önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Platodata
    Seyirci Üye
    • 28 Ocak 2017
    • 52

Bu krizde genel bir bozulma yok
    Kur hareketi 3-4 yıldır var,
    Ona rağmen TL karlılığı artıyor.
    Ayiklanma olacak bu sağlıklıdır
    Sabit kur devaluasinda batan çok olur
    Dalgali kurda yükseliş zamana yayılıyor, korku dağları sariyor, ongorulebilirlik artıyor. Yatirim azaliyor evet ama batan sayisi her zamankinden çok farklı değil.
    Fırsatçı sayısı her zamankiyle aynı.
    Ben Amerika da değil Turkiyedeyim
    Aklına gelebilecek her sektöre hitap eden bir şirketin amelesiyim, hizmetkariyim.

Yorum

• Platodata
      Seyirci Üye
      • 28 Ocak 2017
      • 52

Düştük
      Hemde öyle bir düştük ki kuzu bile farkında değil.
      Bu hisseleri taşıyanların dayanma güçleri biterse satsinlar.
      Itina ile alıyorlar.
      %70 kaybetmisiz usd bazında.
      Bunu hissetmedik çünkü dalgali kurdayiz.
      Usul usul oldu.

Yorum

• e.yegen
        Tecrübeli
        • 05 Mart 2009
        • 530

Kuzu baskan yorumlarindan 3aylik surecte dibi gorup 2 yil hissede yatan iyi para kazanacak anliyorum ve sabretmeye devam

Yorum

• Platodata
          Seyirci Üye
          • 28 Ocak 2017
          • 52

O yuzden dedim
          Simülasyon 3 5 10 demeden
          65000 yok ve olmayacak diye.
          Kurun 4,50 - 7,20 hareketinden sonra öyle yada benzer bir ihtimal kalmadı.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Platodata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Düştük
            Hemde öyle bir düştük ki kuzu bile farkında değil.
            Bu hisseleri taşıyanların dayanma güçleri biterse satsinlar.
            Itina ile alıyorlar.
            %70 kaybetmisiz usd bazında.
            Bunu hissetmedik çünkü dalgali kurdayiz.
            Usul usul oldu.
            kuzu bile farkında degil....nasıl farkında degil ulen....forumlar aleminde....KENE yi ilan edip 85 000 de mala giren....KUZU VE EKOLU....daha nasıl farkında olmasın....MALDA ADAM.

NEREDE....bankacılık endeksinde.....öbür sektörlerin tl bazlıda yuzde 50 düşüşünü bekliyorki...KCHOL VE TUPASINIDA geri alsın...ikisinide tepede sattı...

hersey...USULET VE SUHULET içinde olur....kuzu ve ekolunde....MALA YERLEŞME PROSESİ....ON YILLIK DERİN DÜZELTMEDE...bir veya 2 yıl sürer dedi...ANA YORUMLARINDA.

BU BORSA....çeligin cocugun işi degildir ula....onlar yemdir...bu borsada....DİNAZORLARDIR HÜKMEDEN.

BU 20 yıllık forum hayatımda....bana bulasan herkez battı....hatırlıyormusun 2007 de platodatada bi uzuncagatay vardı....severdim keratayı...bu bana bulastı...bunu millete bu iyidir diyen bendim....o anda bi söyledigim olmadı terste kaldım....bu MADARA DALGA TEORİSİ diye bi teori yazmaya basladı....beni madara ediyordu....ben borsa 5 yıllık cycle ı doldurdu çönecek demiştim....ve fekaat bi türlü çökmüyordu...çökmedigi üçünde bu beni madara edecek yazılar yazıyor....gülmekten yerlere geciyordum....DERKENNN 2007 SONUNDA TÜM BORSALAR YERİN DİBİNE GÖÇMEYE BASLAMAZ MI....2008 DE...yerin dibine inmezmiyiz....bu uzuncagatayı karısı bosamaz mı....tüm serveti gidip...deli hastenelerine düşmez mi...bak ÇELİK ÇOÇUK bele işte...boyuna bosuna bakmadan bi DİNAZORA bulasmıs....hem kendini hemde ona uyan herkesi batırmıstı...niye....çünki...ELLERİM CEPLERİNDE İDİ....

sahi platodata....o uzuncagatay 2008 den beri kayıp....nerede şimdi.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Platodata
              Seyirci Üye
              • 28 Ocak 2017
              • 52

Bist yabancı oranı %61,59
              20.000 usd endeksteyiz.
              Yabanci satamıyor.
              Satsa kur 6,52
              Pul olmuş para ile coni evine gidemeyeceği için satamıyor.
              5,50 altinda ki kur borsanın işine gelmez.

Yorum

• phaon
                Aktif
                • 13 Şubat 2016
                • 200

Pirim Donald'ın bize ek yaptırım uygulama sürpriz faktörüne ne diyorsun? Ilık suya yatmış kurbağa gibi alışıp güm diye tepemize soğuk su yemeyelim. Plus; kendi para biriminde alışverişte resmen oyun kurucu olduk. Cengiz Han'ın orduları bunu tribünden mi seyreder?
                0.618

Yorum

• Platodata
                  Seyirci Üye
                  • 28 Ocak 2017
                  • 52

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  kuzu bile farkında degil....nasıl farkında degil ulen....forumlar aleminde....KENE yi ilan edip 87 000 de mala giren....KUZU VE EKOLU....daha nasıl farkında olmasın....MALDA ADAM.

NEREDE....bankacılık endeksinde.....öbür sektörlerin tl bazlıda yuzde 50 düşüşünü bekliyorki...KCHOL VE TUPASINIDA geri alsın...ikisinide tepede sattı...

hersey...USULET VE SUHULET içinde olur....kuzu ve ekolunde....MALA YERLEŞME PROSESİ....ON YILLIK DERİN DÜZELTMEDE...bir veya 2 yıl sürer dedi...ANA YORUMLARINDA.

BU BORSA....çeligin cocugun işi degildir ula....onlar yemdir...bu borsada....DİNAZORLARDIR HÜKMEDEN.
                  Kene 2 3 4 icin bekledigin yerler yok mu
                  Korkak olma ula sen kuzusun.
                  Sinai endekste %50 bekleme
                  Gelmez.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

Platodata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kene 2 3 4 icin bekledigin yerler yok mu
                    Korkak olma ula sen kuzusun.
                    Sinai endekste %50 bekleme
                    Gelmez.
                    kimdemiş gelmez diye....ben demedim....kene 2,3,4 onları kapsıyor....bankacılık buralarda tutunurken....veya cok az düşürken....onlar yıkılacak....NE ZAMAN....DOW VE AVRUPA ENDEKSLERİ ON YILLIK DÜZELTMEYE GİRERKEN....

KENE nedir yazılarım....2012 de....sen KENE yi bilmiyorsun....yeni geldin...bekle bir yıl gecsın....KENE NEDİR...niye KENE ile mala girmek gerekir....görüp ögreneceksin...

zaman.....zamandır HÜKMEDEN.....

yüce rebbimin kılıcı ZAMANDIR.....onunla kahreder ve onunla güldürür....onunla dogurur....ve onunla öldürür....BORSACI BUNU ÇOK İYİ KAVRAMALIDIR....borsa bir felsefeler zinciridir....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Platodata
                      Seyirci Üye
                      • 28 Ocak 2017
                      • 52

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      kimdemiş gelmez diye....ben demedim....kene 2,3,4 onları kapsıyor....bankacılık buralarda tutunurken....veya cok az düşürken....onlar yıkılacak....NE ZAMAN....DOW VE AVRUPA ENDEKSLERİ ON YILLIK DÜZELTMEYE GİRERKEN....

KENE nedir yazılarım....2012 de....sen KENE yi bilmiyorsun....yeni geldin...bekle bir yıl gecsın....KENE NEDİR....görüp ögreneceksin...
                      Kaydettim yazını seneye görüşürüz.

Yorum

• Misafir

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzu baskan yorumlarindan 3aylik surecte dibi gorup 2 yil hissede yatan iyi para kazanacak anliyorum ve sabretmeye devam
                        ytd. anlatmaya gerek varmı yok .tükenmişlik

Yorum

• egelii
                          Tecrübeli
                          • 25 Ağustos 2011
                          • 2961

aliak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          siz gunlükçüsunüz herhalde.

ben uzuncu.
                          40 yere bakar, sonunda da kendi kararımı veririm. kuzu da imzasinda onu yazıyor. beynini kimseye kiraya verme diyor.

kuzu burada bahsettiği gunluk viop islemlerini full 4 kademe pozda iken sermayesinin %10'u ile bile yapmıyordur. (belki de %1)

eğer siz de sermayenizin full pozda %10'u ile günlük iş yapıyorsanız sıkıntı olmaz. para da kazanabilirsiniz. çünkü panik yapmazsınız.

%80-100 ile günlük is yapıyorsanız, panik yapar, tarihe karışırsınız.
                          saygılar.
                          kuzunun da kenesine binaen günlükçülere duyrulur(ben %20 ile yapıyorum gerçi ama)
                          iyi özet

Yorum

• Misafir

1 dakikada 1saatte 1günde değişim gösteren sadece politikadır.merakımız matematik ölçmek biçmek insanların çılgınlıkları değil.sayın aliak

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

usaglar....

laf ÖKÜZLERE gelmişken.....osmanlının en önemli sadrazamlarından biri olan....ÖKÜZ mehmed pasha dan bahsetmemek....kuzu yu cızar....

bu cok basarılı ve çok zeki sadrazam....aynı zamanda AHMED 1 in kızı gevharhan sultanla evlidir....padişah damadıdır....buna yüzüne KARA MEHMED PASHA derlerken....arkasından herkez...ÖKÜZ MEHMED PASA der.....buda bunun böyle oldugunu bilmektedir hep....

derken iran seferine cıkıyor bu....seferde....acık arazide kurulan cadırda....devlet erkanını divana topluyor ve herbi tartısıyor....o arada bi ÖKÜZ ki cok bunlar topları cekmekte kullanılıyor....kafasını cadırdan içeri sokuyor....direkt öküz mehmed pasaya bakıyor....herkez gülmeye baslıyor....ÖKÜZ MEHMED PASHA dahil....oda ÖKÜZ e bakıp katıla katıla gülüyor....sonra dönüp devlet erkanına diyorki....senle iyi anlaşıyoruz mehmed pasa diyor...mubarek heyvan bana laf atıyor diyor....ve ekliyor....HADİ DİYOR MEHMED PASHA İKİMİZDE ÖKÜZÜZ VE İYİ ANLAŞIYORUZ....BU KADAR ESSEGİN İÇİNDE SANA YAZIK DEGİL Mİ ....deyince....hepsi susuyor...

bu büyük sadrazam ve mısı ve aydın valiligi yapmış büyük adamda....saray entrikaları ile bogularak öldürülüyor....1619 DA.

Yorum

• kemal erdem
                                Aktif
                                • 15 Mayıs 2009
                                • 224

kuzu emmi benide ekleyebilirmisiniz lutfen.
                                Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                                Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                                Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                                Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                                Yunus Emre

Yorum

Working...
                                X

Debug Information