Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Boş ver twitter i yaw .sen bize bak.sen bizim kuzu'nun kuzusun
Saolun varolun ama Twitter da bir sürü takipçim vardı şimdi endeks biraz yürüdü die bıraktı gitti diyecekler arkamdan moralim bozuldu sabah sabah.Gerekçede şikayet üzerine inceleme yapmışlar kural ihlali yapmışım twittlerin içeriğinde neymişse o ihlaller
evettt.....GENE KONDU DURNA KUSLARI....TERSTE KALDIK....STOP mu yapalım.....ASLAA....KENE 4 KADEME SHORT....
KENE SHORT KADELER....bist 30 da...
1...116 000.....elde
2...118 000.....elde bu sabah geldi....
3...120 000
4...122 000
uzaktan bakış....
birbaska bakış...bugün sondu....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bir beklenti daha yaratıldı....BERAT BEY 20 eylülde orta vadeli programı ilan edecek....
TAYYİP BEY....putinle görüşmeye gidiyor....idlip....bu çok önemli...borsayı bu belirler....pazartesi....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bir beklenti daha yaratıldı....BERAT BEY 20 eylülde orta vadeli programı ilan edecek....
TAYYİP BEY....putinle görüşmeye gidiyor....idlip....bu çok önemli...borsayı bu belirler....
Merkezin faiz olayı Palaya yetmedi malları verebilmek için usakların ellerine...bir de ovp yi kullanacak yani...) Kuzum valla ben bu kez degisik bisey yaptım...Tupo yukseldikce spotta acik yaptim...halen gidiyor...flamanin geregini yaptirirlarsa 142 ler gorunuyor...mictim gene...ne zaman bu sanayilerle verip 84 e ćökertme oyunu oynamanın sırası...çökertme müziğini bekliyorum ben bu şekilde....do dan girilecek yalnız müziğe ona gore haa...)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
başkan asıl çıkış ne zamana baharamı endeksde ben eylemsiz hisse taşıyorum
2019 haziran dip i buluruz....
eylül ekim kasım aralıkta.....ÖZEL SEKTÖRÜN ÖDEYECEGİ DIŞ BORC YUVARLAK 30 MİLYAR DOLAR....bu para ödeneck yegen....para bulma ise İDLİBE....dolayısıyle....amriki mi urus mu seçimine baglı....
Saolun varolun ama Twitter da bir sürü takipçim vardı şimdi endeks biraz yürüdü die bıraktı gitti diyecekler arkamdan moralim bozuldu sabah sabah.Gerekçede şikayet üzerine inceleme yapmışlar kural ihlali yapmışım twittlerin içeriğinde neymişse o ihlaller ��
Biz hiç öyle düşünmğyoruz ablam. Üzülme .açılır nasılsa...endekste güme doğru gidiyo inşallah.. kapanışı 94200gibi.görğyom ben
evettt.....GENE KONDU DURNA KUSLARI....TERSTE KALDIK....STOP mu yapalım.....ASLAA....KENE 4 KADEME SHORT....
KENE SHORT KADELER....bist 30 da...
1...116 000.....elde
2...118 000.....elde bu sabah geldi....
3...120 000
4...122 000
uzaktan bakış....
birbaska bakış...bugün sondu....
Hoşgeldiniz.Aynen kene kuralı devam.Viop Short ortalaması 121.500 çıktı ölümüne Shortluyorum Sn.Kuzu...Twitter beni kovaladı heralde 50.xxx leri çok konuşmuşum geçici yasak koymuşlar yamacınıza geldim
sana ne dedim....daha sen buraya gelmemişken....twiterde cesur yazılarını usaglar buraya kopy yaparken....
bu kız cesur....BENİM DİŞİ OLSAYDIM OLACAGIM KİŞİYDİ....
BU TOPİC SENİN....seni benimle aynı yetkilerle donatacagım....moderator olacaksın....ÜZÜLME...ASENA TÜRK diye yeni twitter hesabı ac...
genele....
GRAFİC NASIL OKUNUR....bak NURULLAHTA ki işaretledigim iki elipse....ÖZELLİKLERİ AYNI...barlardan önceki evvaliyat aynı....
bu iki barda acıkcı dograma operasyonudur....OPERASYONU YAPAN İSE....kendisi en büyük acıkcı...kendisine eklenmiş diger acıkcıları dogruyarak...PARA KAZANIYOR....
Yorum