürekli endeksi baskılamak ve dövizi köpürmek ister gibi.

saygılar.

f/k şimdi 3.8....emme yeni dönem karını acıkladı mı....f/k kendiliginden 10 olabilir....

bankacılık endeksi yarın direncini kıracak mı.....bu önemli.....

KIRARSA....ara trend olusacak 6 ay yukarı.....

image uploader
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg
                Aktif
                • 09 Mart 2016
                • 320

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                f/k şimdi 3.8....emme yeni dönem karını acıkladı mı....f/k kendiliginden 10 olabilir....

bankacılık endeksi yarın direncini kıracak mı.....bu önemli.....

KIRARSA....ara trend olusacak 6 ay yukarı.....

image uploader
                Kıramadı yine Kuzum....Düşüş trendi devam görünen...Nurullahı 4.70 den alacaksın hakketten daha önce dediğin gibi....E biz de tabi sayende...)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• akıncı
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2018
                  • 616

kuzu bu programı beyenmemiştir....

ne demişti hasar tespiti raporlarını yazarken....

BANKACILIKTAKİ BATIK KREDİLERİ BİR YENİ KURUM KURUP ONA DEVRETMELERİ GEREK....

bu programda bu yok,dolasıyle,BANKACILARIN DERDİNE DEVA YOK...

BU GELİYOR DİYE bankacılıgı aldılar,ama gelmedi veya masa altında henuz.

Yorum

• Misafir

, attıkları taş kuşu ürkütmeye değecekmi.

Yorum

• BOMBASTİK
                      Yeni Üye
                      • 31 Mart 2018
                      • 35

kuzu hocam

YEP i nasıl buldun

piyasa sevdimi sevmedimi anlayamadık biz.

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

Piyasa dusmedigine gore begendi.Ara trendde 105-110 bin hedefte olabilir .Mobius turk hisseleri icin cok ucuz diyor. En kotu goruldu bence dolar sakinledi birde boy bakmak lazim.Dalgalanma azaldi onceki gibi hem bistte hem dovizde asiri volalite duruldu uzun vade hisselerde alim mantikli gibi..buda benim gorusum..

Yorum

• wisewell
                          Aktif
                          • 30 Nisan 2014
                          • 246

kuzu nerde?

Yorum

• Platodata
                            Seyirci Üye
                            • 28 Ocak 2017
                            • 52

incik diyeceksin ki seriatin kestigi barnak acimaz...
                            NEYI ACIMAZ LENNN...acirrrr

MEVLANA ogrencisine KAPILARI ogretiyor...diyorki...git su abdest alan adama bi tokat fur...o da gidip furuyor...adam hisimla donup buna oyle bi yumruk furuyor ki...yerde yildizlari sayiyo...gidiyor mevlananin yanina...hocam bittim...mevlana diyor ki iste bu SERIAT kapisiydi...KISASA KISAS...

simdi git su abdest alan adama bi tokat fur...gidip furuyor...adam hisimla donuyor cok sert bakiyor fakat furmuyor....ISTE DIYOR BU TARIKAT KAPISIYDI...

SIMDI de git su abdest alan adama fur bakem diyor....gidip furuyor...adam donuyor bakiyor ve gulumsuyor....iste diyor bu MARIFET KAPISIYDI...

SIMDI git su adama fur diyor...furuyor...adam donup bakmiyor bile...BUDA HAKIKAT KAPISIYDI diyor

hocam diyor...donup bakan adam niye bana guldu...

MEVLANADA tokatin Allah'tan geldigini biliyordu ama ARACININ senin olmana guldu...DIYOR...

(15 sene önce, kuzu'dan alıntıdır)

Yorum

• Platodata
                              Seyirci Üye
                              • 28 Ocak 2017
                              • 52

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kuzu bu programı beyenmemiştir....

ne demişti hasar tespiti raporlarını yazarken....

BANKACILIKTAKİ BATIK KREDİLERİ BİR YENİ KURUM KURUP ONA DEVRETMELERİ GEREK....

bu programda bu yok,dolasıyle,BANKACILARIN DERDİNE DEVA YOK...

BU GELİYOR DİYE bankacılıgı aldılar,ama gelmedi veya masa altında henuz.
                              Bir gün önce ne düştü piyasaya :

Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB) şirketlerin finansal sektöre olan borçlarının yeniden yapılandırılmasının kapsamını belirleyecek olan "Çerçeve Anlaşma" çalışmalarında sona geldiği öğrenildi. Çalışma kapsamında yeniden yapılandırma için banka, faktoring gibi finans kurumlarına toplam borcu 100 milyon TL ve üzeri olan şirketlerin için başvurabileceği belirtiliyor.

Peki bir gün sonra Damat ne dedi?

Gerekli görüldüğü taktirde bankacılık yapısını güçlendirecek ve mevcut kredilerin yeniden yapılanmasını sağlayacak bir seti devreye sokacağız. Burası önemli. Türkiye Kalkınma Bankası'nı, yeni ve güçlü bir bankaya dönüştürüyoruz.

Emlak Bankası gayrimenkul sektörünün finansmanını yönlendirecek şekilde yapılandırılacak.

Daha ne olsun, rakılımıydın da anlamadın.

Dün ovp, yeni adıyla yep açıklanıyor, bugün Almanya'ya gidiliyor.

Ne için ula, kız istemeye değil heralde

AB'den finansman sağlanması için Almanya'dan icazet almaya gittiler.

Alelacele yep sunuldu, hem de gerçekçi tablo ile,

Bizim Alman bankalarına dünya kadar borcumuz var, kazan kazan...

Bu arada GARAN'da hedef üç ileri bir geri 8,50

Mapustan yeni çıktım diye naif olmaya çalıştım hahahahaaaa

Yorum

• hurolg
                                Aktif
                                • 09 Mart 2016
                                • 320

Kuzum yetiş imdat...Dediydinki bankaları dibe getirdi....84 binlere de Tupoyu ve sanayileri asagiya basip getirecek demistin...Ben de bu sözlerini rehber ettim kendime ve 125 - 130 arasında spotta açiğa bastım...Ammaaa habire yeni zirve yapiyor bu tupo deyyusu...Ne zaman baslayacak senin dedigin bu tupyu ve sanayileri dibe çakıp 84.000 e iniş olayımız...hele bi de hele de ona göre kapanayım mı yosam daha bekleyem mi komisyon ve kira odemeye....En sonunda hepsini cijarabilir miyim bu komisyon ve kiralarımı....yar medet bi yol goster....)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information