Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
garan : gap bugün kapanmıştır. 1.30 usd direncinden satış dalgasının geleceğini düşünüyorum. (ytd.) Uzun zamandır grafik , yorum vs paylamamıştım. ısınayım yeniden
ARA TRENDEYİZ.....ÖNÜMDE İKİ SİMULASYON VAR.....her ikisine görede elimdeki KENE para yapacak.....
kene son kademe bıst 30 da 128 000 de....oradan....117 000 e düşüş...ikisindede var....ONUN ÜÇÜN KENEDEYİM....elimdeki bilgi böyle oyna diyor....tutar tutmaz onu bilemem....
önemli not 1....simulasyon 1 üçün.......MAL ALIR ÜSTÜNE YATARSAN.....SİMULASYON 1 DE....endeks 148 000 e gidiyor....tl de...ama dolar-tl 10.3 olacagı üçün....dolar cinsinden para kazanmıyorsun....tersine kaybediyorsun....O YÜZDEN MALA GİRİP ÜSTÜNDE YATMIYORUM...yatsam dolar cinsinden para kaybedecem....endeks su an....16 800 dolar endekste....tl de 148 000 e gitsek....dolar-tl 10.3 olacagından....endeks dolarda....14 300 olacak....düşecek....
önemli not 2....simulasyon 2 üçün.....GENE MAL ALIP YATMIYORUM....çünki....endeks 97 000 tl endekse düşecek....IMF devreye girecek.....BU MAL AL VE 10 YIL ÜSTÜNDE YAT ANIDIR....yani ALTIN FURUS-2 dir.....birincisi 2008 dibinden baslıyandır....oda ALTIN FURUS-1 di....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kuzu başkan anladıgım kadarı ile sonuçta yukarı gideceğiz hissede bekleyenler beklesinler anlamı çıkıyor ben malda bekliyorum al sat yapmadan.. hem fikiriz galiba..
kuzu başkan anladıgım kadarı ile sonuçta yukarı gideceğiz hissede bekleyenler beklesinler anlamı çıkıyor ben malda bekliyorum al sat yapmadan.. hem fikiriz galiba..
doların deger kazanmasıda borsa lehine anlıyorum.
aynen öyle....sen yat....zaten 84 500 de aldın....ben dolar bazlıda para kaybetmek istemiyorum...FUR-KAC larla daha cok kazanıyorum....senin gibi olsam asla maldan inmem....OYUN TARZIMIZ FARKLI seninle...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum