önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Platodata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzum yapma Allah aşkına
    Mesajlarimin tarihi saati belli
    16500 - 17000 usd endeks hedef demek ne demek 10000-13000 puan yukarı ilk hedef diyen short mu olur.
    Terse gelsin bana catiyorsun

Hedefime gelince tamam mi devam mi söyleyeceğim merak etme.

ha ha ha.....güzeldi lem deyyuzzz....ha ha ha....TERSE GELDİN Mİ BANA CATIYORSUN....haysiyetsiz dürrrzü....ha ha ha

kodugun graflara baktım tekrar....endeks 94 000 miş....dolar bazlıda 15 000 miş....dolar-tl 6.40 mış....sen hedef yukarı derken...

şimdi çıkış yerini yaz....nerede cıkacaksan....çünki....çıkamazsan karla....kucagımdsın demektir....

benim kucagım....ANA KUCAGINA BENZEMEZ HAAAA.....HA HA HA
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

Platodata Nickli Üyeden Alıntı
      Yazıyorum beni rahatta dinleyin

Graf 12 Eylüle ait, yani 94000 değil 92000

Şimdi simülasyon 1) 106500'e çık acikci shirtcu birakma oradan tekrar 99500'e dus.

Simülasyon 2) 97500'e dus oradan tekrar sat 106500'e

Hedefe gelmeden 97500 altındaki kapanışta pozisyonu kapatırım. Ilan etmemi beklemeyin şimdiden yazıyorum kapatırım.

Buda kenesiz bitsiz piresiz 5500 puan eder en kötü.

Kucakta olmam için şok -10000 disketten açılış lazım kuzum.

Aha bak yazdim. Kayitlara gecsin.

Yani kucak zorhahhhaa

EEEEE buna göre....ben senden daha karlıyım....ben 84 500 de aldım....94 000 de sattım...SEN SEYREDİYORDUN....9500 puvan cebe kodum....sen ben sattıktan sonra 92 000 e düşmüş aldın...97 500 de satacan....5500 puvan kardasın....benimki 9500 ve cepte....yarın 97 500 üstü kapatırsa sen hala maldasın....FED ACIKLAMASI İLE 2000 PUVAN EKSİ ACARSA....95 500 DE KAPATIRSIN....3500 PUVAN KARIN OLUR....BENİM ELİMDEKİ KENE İSE TIR YÜKLER....bak kac adım geridesin.....keneymiş bitmiş görürsün deyyyuzzz....ha ha ha
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

FED....26 eylulde faiz kararını acıklıyacak.....beklenen 0.25 baz puvan artıs....0.50 ilan ederse ne olur.....FEDİN GÖREVİ NEDİR....AMERİKİ BORSALARINDA Kİ ÇIKIŞI DURDURMAKTIR.....bu borsalar cıkmıya devam ederse....RESESYON gelir....

GDP=G+P+X

BURADA fed....P ile X in peşindedir hep....bilhassa P....trump vergileri P üçün indirdi....FED ise X i gıdıklar....

emerging marketler ise....GIDIKLANAN X den pek muzdarip olurlar....

ARA TRENDLERDE....çıkış boyu....yuzde 38...yuzde 50...yüzde 62 FİBOLARDAN BİRİDİR....

YUZDE 38.....99 000....GELDİK....

YUZDE 50.....103 000...GİDER Mİ...

YUZDE 62.....107 000....GİDERMİ....

BUNNARA KAFA YORUN.....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

BEN NE YAPIYORUM....kene uyguluyorum....kara gecen KENE kademesini kapıyorum....

elimde...122....124...126 var.....yarın geri cekildimi....126 da kar alınıyor ve bastaki kene kademesine o kar ekleniyor....misal 3000 kar aldım....bu 122 keneye eklenip onu 125 e cıkarıyor.....böyle böyle furusarak....MALİYETLERİ YUKARI ÇEKİYORUM....ARA TREND TEPESİ MAKSİMUM YUZDE 62 DİR....burada yeniden AYU trendine döner.....dönmezse....BOGA TRENDİ BASLADI DEMEKTİR....ve kol kesilir....

platodata ise....klasik forum bilgilerini iyi uygular....o yüzden ona yaz diyorum....klasik forum bilgisi nedir....ne dedi...97 500 asagı gecildimi kaparım....misal 101 i gördümü kapamıyor....böylece sistemsel durumlarıda görüyoruz....

Yorum

• Platodata
            Seyirci Üye
            • 28 Ocak 2017
            • 52

Sinirlenince daha bir sevimli oluyorsun
            Ben seninle yarismiyorum kuzum ben senin eline su dokemem ben kim kuzu kim. Ben bozuk saatim sen geriye kalan kisimsin.
            Sevgiler.

Fed 50 puan da komikti

Yorum

• Platodata
              Seyirci Üye
              • 28 Ocak 2017
              • 52

Sen efsanesin. Öyle olmasan 15 sene sonra seni arayıp bulmazdim. Galatasaray'da Hagi Fenerbahce'de Alex neyse bu piyasada sen O'sun. Kredin çok. Istemeden seni uzdugum yazılarım olduysa özür dilerim. Yükün çok ağır. Bir çok kişi alın terine senin ağzından çıkacak yorumlara göre yön veriyor. Ben yanilirsam tek başına fakir bir platodata. Sen yanilirsan herkes yanılır. Varsın benim esegim kancik olsun. Uzulursem namerdim

Yorum

• sea48
                Katılımcı
                • 08 Mart 2016
                • 137

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero

Pastor Brunson hala gundemde
                YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• Misafir

fıstıklamaya devam.

Yorum

• Misafir

sarı boğayı yukarı keserse fıstıklama biter.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

sea48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      brunson bırakılırsa....HALK BANKA CEZA ANINDA GELİR....bu papaz bi cok seyin sigortası....

Yorum

• Misafir

bu ayın boğası. fed ,idlib ,rahib.

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          FED....26 eylulde faiz kararını acıklıyacak.....beklenen 0.25 baz puvan artıs....0.50 ilan ederse ne olur.....FEDİN GÖREVİ NEDİR....AMERİKİ BORSALARINDA Kİ ÇIKIŞI DURDURMAKTIR.....bu borsalar cıkmıya devam ederse....RESESYON gelir....

GDP=G+P+X

BURADA fed....P ile X in peşindedir hep....bilhassa P....trump vergileri P üçün indirdi....FED ise X i gıdıklar....

emerging marketler ise....GIDIKLANAN X den pek muzdarip olurlar....

ARA TRENDLERDE....çıkış boyu....yuzde 38...yuzde 50...yüzde 62 FİBOLARDAN BİRİDİR....

YUZDE 38.....99 000....GELDİK....

YUZDE 50.....103 000...GİDER Mİ...

YUZDE 62.....107 000....GİDERMİ....

BUNNARA KAFA YORUN.....

Yorum

• Misafir

kafayı yorduk da kuzu hocam burda tıkandık. haklı çıkarsanız buyrun cenaze namazına.

Yorum

• aliak
                              Katılımcı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 70

sn. kuzu;

burada yazdığın pozlarda aldığın risk
                              sermayenin kaçta kaçı?

%10 ?
                              %1 ?
                              %0,1 ?

%100 zannedip de sana bakıp full girenlerin terste kaldıklarında canları yanmasın?

hisselerini sattığını, bir miktar yerine koyduğunu söyledin. kalan naktini nerede degerlendiriyorsun? tahvil? repo?

Yorum

• hurolg
                                Aktif
                                • 09 Mart 2016
                                • 320

Mr. Kuzu...
                                Tupo yine zirvelerde....Ne zaman başlecek bu sanayilerdeki çöküş...Tahammülüm galmeyo gari....)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information