smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
SİMULASYON-1 senin dedigin....reiz IMF ye gitmiyor....dolar-tl 10 pangınota gidiyor....bıst 30 da bununla 148 000 tl endekse gidiyor görüntüde endeks cıkıyor....ama dolar bazlıda PARA KAYBEDİYORSUN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterARA TRENDEYİZ.....ÖNÜMDE İKİ SİMULASYON VAR.....her ikisine görede elimdeki KENE para yapacak.....
kene son kademe bıst 30 da 128 000 de....oradan....117 000 e düşüş...ikisindede var....ONUN ÜÇÜN KENEDEYİM....elimdeki bilgi böyle oyna diyor....tutar tutmaz onu bilemem....
SİMULASYON-1....ımf siz çözüm.....

SİMULASYON -2.....İMF Lİ ÇÖZÜM....bunda dolar-tl 8.3 olacaktır....

önemli not 1....simulasyon 1 üçün.......MAL ALIR ÜSTÜNE YATARSAN.....SİMULASYON 1 DE....endeks 148 000 e gidiyor....tl de...ama dolar-tl 10.3 olacagı üçün....dolar cinsinden para kazanmıyorsun....tersine kaybediyorsun....O YÜZDEN MALA GİRİP ÜSTÜNDE YATMIYORUM...yatsam dolar cinsinden para kaybedecem....endeks su an....16 800 dolar endekste....tl de 148 000 e gitsek....dolar-tl 10.3 olacagından....endeks dolarda....14 300 olacak....düşecek....
önemli not 2....simulasyon 2 üçün.....GENE MAL ALIP YATMIYORUM....çünki....endeks 97 000 tl endekse düşecek....IMF devreye girecek.....BU MAL AL VE 10 YIL ÜSTÜNDE YAT ANIDIR....yani ALTIN FURUS-2 dir.....birincisi 2008 dibinden baslıyandır....oda ALTIN FURUS-1 di....
BU YAPTIGIM SIMULASYONLARDA.....üst ve alt rakkamlar....haberler ve onların borsada kullanılışlarını kapsıyor....misal simulasyon-1 ve 2 de....papaz 12 ekimde bırakılacak vardır....117 000 e iniş....ve geri 128 000 e basısta papaz bırakılmış olacak....o gazla geri basılacak endeks....simulasyon-2 de HALK BANK CEZA haberi....ve kasım 5 de irana baslıyacak amriki amborgosu....ve bunun turkiye bacagı var....
borsada furusurken....SUNU KESİN BİLMELİYİZ....HİÇKİMSE....nereden döneri tam olarak bilemez....bu nedenle KENE uygulanır....dönecegi yeri kesin bilemedigimiz üçün....SABIRLA BEKLİYECEN.
KENE ile 4 kademe yerleşiyorsun....short veya long....sonra sürünme dönemi baslar....sürünür sürünür ve YORULUR....İŞTE O AN....PİRAMİTLEME BASLAR....ELİNDE KALAN PARAYLA....YEDDİ CEDDİNLE FURMAYA BASLARSIN.....
O ANI BEKLİYORUM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evet dogru diyon biz şimdi dolar bazlı %50 para kaybettik o parayı çıkarmam için aldıgım kagıdın zirvesini görmesi lazımki ben aynı sevyeye geleyim.birde banka kagıtları çıktı diğerler halen primsiz..benimki primsiz mesala..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen öyle....sen yat....zaten 84 500 de aldın....ben dolar bazlıda para kaybetmek istemiyorum...FUR-KAC larla daha cok kazanıyorum....senin gibi olsam asla maldan inmem....OYUN TARZIMIZ FARKLI seninle...
Yorum
-
GÖNLÜM....grafta verdigim tepeye gitmesini istiyor....orası TIR SAYISI üçün önemli....eger gitmezde buradan assagı yönelirse.....hedefledigim kazanılacak paranın ancak onda birini kazanırım....çünki piramitlemiyorum henuz....bu FUR-KAC olur....TIR yüklemezsin....ama para kazanırsın....tır yüklemek...kodugun parayı ikiye katladın nı olur....degilse o kar FUR-KAC tır....şimdi assagı giderse....FUR-KAC yapacam....TIR yüklemiyecem....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu dan sevgilerimle güzel dostlarım.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
guzubaba simulasyonların birinde usd 8 oburunde 10TL olur seklinde ongormussun,
daha once6,5TL civari satis icin uygun normali 4,6TL demiştin,
şimdiki beklentinde vade ne civardadir, sert yukseliş olur mu yine, 3,5TLden 7ye cikmasi gibiyusuf yusuf yusuf...
Yorum
-
-
Sayın Kuzu hazretleri..
Bu grafiği ve GEZİ ' yi yorumlamanı rica etmiştim..
Yani KEL 'in (pardon !) SKENDER' in , Kapitalin, 3-5-9 aylık değil, onlarca yıllık Planlarının Hangi olayla değiştiğini ve sermayelerini Nasıl taşıdıklarını, kimleri soyduğunu ve buna kimlerin sebeb olduğunu ve niye "direnir görünüşte" bu halkın yıkımın, halkla beraber nasıl başarıldığını Sormuştum. Geminin güzergahını hangi güç, hangi yetki ile değiştiriyor.
Bu soruları biz sormazsak, Türkün kahraman evladı Kuzu cevaplamazsa, uzun istirahat
yaklaşırken, nasıl huzurlu olabiliriz ?
Yorum
-
yaw hocam....ikimizin bilmesi yetmez mi.....bu yastan sonra mapus damına sokturma beni.....DEVLET SIRLARINI İFSADAN...10 yıl yerim...
uzun istirahatta.....karsılıklı otururuz.....önümüzde MAGMAGA SARABI...hani cok sevdigim bir BEYBABA vardı....torlak kemal....oda yanımızda olur....tartısırız.....
degerli hocam....
OSMANLI yıkıldıgında....MAVİ GÖZLÜ DEV....kurtuluş savasına giriştiginde....dünyada bir tane dahi bagımsız İSLAM devleti yoktu...hepsi koloni idi....BU CILGIN OSMANLI PASALARI TURKLER....baskaldırınca dünyaya....yanlarında İSLAM ULEMALARI....yani EVLİYA VE EMBİYA sınıfı yoktu....hepsi....tüm islam ülkelerinde maaslarını İNGİLİZDEN alıp ona calışıyorlardı....
günümüzdede öyle degil mi...hocaefendi hazretleri....hocaefendi hazretleri deyip devlete yerleştirdiler...
adam....amriki ve israel üçün çalışmış....
birde bakıyorsun...yenisi anında kurulmuş....GÜLGÜLÜ cemiyeti....kıyafet sakal etrafında adamlar...para gani tv leri bile var...nereden geldi bu para diye soran yok....
bu utanmaz ve arlanmaz adamların....hergün tv lere cıkıp....TURKİYENİN KURUCULARINA ONLAR GAVURDU....demelerine sahit olduk yıllardır....
İSLAM ÜLKELERİ....bu EVLİYA VE EMBİYALAR oldukca.....soyulmaya mahkumdur.....suan benim halkım 500 dolar asgari ücretten 250 dolar asgari ücretle ÇALIŞMAYA mahkum edildi yeniden....YANİ KÖLE OLDULAR....ucuz düyna işçileri yapıldılar....HEDEFDE BUYDU...gercekleşti.
buyur bu NATO ülkesi turkiyenin parası...baska hiçbir NATO ülkesinde bu durum yok...

buyur buda NATO ülkesi olmuyan AGENTINA parası....bizimle aynı...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
degerli hocam....
tüm evliya ve embiya sınıfı ve onların uzantıları yıllardır...İSRAEL düşmanlıgı pompaladılar....israel suriyeyi üç devlete...iraqı üç devlete...sonra iran sonra turkiye var sırada dediler....
bunları diyorlar ama ne yapıyor....suriyede cihad ilan ediyorlar....bak İSRAEL e hizmet ediyorlar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
doları türkiye istese anında çökertir....
turkiyenin en büyük gücü nedir.....TURK SİLAHLI KUVVETLERİDİR....bu dolardan güçlüüdür....nato nun ikinci büyük askeri gücü...
türkiyenin güneyinde....fıratın dogusunda....PETROL VE GAZ YATAKLARI VARDIR....bunlar kürtlerin eline geçmiştir....türkiye bi sabaha karsı TAL ABYAD dan girip....asagı eccik süzülse yeter.....oturur bizimle anlaşırlar ve dola-tl 4.60 göçer....
tayyip bey dediki....amrikinin tek silahı var oda DOLAR....dün dedi...ben 25 yıldır diyorum....
birak idlibi filan....al oradaki cihadcıları....yürü raqkaya...seninle anında masaya oturmazlarsa namerdim....
bizi İDLİP te bos işlerle ugrastırıp....kendileri....güney komsumuz oldular...incirligi kullanarak....kürtleri kullanarak....en büyük kazıgıda kürtler yiyecek...haberleri yok henuz.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdegerli hocam....
tüm evliya ve embiya sınıfı ve onların uzantıları yıllardır...İSRAEL düşmanlıgı pompaladılar....israel suriyeyi üç devlete...iraqı üç devlete...sonra iran sonra turkiye var sırada dediler....
bunları diyorlar ama ne yapıyor....suriyede cihad ilan ediyorlar....bak İSRAEL e hizmet ediyorlar....
KUS OL....HAVAYA CIK....BULUTLARIN USTUNDEN ORTADOGU ÜLKELERİNE BAK....
ne görüyorsun....İSRAEL hergün SUNNİ MUSLUMAN filistinlileri öldüruyorlar.....20 den fazla sunni musluman devlet var...seyrediyor.
ne görüyorsun....İSRAEL suriyede havadan bombalama yapıyor....kimi....sunnilerimi....yoook yaw...iran ve hezbullahı...ŞİİLERİ....
ne görüyorsun....İSRAEL suriyedeki cihadcıları destekliyor....tedavi ediyor...silah veriyor para veriyor....
ne görüyorsun....İSRAEL e dur diyen...hakiki manada dur diyen....iran turk devletini görüyorsun....
KUS OLMANA RAGMEN.....İGRENİYORSUN GÖRDÜKLERİNDE.....hasstir deyip bu konuyu gündeminden atıyorsun....
not....cok gaiptir....israel bir turk devletidir...HAZAR TURKLERİ KURDU VE YÖNETİYOR....İRANDA BİR TURK DEVLETİDİR....safavi turkler kurdu ve yönetiyor...ali hameney turktur....benyamin netanyahuda turktur....fekatt birbirine düşmanlar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Guzu artık gocamış
geopolitik neyim iflasta
1-)Atatürk "Yurtta sulh cihanda sulh " diyerek komşulara ve diğerlerine saldırmayacağını , barış istediğini ifade etmişti.
Bunun gibi kümesteki kekliğe kadar dürtüp herkesle kavga edilmesi onun duruşuna ters idi. İstila falan hiç olamazdı. İçeride kıçı sıkışınca dış politika ile milliyetçi , cahil kesimi eteğinin dibine toplama huyu yoktu.
2-) Bir başka yanlış ; 4 gündür el açtığın güçler malum bölgeye girdiğimizde fırsat doğar RTE'nin de Saddam'ın durumuna geleceği aşikar , yedirmezler.
3-) İran Acem yurdudur , Türklükle ilgisi yoktur. . Zaten Anadolu'nun Türklükle genetik bağı % 4,5 civarı
Bak kaynaklar orada senin burnunun dibinde, araştır.
4- "Cihadçıları al yürü Rakkaya " diyen de sensin. Bunları İsrail besliyo diyende
Geçenlerde maaşları deval nedeniyle az gelen cihadçılar çemkiriyordu reyize
Al bak İsrailin tohumu ne diyor
eccük akıllı ol borsa tamam ama orda dur.
Yorum
-
sevgili bridge.....
güzel bindirmizsin ula namıssız....ha ha ha....
ula olumm....ben BLOF yapalım dedim....TEL-ABYAD dan eccik süzülelim ki bizimle masaya otursunlar...su dolar silahını ceksinler dedim...
yoksa....bende senin gibiyim....yurtta sulh cihanda sulh....
kodugun video yu hiç görmemiştim....saol....bilgilendim.
şimdi senden....detaylı bir yorum istiyorum....ne yapmalıyız....neden MHP reizin yanına gecti...onuda içersin yorumun...koydugun video onlarla ilgili...niye yön degiştirdiler....turkes basbakan yardımcısı oldu daha sonra.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum