önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mesut72
    Katılımcı
    • 18 Ağustos 2011
    • 171

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol mesudum....önümdeki SIMULASYON bunun ve dolar grafın versiyonları....yarın yükseliriz....bu yükselişte eldeki pankları öperim ben.....

YAPABİLİRSEN....aynı mantıkla dolar grafı koy....usaglarda analiz etsin....
    XBANKUSD HAFTALIK GRAFİK

XBANKUSD AYLIK GRAFİK

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

Platodata Nickli Üyeden Alıntı
      Kuzu'm selam
      Mb faiz kararını ne bekliyorsun
      bu saatten sonra....ne yaparsa yapsın farketmez artık....atı alan uskudarı geçti bitanem....sadece benim pankalardan karlı çıkmama yarıyacak....hisabımda oydu.....demiştim ki....KENE ilk kademede mal gelir ve tepki koyarsa....BU FAKEDİR....ve mal karla geri itelenir....İTELİYECEGİM....bu tavrım en bastan beri böyle.....bunda bi degişiklik yok....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

eline saglık mesudum....bitanem....bak hem euro...hem dolar dibe degmeden....önce mala girdim....KENE ilk kademeyi hazırlarken mesut....uyguladıgım bu tricki uygula hep....teknikçi dibi beklerken....o erken geri döner...TEKNİKÇİ GARİBİN ELİ BÖYRÜNDE KALIR....ama ben DİNAZOR yemem bunu....kurallarım var.....şimdi karımı alacam....SENİN İŞARET ETTİGİN YERLERE İNECEK.....gel gel yapıp....hızla asagı yönelecek....FEKATTT BEN DİNAZOR gene onu bekliyor olacagım....makinelim elimde....

yeşille cızdıgım dairelerde 5 ay sürünecegiz....bu dolar-tl dalgalanmasıdır....her ay para kazanacagız...USULET VE SUHULET İÇİNDE....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

ytd. nedir bu rölantinin manası

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

evettt...ne diyorsam o....masa temiz....kar cepte....short elde.....DONKİŞOTLARIN bize para kazandırmalarını bekliyoruz yeniden.....

size pek SOSYOLOJİ yazmadım.....biraz yazmalıyım ki....ne dedigimi anlıyasınız....DONKİŞOTLAR dedigimde....

SOCİAL DİSORDER nedir.....

hepimiz karanlık bir odada olalım....zifiri karanlık hiçkimse bişey görmüyor.....bunu hepimiz biliyoruz ki....hiçkimse birsey görmüyor...

vee fekaat....

aramızdan biri fırlıyor ve bagırıyor....ben görüyorum....ben görüyorum....odanın solunda su esyalar var...odanın sagınnda bu esyalar var....bakınıyoruz....bakınıyoruz....HİÇBİRSEY GENE GÖREMİYORUZ....sonra aramızdan biri....daha baslıyor bagırmaya....BENDE GÖRÜYORUM....BENDE GÖRÜYORUM....evettt o dogru söylüyor....derken agır agır bu hiçbirsey görmüyen sürünün yüzde 90 ı BENDE GÖRDÜM....BENDE GÖRDÜM DEMEYE BASLIYOR...

sen kendine....galiba ben kör oldum diyorsun....çünki bi sen kalmıssın görmüyen....

bunun adı.....SOCİAL DİSORDER dır....TURKİYE suan bu hastalıgın pencesindedir....hastalara ise....DONKİŞOT denilir....

işte biz körler....bu ortamdan PARA KALDIRMAK istiyoruz....çünkiii....BİZ KÖRÜZ.....

peki...SOCİAL ORDER nedir.....oda bi başka yazımın konusu ossun...yeri gelir yazarım.

üç politic vardır....toplumu yönlendiren...economi politic...geopolitic.....social politic....FİNANSAL ARENADA OLAN BİZLER...BU ÜÇÜNDKİ GEÇİŞKENLİKLERİ BİLEREK PARA YAPARIZ.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

degerli dostlarım....

KEYBORSAYA yıllarımı verdim.....buradan....yalnızca dogruları.....yalnızca GERCEK BİLGİYİ....sundum....sevenlerim oldu....dogal olarak sevmiyenlerim oldu....SİZLERDEN RİCAM....nicklerinizle girin.....henuz nick almadan halka acık oldugum üçün beni okuyorsanız ki bu öyle....bütün forumlardaki herkesin gelip beni okudugunu hepimiz biliyoruz....nicklerinizle girseniz beni motive edersiniz....lütfen nick alın ve öyle okuyun beni....

Yorum

• Hale Türk
                Aktif
                • 05 Haziran 2018
                • 318

evettt...ne diyorsam o....masa temiz....kar cepte....short elde.....DONKİŞOTLARIN bize para kazandırmalarını bekliyoruz yeniden.....

size pek SOSYOLOJİ yazmadım.....biraz yazmalıyım ki....ne dedigimi anlıyasınız....DONKİŞOTLAR dedigimde....

SOCİAL DİSORDER nedir.....

hepimiz karanlık bir odada olalım....zifiri karanlık hiçkimse bişey görmüyor.....bunu hepimiz biliyoruz ki....hiçkimse birsey görmüyor...

vee fekaat....

aramızdan biri fırlıyor ve bagırıyor....ben görüyorum....ben görüyorum....odanın solunda su esyalar var...odanın sagınnda bu esyalar var....bakınıyoruz....bakınıyoruz....HİÇBİRSEY GENE GÖREMİYORUZ....sonra aramızdan biri....daha baslıyor bagırmaya....BENDE GÖRÜYORUM....BENDE GÖRÜYORUM....evettt o dogru söylüyor....derken agır agır bu hiçbirsey görmüyen sürünün yüzde 90 ı BENDE GÖRDÜM....BENDE GÖRDÜM DEMEYE BASLIYOR...

sen kendine....galiba ben kör oldum diyorsun....çünki bi sen kalmıssın görmüyen....

bunun adı.....SOCİAL DİSORDER dır....TURKİYE suan bu hastalıgın pencesindedir....hastalara ise....DONKİŞOT denilir....

işte biz körler....bu ortamdan PARA KALDIRMAK istiyoruz....çünkiii....BİZ KÖRÜZ.....

peki...SOCİAL ORDER nedir.....oda bi başka yazımın konusu ossun...yeri gelir yazarım.

üç politic vardır....toplumu yönlendiren...economi politic...geopolitic.....social politic....FİNANSAL ARENADA OLAN BİZLER...BU ÜÇÜNDKİ GEÇİŞKENLİKLERİ BİLEREK PARA YAPARIZ.
                Bende sabah short açtım sizden haber alamayınca...Üstüne dayanamadım hızımı alamadım Garan sattım açığa 6.12'den...Cuma günü delinin biri gelip 20 milyon lot alınca pimpiriklenmiştim acaba dedim Sn.Kuzu'nun sigorta şirketlerine devri mevzusu başladımı diye...Denedim oldu valla

Eşiniz benzeriniz yok...Bu kadar hızlı aksiyon alıp düne takılmadan varolan konjonktüre adapte olan gerçek bir borsacısınız siz.Nefes aldığım sürece takibinizdeyim.Bir gün bırakıyorum derseniz gelir ABD'de bulurum sizi yinede bırakmam yakanızı...

Yorum

• şemsi
                  Katılımcı
                  • 10 Haziran 2009
                  • 107

Kuzu ustadim
                  Borsa ve nasil para kazanacagimiz disinda,tarih sosyoloji,kapitalizm vs konularda verdigin bilgiler icin sana sonsuz tesekkurler.Bize hem ogretiyor hem dusunduruyorsun.Iyiki varsin.Her daim Saglik ve afiyette ol.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Bende sabah short açtım sizden haber alamayınca...Üstüne dayanamadım hızımı alamadım Garan sattım açığa 6.12'den...Cuma günü delinin biri gelip 20 milyon lot alınca pimpiriklenmiştim acaba dedim Sn.Kuzu'nun sigorta şirketlerine devri mevzusu başladımı diye...Denedim oldu valla

Eşiniz benzeriniz yok...Bu kadar hızlı aksiyon alıp düne takılmadan varolan konjonktüre adapte olan gerçek bir borsacısınız siz.Nefes aldığım sürece takibinizdeyim.Bir gün bırakıyorum derseniz gelir ABD'de bulurum sizi yinede bırakmam yakanızı...
                    HALEM benim işim bu....SOYMAK....HALKIMI SOYANI SOYMAK.....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

şemsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu ustadim
                      Borsa ve nasil para kazanacagimiz disinda,tarih sosyoloji,kapitalizm vs konularda verdigin bilgiler icin sana sonsuz tesekkurler.Bize hem ogretiyor hem dusunduruyorsun.Iyiki varsin.Her daim Saglik ve afiyette ol.
                      TESSEKKÜRLER EDİYORUM ŞEMSİM.....iyiki senin gibi kıymet bilenlerde var....işte bu....senin yaptıgın...SOCİAL ORDER a girer...

Yorum

• swayze
                        Katılımcı
                        • 07 Ekim 2008
                        • 123

Kuzu trbrikler buyuk ustasin cidden. Insallah bu millet senden uzun yillar istifade etmeyi surdurur. Geçenki yorumunda Garan ne yone giderse bugun endeks ters yoñe gitcek demistin. Garan bugun dagildi.sence buralardan mallanip tepkiye oynasak mi

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 22673

merhaba arkadaşlarım...

bu forumun en eskilerinden biriyim...yaz(A)masam bile zevkle izliyorum gönderilerinizi..

yazAmamak konusu ise şöyle :

biraz hafif kalırım gibime geliyor yazarsam..

sevgilerimle
                          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• BOMBASTİK
                            Yeni Üye
                            • 31 Mart 2018
                            • 35

kuzu hocammm

hani mb yi beklicektikkkk

abooooo ahali şortlamışşş... ühü ühühüüüüüüüü

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

BOMBASTİK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kuzu hocammm

hani mb yi beklicektikkkk

abooooo ahali şortlamışşş... ühü ühühüüüüüüüü
                              bekledik ya BOMBASTİK.....dibine kadar beklenmez....herkesin bekledigi sey ne....dibine kadar beklemek....yani 12 eylül....BİRDEN VE ANİDEN....CUMARTESİ VE PAZAR YAZDIGIM YAZILARI OKURSAN....dibine kadar bekleme yazılarıdır onlar....BİRDEN VE ANİDEN....

ŞİMDİ....yarın veya öbürsü gün ise yeniden 93 000 e basar....ama biz banka kaartlarındaydık....ONLARI BASMAZ...onlardan çıkış bügündü...sabah....o yüzden hafta sonu o yazılarım geldi....

bak borsa yuzde 1.5 düşerken....benim NURULLAH yüzde 4.5 düştü....hafta sonu yazılarım bunun olacagını mustuluyordu....bu kaartlardayız biz...TUPODA degil...bu sektördeydik...yazılarımda bankacılık sektörüne yöneliktir....dön oku hepsi öyle....

Yorum

• BOMBASTİK
                                Yeni Üye
                                • 31 Mart 2018
                                • 35

bekledik ya BOMBASTİK.....dibine kadar beklenmez....herkesin bekledigi sey ne....dibine kadar beklemek....yani 12 eylül....BİRDEN VE ANİDEN....CUMARTESİ VE PAZAR YAZDIGIM YAZILARI OKURSAN....dibine kadar bekleme yazılarıdır onlar....BİRDEN VE ANİDEN....

ŞİMDİ....yarın veya öbürsü gün ise yeniden 93 000 e basar....ama biz banka kaartlarındaydık....ONLARI BASMAZ...onlardan çıkış bügündü...sabah....o yüzden hafta sonu o yazılarım geldi....
                                anladım hocam...bende mb kararından sonra şort yapcaz gibi bekliyodum.. aslında ben cumadan şorttum...bugün çalkalayınca korkumdan verdim.. bi de tombul kuş kandırdı beni thy..endekse öncülük ediyor genelde.bugünde iyice artı olunca tutamadım şortları.

sizin şort yaptığınız bilseydim korkmadan tutardım...

neyse sağlık olsun...bi yerinden yakalarız...

ömrüne kesene bereket hocam...sağol varol..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information