önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hurolg
    Aktif
    • 09 Mart 2016
    • 320

hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca damat söyle demiş:
    Hazine ve Maliye bakanı Albayrak : İhtiyaç halinde bankalara gereken desteği vermeye hazırız.

Bu kadar erken mi yani...?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yeşil GYO da...

Yorum

• hurolg
      Aktif
      • 09 Mart 2016
      • 320

Yeşil GYO da...

Bu akşam batan batana mı oynuyorlar nedir...

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

her batık şirketin kaardını elinde tutan....para bulmak üçün CANHAVLİ ile öbür şirketleri satacaktır....buda TIRLARIMIZI YÜKLETECEKTİR.....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

DİYELİM CAMIŞOGULLARI şirketi konkordoto ilan etti.....CAMIŞOGLUNUN kendisi hem o şirketin hemde o şirketinin alacaklısı şirketlerin hissesini önceden satmıştır....CAMIŞOGLU şirketinden alacaklı öbür şirketler ve bankalar....abbas yolcular....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg
            Aktif
            • 09 Mart 2016
            • 320

Benim de Kuzum....Gözümdeki kanı görmesinler diye gece bile simdiyah gözlük takıyorum...haa...haa...haa...
            Her gün zirve yaptırdığı o Tüpo var ya o Tüpo mike mike gelecek ilk etapta 117 lere...Sonra 98 lere...Bekliyor olacam orda....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Benim de Kuzum....Gözümdeki kanı görmesinler diye gece bile simdiyah gözlük takıyorum...haa...haa...haa...
              Her gün zirve yaptırdığı o Tüpo var ya o Tüpo mike mike gelecek ilk etapta 117 lere...Sonra 98 lere...Bekliyor olacam orda....

o görevli....hepsi bir araya gelmiş onu yukarı basıyorlar ki....BORSAYI HEVADA TUTSUNLAR....HALK SATMASIN ALSIN....

DİLİM VARMIYOR SÖYLEMEYE....bi zamanlar amrikide ENRON petrol şirketi vardı...borsa düşerken onu yukarı bastılar....tekrar bastılar....tekrar bastılar....ve battı....dünyanın heryerinden bi sürü insan ondaydı....dow da motordu....hepsi parasını öptü.

Yorum

• ainos
                Aktif
                • 27 Temmuz 2011
                • 323

Kuzum bugün sayende Nurullahı sabah açılışta 7.21 den gönderdim. .. ama senin 4.70 hedefin bende 5.20 görünüyor süre 3 ay. Yıl sonu dibi göreceğiz gibi geliyor bana...

Yorum

• hurolg
                  Aktif
                  • 09 Mart 2016
                  • 320

Platodata Nickli Üyeden Alıntı
                  Çok zor kardeşim.
                  Yanlış hissede açık tuttun...
                  Öyle görünüyor şimdilik...125 lere gelir ama en azından...orası da kurtarır beni...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

EFENDİM KONKORDOTO NEDİR.....

diyelim CAMISOGULLARI şirketinin hisse senedi elinde....yani onun ortagısın.....PATRONSUN.

CAMISOGULLARI şirketi konkordoto ilan etti....yani sen ettin....ortaksın çünkii....tahtası kapatılır....konkordoto iflas ertelemedir.....2 yıl sürer....sen iki yıl bekliyecen....tahta kapalı....iki yıl sonra iflas ederse....once alacaklılar ödenir....en son bi iki kurus kalırsa....buda patronlara uleştirilir....sende bu üleşimden payına düşeni alırsın....2 yılda bu sürer...4 yıl....

diyelim orada toplam 1 milyar tl lik hisse sahibi var....bu 1 milyar tl...4 yıl borsada yok demektir...iflas ederse eger...HİÇ YOK DEMEKTİR....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

BİR TERSLİK VAR....benim hasar tespiti raporumla.....ve ona baglı KONKORDOTO ilanları tarihleri ile ilgili....

84 500 de mala girdigimde....tespit ettigim en erken konkordoto tarihi KASIM 2018 di....oraya kadarda borsada çıkış olup...bu konkordota yolunda olan kaartların patronlarınca bu çıkışta satılmaları idi....

yani orjinal planım ne idi....84 500 den bi yüzde 25 veya yüzde 30 çıkışı bu nedenle öngörüyordum....

fekaaatttt....banka genel müdürleri birer gün arayla BLOOMBERG e cıkıp hersey yolunda diyince....ürktüm ve 94 000 endekste pozizyonu kapadım....

şimdi....bu ilk konkordoto lar....yeni bi şeyin sinyali....derinde bilmedigimiz bişey oluyor....

Yorum

• BogAyv
                        Katılımcı
                        • 09 Aralık 2015
                        • 117

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        BİR TERSLİK VAR....benim hasar tespiti raporumla.....ve ona baglı KONKORDOTO ilanları tarihleri ile ilgili....

84 500 de mala girdigimde....tespit ettigim en erken konkordoto tarihi KASIM 2018 di....oraya kadarda borsada çıkış olup...bu konkordota yolunda olan kaartların patronlarınca bu çıkışta satılmaları idi....

yani orjinal planım ne idi....84 500 den bi yüzde 25 veya yüzde 30 çıkışı bu nedenle öngörüyordum....

fekaaatttt....banka genel müdürleri birer gün arayla BLOOMBERG e cıkıp hersey yolunda diyince....ürktüm ve 94 000 endekste pozizyonu kapadım....

şimdi....bu ilk konkordoto lar....yeni bi şeyin sinyali....derinde bilmedigimiz bişey oluyor....
                        Bali:"Kötü banka fikri mümkündür."Kötü bankadan kasıt bankaların batıklarını üstlenecek bir yapı.

İtiraflar gelmeye başladı.Bedelli sermaye arttırımı yapan ykb dışında durum sıkıntılı sanırım...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Platodata
                          Seyirci Üye
                          • 28 Ocak 2017
                          • 52

BogAyv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bali:"Kötü banka fikri mümkündür."Kötü bankadan kasıt bankaların batıklarını üstlenecek bir yapı.

İtiraflar gelmeye başladı.Bedelli sermaye arttırımı yapan ykb dışında durum sıkıntılı sanırım...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Kötü banka Türkiye Kalkınma Bankası ve Emlak Bank. Garantör varlık fonu. Cerezler se kurtarilamayan şirketlerin hurdalari. (Hurda mecazi anlamdadir)

Yorum

• Guerra
                            Kadrolu
                            • 02 Ağustos 2011
                            • 5561

ykb
                            Bankamız Yönetim Kurulu'nun 26.09.2018 tarihli kararı ile Banka'nın tasfiye hesaplarında izlenen; 31.07.2018 tarihi itibarıyla donuk alacak tutar toplamı 367.010.735,41 TL tahsili gecikmiş alacağın toplam 19.282.000,00 TL bedelle Güven Varlık Yönetimi A.Ş.'ye satılmasına karar verilmiştir.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

guerra....

mafia cok şirket kurar bu durumda....367 milyon alacagı...19 milyona satmış...net zarar bu seneki blancosuna yazılacak 345 milyon tl....

seneyede sattıgı şirket batar....o 19 da gider.....

dimag ki bu yüzden....bankacılık düşen kanaldan cıkamıyor.....

Yorum

• Platodata
                                Seyirci Üye
                                • 28 Ocak 2017
                                • 52

Bankalar her sene bir veya birkaç sefer alacağını satar. Normal bir işlem bu.

2017 yılından örnekler

Şekerbank: 139.6 milyon lira tutarındaki takipteki kredi portföyünü 7.2 milyon liraya Final Varlık Yönetim AŞ ve Mega Varlık Yönetim AŞ'ye sattı.

QNB Finansbank: Ticari kredili portföyden toplam 399,892,709 TL alacağımız 10,800,000 TL bedel ile Güven Varlık Yönetim A.Ş.'ye, 360 milyon TL'lik alacağını 58 milyon TL karşılığında Güven Varlık Yönetim A.Ş., Hayat Varlık Yönetim A.Ş. ve Final Varlık Yönetim A.Ş.'ye sattı.

Denizbank: Tahsili gecikmiş 142,8 milyon TL'lik alacağını Emir Varlık Yönetim AŞ'ye 11,55 milyon TL bedelle devretti.

Albaraka Türk: Kanuni takip müşterilerine ilişkin 164,5 milyon TL tutarındaki nakdi alacaklarını 1,6 milyon TL'ye sattı. Yapı Kredi: Banka 307 milyon liralık alacağını 17.6 milyon liraya Hayat Varlık Yönetim ve Emir Varlık Yönetim'e satışını gerçekleştirdi.

Örneğin YKB

Şubat 2018
                                Banka, 503.4 milyon TL tahsili gecikmiş alacağın, toplam 26.46 milyon bedelle Hayat Varlık Yönetim ve İstanbul Varlık Yönetim'e satılmasına karar verdi.

Haziran 2018
                                Yapı Kredi, tahsili gecikmiş olan 513.7 milyon liralık alacaklarını 31.1 milyon liraya Güven Varlık Yönetim ve İstanbul Varlık Yönetim'e sattı.

Örneğin GARANTİ

Ekim 2017
                                Garanti Bankası ise takibe düşen 229,3 milyon TL'lik takipteki alacağını 13,37 milyon TL'ye Sümer Varlık Yönetim ve Destek Varlık Yönetim'e sattı.

Kasım 2016
                                Garanti Bankası alacaklarının 207.030.766,73 TL kısmını 14.6 milyon TL'ye Güven Varlık Yönetim AŞ.'ye, 203.583.441,44 TL kısmınıysa 2.5 milyon TL'ye Sümer Varlık Yönetim AŞ.'ye sattığını açıkladı.

Mart 2015
                                Garanti Bankası A.Ş.'nin Bireysel Alacaklarından Oluşan Portföyün 79 milyon TL Tutarındaki Bölümü Şirketimiz Tarafından 27.03.2015 Tarihinde Satın Alınmıştır. (Destek varlık yönetim)

Haziran 2014
                                Garanti Bankası toplam anapara bakiyesi 139.880.230,00 TL olan tahsili gecikmiş alacaklarını RCT Varlık Yönetim AŞ.'ye ve Final Varlık Yönetim AŞ.'ye sattı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information