önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • WinWin
    Katılımcı
    • 06 Kasım 2014
    • 185

Sn. Kuzu, eurusd 1 hedefiniz devam ediyor mu, güncelleme yaptınız mı?

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

evetttt.....bir beklenti daha bitti.....beklendigi gibi 0.25 faiz artısı....bir beklenti daha yaratılıyor....rahip bırakılacak diye.....RAHİP BIRAKILIRSA....amriki türkiyeye para mı verecek.....yoooo.....rahip bırakılırsa....turkiye kuzey suriyede KURDİSTAN a evet mi diyor.....yoooo....rahip bırakılırsa....HALK BANKA CEZA YOLU hizlanır mı.....heeee.....eeeee....gec rahibi....

soruda su....BEN NE ZAMAN YEDDİ CEDDİMLE SHORTLAMAYA BASLAMALIYIM....PİRAMİTLEME YANİ....SUANDA 100 000 TL NİN 7500 TL Sİ İLE SHORTUM....üç kademe....ortalamam....124 700....benüm üçün mevzuuu sadece budur...NE ZAMAN YEDDİ CEDDİMLE CULLANACAGIM....

BEN USAG iken....bizim köyde itleri bogustururduk.....her ailede iki tane KANGAL köpegi olurdu....benim ki...kapkara idi....dişi itin peşine 10 erkek it yerirdi....vaginasını koklayan ve yalayanı öbür itler anında bogardı....o devre dışı olurdu....benim gara it...sürüdeydi hep....fekaaat asla dişinin dibine yaklasmazdı....geriden izler...agzı bi karış acık deli deli solurdu...vaginadan gelen atla bana kokuları bunu cıldırtırdı....fekaaaatttt hormonlarını cok iyi frenlerde....sonunda iki it kalırdı...biri benim gara it....biri emmimin oglunun boziti....bozit cok hırtıktı....diger itleri sürekli bogdugu üçün yaralı ve bereli ve yorgundu artık....dişiye yaklasır koklar atlama pozunu alırdı ki....biz usaglarda nefeslerin kesildigi an bu andır....benim gara it...bunun boynunun üst kısmından ısırır....ve silkelemeye baslardı....kanlar akardı....ve birden ve aniden....benim gara it dişiye atlar ve gömerdi....diger itler sadece seyrederdi....namıssız iki saat inmezdi....şehvet korkunctu....

İNCİK....

diiim ki....rahip itinide bekliyeyim mi....YOKSA ATLIYAYIM MI....dashaklarım şişti garii....3 kg çeker haldeler...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

bir tutam ot yetmiyor demekki hendeği atlatmaya

Yorum

• istinyetilkisi
          Aktif
          • 12 Temmuz 2016
          • 273

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          evetttt.....bir beklenti daha bitti.....beklendigi gibi 0.25 faiz artısı....bir beklenti daha yaratılıyor....rahip bırakılacak diye.....RAHİP BIRAKILIRSA....amriki türkiyeye para mı verecek.....yoooo.....rahip bırakılırsa....turkiye kuzey suriyede KURDİSTAN a evet mi diyor.....yoooo....rahip bırakılırsa....HALK BANKA CEZA YOLU hizlanır mı.....heeee.....eeeee....gec rahibi....

soruda su....BEN NE ZAMAN YEDDİ CEDDİMLE SHORTLAMAYA BASLAMALIYIM....PİRAMİTLEME YANİ....SUANDA 100 000 TL NİN 7500 TL Sİ İLE SHORTUM....üç kademe....ortalamam....124 700....benüm üçün mevzuuu sadece budur...NE ZAMAN YEDDİ CEDDİMLE CULLANACAGIM....

BEN USAG iken....bizim köyde itleri bogustururduk.....her ailede iki tane KANGAL köpegi olurdu....benim ki...kapkara idi....dişi itin peşine 10 erkek it yerirdi....vaginasını koklayan ve yalayanı öbür itler anında bogardı....o devre dışı olurdu....benim gara it...sürüdeydi hep....fekaaat asla dişinin dibine yaklasmazdı....geriden izler...agzı bi karış acık deli deli solurdu...vaginadan gelen atla bana kokuları bunu cıldırtırdı....fekaaaatttt hormonlarını cok iyi frenlerde....sonunda iki it kalırdı...biri benim gara it....biri emmimin oglunun boziti....bozit cok hırtıktı....diger itleri sürekli bogdugu üçün yaralı ve bereli ve yorgundu artık....dişiye yaklasır koklar atlama pozunu alırdı ki....biz usaglarda nefeslerin kesildigi an bu andır....benim gara it...bunun boynunun üst kısmından ısırır....ve silkelemeye baslardı....kanlar akardı....ve birden ve aniden....benim gara it dişiye atlar ve gömerdi....diger itler sadece seyrederdi....namıssız iki saat inmezdi....şehvet korkunctu....

İNCİK....

diiim ki....rahip itinide bekliyeyim mi....YOKSA ATLIYAYIM MI....dashaklarım şişti garii....3 kg çeker haldeler...
          Hocam TEB fen ışık Ökte dolar bazında tüpo nun daha gideri var dedi👌

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

tilki....denilenlere gulagasma.....dashaklarını avucla.....onları oksa...YÜCE REBBİM SANA ONLARI....niye ekledi....igdiç igdiç dolan diyemi.....yooooo...ATLUYASIN DİYE onları bedenine ekledi.....ISIK ta dashaklar coookkktan burulmus....HADIM O.....biz elemiiikkkiii....

yarın ve takip eden üç gün....bist 30...118 000 e iner....VİOP 119 000 E....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

tilki....denilenlere gulagasma.....dashaklarını avucla.....onları oksa...YÜCE REBBİM SANA ONLARI....niye ekledi....igdiç igdiç dolan diyemi.....yooooo...ATLUYASIN DİYE onları bedenine ekledi.....ISIK ta dashaklar coookkktan burulmus....HADIM O.....biz elemiiikkkiii....
              nekacırmısız.

Yorum

• celme
                Katılımcı
                • 31 Temmuz 2008
                • 152

kuzu agabeyim bekleyek mi atlayak mı...olmak ya da olmamak...hissiyatım atlayak diyor...???
                kuzufun

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

İNCE NOKTA SU....rahip bırakılacak dendimi....kimse ne short acar....nede acıga satar....BENİM BUNDAN YARARLANMAM İCİPEDER.

Yorum

• BogAyv
                    Katılımcı
                    • 09 Aralık 2015
                    • 117

Kuzu emmi

Moodys in Türk bankalarının döviz mevduatı notunu düşürmesindeki sebebi bloomberg den Gökhan Şen orta uzun vadede sermaye kontrolü riski içerdiğini,hükümet tarafından sorgulanması gerektiği gibi bir izahta bulundu.Tam ifade edememiş de olabilirim.Bu konuda görüşün ne olur.Karanlık Tünelin ucundayız gibi geldi bana.TL de kalmak orta vadede risk içeriyor sanki helede parayı bankada tutmak...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

beklentim grafta....118 000 e iniş şimdi üç gün....rahip hikayesi ile 125 000 e cıkış....ekim vade kapanış...KÜÜÜTTTT...115 000...KERİMMM TIRLARI İSTİNYEYE ÇEK OLUMMM.....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

BogAyv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzu emmi

Moodys in Türk bankalarının döviz mevduatı notunu düşürmesindeki sebebi bloomberg den Gökhan Şen orta uzun vadede sermaye kontrolü riski içerdiğini,hükümet tarafından sorgulanması gerektiği gibi bir izahta bulundu.Tam ifade edememiş de olabilirim.Bu konuda görüşün ne olur.Karanlık Tünelin ucundayız gibi geldi bana.TL de kalmak orta vadede risk içeriyor sanki helede parayı bankada tutmak...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BANKALAR TARRAGİMİ YEMİŞ DURUMDALAR....sermayeleri yeterli degil artık....yuzde 200 bedelli sermaye artırımı gerekiyor...

1...BATIK KREDİLER...diyelim bunları BAD BANKA aktardılar....veya ondabirine varlık yonetim şirketlerine sattılar...BU ZARAR.

2...HALKIN 170 MİLYAR DOLAR MEVDUATI VAR BUNLARDA...hepsini bozmus tl kredisi vermişler....

3....kredilerin cogu sabit faizle verilmiş....o kredileri ZARAR YAZIYOR SUAN....

4....DOLAR KREDİSİ ALMIŞ CAVİRDEN tl ye bozmus...halka beleş faizle dagıtmışlar....dolar-tl 6 pangınot....

YÜZDE 200 BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMI GEREK....garanın var fiyatı ne 7 pangınot....7 pangınotta bedelliye verecen....KİM GARAN TUTAR ULEN.....NİYE SATTIM ONU BEN....ALMIŞTIM 5.60 DAN....SATTIM 6.15 DEN....niyeeee bu bedelli korkusundan...ZIRNIK VERMEM ULEN BEN BUNNARA..

iyi yönetilmiyen bi şirkete.....para verecek göz var mı ulen bende....

Yorum

• Platodata
                          Seyirci Üye
                          • 28 Ocak 2017
                          • 52

Kuzum en az 10-15 yaş genç gösteriyorsun.

Yorum

• smartinvestor
                            Tecrübeli
                            • 29 Kasım 2015
                            • 901

yarın ve takip eden üç gün....bist 30...118 000 e iner....VİOP 119 000 E....

Kuzu emmii..

Spot-vadeli makası hala 3.000 puanın az üzerinde...

Spot 118 olunca vadeli 119 nasıl olacak? 3 günde makas bu kadar düşer mi? Makas, Vade sonuna yakın ancak düşer 1.000 puana.

Engin bilgi ve tecrübelerini bizden esirgemediğin için ne kadar teşekkür etsek azdır...

Yorum

• BOMBASTİK
                              Yeni Üye
                              • 31 Mart 2018
                              • 35

Kuzu hocam
                              Düşsğn artık nefes alamıyom

Yorum

• BOMBASTİK
                                Yeni Üye
                                • 31 Mart 2018
                                • 35

Daha ne kadar dayanacaksınız len dğmbükler verşn veiryosanız

Yorum

Working...
                                X

Debug Information