önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kalinikta35
    Yeni Üye
    • 03 Temmuz 2014
    • 9

Kuzu ağabey beni de eklermisiniz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• sahan88
      Aktif
      • 26 Şubat 2012
      • 253

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      usaglar....

laf ÖKÜZLERE gelmişken.....osmanlının en önemli sadrazamlarından biri olan....ÖKÜZ mehmed pasha dan bahsetmemek....kuzu yu cızar....

bu cok basarılı ve çok zeki sadrazam....aynı zamanda AHMED 1 in kızı gevharhan sultanla evlidir....padişah damadıdır....buna yüzüne KARA MEHMED PASHA derlerken....arkasından herkez...ÖKÜZ MEHMED PASA der.....buda bunun böyle oldugunu bilmektedir hep....

derken iran seferine cıkıyor bu....seferde....acık arazide kurulan cadırda....devlet erkanını divana topluyor ve herbi tartısıyor....o arada bi ÖKÜZ ki cok bunlar topları cekmekte kullanılıyor....kafasını cadırdan içeri sokuyor....direkt öküz mehmed pasaya bakıyor....herkez gülmeye baslıyor....ÖKÜZ MEHMED PASHA dahil....oda ÖKÜZ e bakıp katıla katıla gülüyor....sonra dönüp devlet erkanına diyorki....senle iyi anlaşıyoruz mehmed pasa diyor...mubarek heyvan bana laf atıyor diyor....ve ekliyor....HADİ DİYOR MEHMED PASHA İKİMİZDE ÖKÜZÜZ VE İYİ ANLAŞIYORUZ....BU KADAR ESSEGİN İÇİNDE SANA YAZIK DEGİL Mİ ....deyince....hepsi susuyor...

bu büyük sadrazam ve mısı ve aydın valiligi yapmış büyük adamda....saray entrikaları ile bogularak öldürülüyor....1619 DA.
      Guzubaba sevgili devlet buyugumuz Okuz Mehmet Pasanın, Kuşadası'nda halen faaliyette olan Kervansarayı da mevcuttur, bu vesile ile Türkiye'ye tatil icin gelecek olursan orada bir yemekli organizasyon yapabiliriz.
      yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• ACI
        Yeni Üye
        • 04 Aralık 2016
        • 5

Sn. Kuzu,

Ben listenize eklerseniz memnun olurum.

Saygılar,

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

evetttt.....elimizde panka kaartları....ve bunların sigortası üçün açmamız gereken bi HEDGE SHORT var...viopta....

bunun üçün HEVAYA bakıyorum....DURNA KUSLARINA.....HALA COK YÜKSEKTE UCUYORLAR....

BU guslarında bi takatı var.....hep HEVADA duramazlar....bu guslar 12 eylülde bi yere konacaklar....onlar konar konmaz....kuzunun barnakları...SHORT TETİKLERİNE BASAR....bu HEDGE SHORTTUR....malın sigortası....

sevgili bos....

hubar ver demiştin....bi hafta önceden hubar veriyorum....

ifenim....inflasyonda acıklandı....rakkam...ne yenir nede yutulur bi rakkam....DURNA GUSLARI...bunu gagalamaya iner....GAGALARLAR.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• zoro
            Seyirci Üye
            • 09 Ağustos 2011
            • 65

Dayicigim. Hatırlarsan, ayda yılda bir foruma girer, sadece senin mesajlarını okur, selam eder çıkarım yıllardır.
            Listeye eklersen sevinirim

Yorum

• kenankenan
              Yeni Üye
              • 09 Aralık 2013
              • 6

Sayın kuzu. Hudson riverda manzaraya karşı keyfe diyorum dediğiniz günden beri okurum yazılarınızı...bende devam etmek isterim yazılarınızı okumaya...sağlıcakla kalin

Yorum

• boş
                Aktif
                • 02 Aralık 2008
                • 253

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                evetttt.....elimizde panka kaartları....ve bunların sigortası üçün açmamız gereken bi HEDGE SHORT var...viopta....

bunun üçün HEVAYA bakıyorum....DURNA KUSLARINA.....HALA COK YÜKSEKTE UCUYORLAR....

BU guslarında bi takatı var.....hep HEVADA duramazlar....bu guslar 12 eylülde bi yere konacaklar....onlar konar konmaz....kuzunun barnakları...SHORT TETİKLERİNE BASAR....bu HEDGE SHORTTUR....malın sigortası....

sevgili bos....

hubar ver demiştin....bi hafta önceden hubar veriyorum....

ifenim....inflasyonda acıklandı....rakkam...ne yenir nede yutulur bi rakkam....DURNA GUSLARI...bunu gagalamaya iner....GAGALARLAR.
                Üstadım teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kmlm
                  Yeni Üye
                  • 09 Mart 2016
                  • 43

Merkez bankası viop da dolar short pozisyon açmış deniyor.

Yorum

• kmlm
                    Yeni Üye
                    • 09 Mart 2016
                    • 43

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2018-09-04-07-49-41.png
Views:	1
Size:	291.1 KB (Kilobyte)
ID:	521284

Yorum

• istinyetilkisi
                      Aktif
                      • 12 Temmuz 2016
                      • 273

Rusya İdlib'de hava saldırılarına ve bombardımanlara başladı.
                      Syrian Observatory

Yorum

• Titrettin
                        Aktif
                        • 20 Aralık 2016
                        • 318

Kuzu hocam bu esad ailesi bugüne kadar hep hatay'ı kendi resmi haritalarında gösterdiler. tv lerde çıkan suriye haritalarında hatay suriyede görülüyordu. kabul etmediler bize ilhak olmasını. şimdi biz bunun üstüne bab, afrin, idlibe girmişiz. bu adamlar rahat durur mu. biz siyasi nüfus kontrolümüzden vazgeçer miyiz. nasıl bunlarla anlaşacağız. buradan dönen insanlar bizi bırakıp esadın iktidarını kabul eder mi. kan dökülmüş. barış zor gibi geliyor bana..

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

çok kısa vade....eliste 84 500 de mala girdik.....5 saatlik graf bu....bunda kısa vade TÜKENMİŞLİK izleniyor....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzu hocam bu esad ailesi bugüne kadar hep hatay'ı kendi resmi haritalarında gösterdiler. tv lerde çıkan suriye haritalarında hatay suriyede görülüyordu. kabul etmediler bize ilhak olmasını. şimdi biz bunun üstüne bab, afrin, idlibe girmişiz. bu adamlar rahat durur mu. biz siyasi nüfus kontrolümüzden vazgeçer miyiz. nasıl bunlarla anlaşacağız. buradan dönen insanlar bizi bırakıp esadın iktidarını kabul eder mi. kan dökülmüş. barış zor gibi geliyor bana..
                            ASSAD bi ikimi yapamaz....biz ASTANA yı yaratmasaydık....şimdi coktaaannn öldürülmüştü o....artık kuzey suriyeyi al...bizi kurtar diyor...çünki kuzey suriyeyi kaybetmiş zaten...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bu topigin basında verdigim MALIYET TARAMASI GRAFIM....ve düşecegimiz ilk yer 85 000 di....orada bankacılıkta MALA GİRDİM....bakın 6 ay önce söyledim....ve 6 ay sonra uyguladım....beni hiçbirsey....degiştiremiyor veya durduramıyor....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

TUKENMİŞLİK....

YENİ MÜŞTERİ YARATMA....ÜÇ AYLIK ORTALAMA 93 000...UC AYLIK MALIYET TARAMASI GRAFIM....

gif upload site

Yorum

Working...
                                X

Debug Information