önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

garanda haftalık kuzu kuralı gerçekleşti....gecen hafta giydirdigi tulumu.....bu hafta cıkarttı....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sn. kuzunun olduğu yerde grafiklere çok fazla ihtiyaç yoktur aslında.Teknikçiler, stoplos ve destek- direnç kovalayarak para kazanma peşindedir. Bu kısa hamlelerde iş görse de uzun vadede çok kazançlı olmadığını söyleyebilirim. Sn kuzu'nun makro yorumları eşliğinde ve onun bakış açısıyla tekniği birleştirmek emin olun çok daha büyük kazançlar getirecektir. Bunu bizzat deneyimleyen biri olarak kendisine şükranlarımı sunuyorum. Türkiyedeki ekonomist olarak bildiğiniz onlarca yazar ve tv yorumcusunun, sn. kuzunun yanında esamesi bile okunmaz. Bu sebeple hiçbir ekonomi kanalı izlemem, yazarı okumam.Sn kuzu'nun makro yorumları ve çizgiler birleşince müthiş bir bilgi ortaya çıkıyor. Bu da bana yetiyor.Değerli dostlar, işim gereği uzun zamandır paylaşım yapamıyordum. Lakin kafalarda soru işaretlerinin bol olduğu bu dönemlerde kendi bakış açımı ortaya koymaktan mutluluk duyarım.Keyborsaya sahip çıkın. Burası sizin bilgi dolusu eviniz.Sn. kuzu da bu bilginin yegane kaynağıdır.Sevgiler selamlar.
      Tebrikler sn. kuzu... 3000 puan düşüş tam isabet.İşte bilgi bu.
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• labtek
        Tecrübeli
        • 11 Ekim 2009
        • 505

Bizler sensiz ne yapariz kuzu ?
        Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          BU TURKİYE TARAFI İDİ.....

emmmeee işin içinde italya(ykbnk)....garan(spain)....vesaireyi kodun mu....ARA TRENDİN BİTİŞ SIRRI ORADA....

BAK BU KERİİZZZE.....ÇÖKMÜŞ VE FEKAATTT....KALKAMIYOR....diger çökenler kalktı....KİMKİ SATISTA OLAN BUNDA....

Baggg bag bag...nasılda gözleri topraga kaymış....ölecegim diii....gesteyem....

ARA TRENDDEN CIKIŞTA GÖSTERGE KAARDIMIZ BU DEMİŞTİM.....gözü topraga bakıy....ölecek mezar yeri arıyor...beleş mezar yeri...bugün topragı öptü.....bu kaart bize sinyali verecek yarın....

TEKRAR HATIRLATIYORUM.....oyun tarzımız....FUR VE KAC....yeddi ceddinle gir ve yeddi ceddinle çık seklinde....ARA TREND BOYUNCA...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

ÇOK ÖNEMLİ NOT....ileride tahtası kapatılacak bi kaart varsa....onda işlem yapıyorsan....acıga satıs gibi...veya hissesi elindeyse....GÜN SONU ONDA DURMA....ÇIKKKKK....TAHTASI KAPATILDI MI....PARAN GİTTİ DEMEKTİR.....o günlere girdik....

DİNAZORDA....bas ve en önemli kural....parana mukayyet olmaktır....paran hep senin emrinde olmalı....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

evettt.....tessekkurlerinizi alalım usaglar.....ha ha ha

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                , yorumsuz.
                3gun icinde yaralarini sardı sardı.yoksa kader.

Yorum

• akıncı
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2018
                  • 616

ARA TRENDEYİZ.....ÖNÜMDE İKİ SİMULASYON VAR.....her ikisine görede elimdeki KENE para yapacak.....

kene son kademe bıst 30 da 128 000 de....oradan....117 000 e düşüş...ikisindede var....ONUN ÜÇÜN KENEDEYİM....elimdeki bilgi böyle oyna diyor....tutar tutmaz onu bilemem....

SİMULASYON-1....ımf siz çözüm.....

SİMULASYON -2.....İMF Lİ ÇÖZÜM....bunda dolar-tl 8.3 olacaktır....

önemli not 1....simulasyon 1 üçün.......MAL ALIR ÜSTÜNE YATARSAN.....SİMULASYON 1 DE....endeks 148 000 e gidiyor....tl de...ama dolar-tl 10.3 olacagı üçün....dolar cinsinden para kazanmıyorsun....tersine kaybediyorsun....O YÜZDEN MALA GİRİP ÜSTÜNDE YATMIYORUM...yatsam dolar cinsinden para kaybedecem....endeks su an....16 800 dolar endekste....tl de 148 000 e gitsek....dolar-tl 10.3 olacagından....endeks dolarda....14 300 olacak....düşecek....

önemli not 2....simulasyon 2 üçün.....GENE MAL ALIP YATMIYORUM....çünki....endeks 97 000 tl endekse düşecek....IMF devreye girecek.....BU MAL AL VE 10 YIL ÜSTÜNDE YAT ANIDIR....yani ALTIN FURUS-2 dir.....birincisi 2008 dibinden baslıyandır....oda ALTIN FURUS-1 di....
                  sayın kuzu....

bunları güncelliyecekmisin....

Yorum

• akıncı
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2018
                    • 616

haftalık zamanlama bitti....BU HAFTA BIST 30 UN....104 000 DEN 124 000 E YAPTIGI CIKIŞIN DÜZELTME HAFTASIDIR....114 000 E ÇÖKECEGİZ...TIRLARI YÜKLEYECEGİZ....

gecen hafta vermiştim....bu grafic ve benzeri versiyonları....

[/QUOTE]

bu son revizyonununz....

buna göre yarın asagı süzülüp dönüp gelip artı kapatacak diyor alttan ikinci ok,YARIN YANİ.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

SABIRLI OL ULEN....beleşçi ppppezzzeveng....ömrümü yedin yıllarca....sülük *****....ha ha ha

çalışıyorum....aasama dogru dedim ya.....sende sunu incele bir...sor sorustur pankacı kankalarına....oturmuş KARPUZ GİBİ DÖT BÜYÜTÜYORSUN deyyuzzz....arastır hadi....

KARPUZ ***lü pppezeveng.....ha ha ha....git naciyi bul.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

bu kaart....iki simulasyondaki....rakkamlarımı revize ettirecek.....BU KAART AVRUPALI YATIRIMCININ DAVRANIŞ BİÇİMİDİR....

NOT....ÜÇ KEZ ACIKCI AVLAMA OPERASYONU YAPTI.....acıkcılar korkudan dibine yanasamıyor ben hariç.....papazı nasıl kullanacak....soru bu.....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

analogy 1....

not...HESABINI YAPARKEN....bunda sıkışmış yatırımcının GARAN ı satacagını unutma....bıst 30 a korrelasyonla gec....bunda ve garanda...

not 2...papazı nasıl kullanacak....satacak....çünki papaz nedeniyle kimse korkudan acıga satamaz shortluyamaz...bi tek o yapar...

not 3....sende 1 milyon lot bu kaart ossun....yüzde 100 bedelli derse...ne kadar para ödemen gerektigini hesapla....varmı paran ona bak....FONLAR SUANDA BU HESAPTALAR....NEREDE....tüm özel pankalarda....halki...evkaf....exim....devlete tahvil sattı...10 milyar tl sermayelerine para eklediler....bunlarda yapacak....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

şimdilik bu gaddin yeter.....HAFTAYA ARA TRENDDEN CIKACAGIZ....ikinci büyük dalga düşüşe girecegiz....122 den 84 e birinci dalgaydı...neaddin düştük....yüzde 30.....ikinci dalga tepesi kac 100 000....düş yüzde 30 karpuz ***lüm....ne Ediii...70 000....yazıyla YETMİŞBİN....al sana REVİZYON....tembel sülük ppppezevenggg....

irahatladın nı.....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

yoruldum....

kuzu dan sevgilerimle....TURKÜN FURUSKAN EVLATLARI.....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

şimdilik bu gaddin yeter.....HAFTAYA ARA TRENDDEN CIKACAGIZ....ikinci büyük dalga düşüşe girecegiz....122 den 84 e birinci dalgaydı...neaddin düştük....yüzde 30.....ikinci dalga tepesi kac 100 000....düş yüzde 30 karpuz ***lüm....ne Ediii...70 000....yazıyla YETMİŞBİN....al sana REVİZYON....tembel sülük ppppezevenggg....

irahatladın nı.....ha ha ha
                                şerefine ulen....allaha reva mı...ben tek basıma içiyorum...siz birlikte.....kader utansın....hemide ömrümün son deminde...

..burnumda tütüyorsunuz....sizleri çok özlüyorum....bazen sarhosken....aglıyorum....sizlersiz gecirdigim günler için....bana yıllarca büyük bir sevgiyle katlandınız....bütün pisliklerime ragmen....

saolun varolun....

ehhh bende essek degilim ya....al ne istediysen verdim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information