Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sn. Kuzu, bankalar kredileri erken çağırmaya kalkabilirler mi? Force major şartları oluşacak gibi. Yada kredilerde yeniden yapılandırarak yüksek maliyet ile vade uzatımı söz konusu olabilir mi?
[ATTACH=CONFIG]1050[/ATTACH]
Sayın Kuzu, Xbank/Euro grafikte de sanki böyle gözükecek verdiğiniz yerler..
evettt....zaten ona göre çizdim tl grafımı.....turkiyeden cıkmakta olan sermaye avrupa merkezli....AVRUPA MERKEZ de....parasal genişlemeyi DURDURACAK....suanda ki büyük dalgalanma bundan kaynaklı....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
artik bu topicte....siyasal yazı yazmıyalım....hepimiz durumu biliyoruz....ben biraz UMUTLUYDUM....bende umudumu kaybettim....tamamen graflar ve borsa olsun....yoksa akli sıhhatimizi kaybettirecekler bu DONKİŞOT lar..
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
grafının üstüne mavi cızgılar kodum.....2008 amriki kirizi.....onun dibi...söyledigim 8x 000 ler....tl de...bu durak 2008 dibi duragı...
grafının üstüne GIRNIZI FELAKET CIZGILAR EKLEDİM.....bu 2001 turkiye krizidir....şimdiki kriz ise onun aynı....bu durak 2001 dibi duragı...haziran 2019....EGER DONKİŞOTLUGU bırakmazlarsa oraya gidiyoruz....
NOT...yapabilirsen.....sadece benim mavi ve gırnızı cızgılarım ossun...sevgiler bitanem.
tüm enerjimizi PARA KAZANMAYA VERİYORUZ.....baska hiçbirseyi bu topic yazmıyacak.....BARİİİ KENDİMİZİ KURTARALIM....
Bu gelişmeler karşısında dolardaki hareket içinde bir yol haritanız var mı ? Sanırım bundan sonra politika değişikliği olmadığı takdirde beklentiniz olan rakamlar hayal olarak kalacak.
Sn Kuzu "hayal taciri" sizin çizgilerinizle matrikste grafiği mutlak çizecektir. Ücretsiz,üyeliksiz finnet de milimetrik olmasa da şöyle bir grafik çıkıyor ortaya. Saygılar.
saol mesudum....önümdeki SIMULASYON bunun ve dolar grafın versiyonları....yarın yükseliriz....bu yükselişte eldeki pankları öperim ben.....
YAPABİLİRSEN....aynı mantıkla dolar grafı koy....usaglarda analiz etsin....
Sn. Kuzu'daki bu sert savrulmalar hiç normal gelmiyor bana..
Ya düşüşün başındayız ya da buralar dip...
Ben dip olduğunu düşünerek mala girdim..En azından Aralık sonuna kadar yatmayı düşünüyorum üstüne...
bu çok dogru....ne zamanki DONKİŞOTLAR beni çıldırttı......TREND DEGİŞTİ HEP.....
2003- 2008 trendinin içine geri dönmüş durumda,tek teselli aşırı satış durumunda olmakla beraber (sarı çizgi) 2003 -2008 dalgasının boğa piyasasına geçtiği yakın bir yerlerde sarı çizgi altı kapanışlar. 2008-2009 krizine doğru gerileme gösterebilir.
Bu gelişmeler karşısında dolardaki hareket içinde bir yol haritanız var mı ? Sanırım bundan sonra politika değişikliği olmadığı takdirde beklentiniz olan rakamlar hayal olarak kalacak.
HİPERENFLASYON....oxford yazdı iki gün önce....o devrede....
Yorum