önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BOMBASTİK
    Yeni Üye
    • 31 Mart 2018
    • 35

URANACUS hocam bu finnetin grafiğini bende çalıştırmak istiyorum ama başaramıyorum

3-4 tane hisse çıkıyor sadece..
    yardımcı olun mu ?

Yorum

• Hayal Taciri
      Yeni Üye
      • 12 Eylül 2011
      • 19

Click image for larger version

Name:	XBANK EURO.png
Views:	1
Size:	74.9 KB (Kilobyte)
ID:	521285
      Sayın Kuzu, Xbank/Euro grafikte de sanki böyle gözükecek verdiğiniz yerler..

Yorum

• optra
        Yeni Üye
        • 06 Mart 2009
        • 37

Sn. Kuzu, bankalar kredileri erken çağırmaya kalkabilirler mi? Force major şartları oluşacak gibi. Yada kredilerde yeniden yapılandırarak yüksek maliyet ile vade uzatımı söz konusu olabilir mi?

Yorum

• BOMBASTİK
          Yeni Üye
          • 31 Mart 2018
          • 35

rusya ve suriye idlib i vuruylar

amarikada eklendi fosfor bombası atıyomuş

hemi de putin bizi tatbikata çaarıyomuş.. neiyn tatbikatı ..bizi çekmeye mi çalışıyolar

yarın nasıl etkileniriz

teşekkür ederim

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Hayal Taciri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            [ATTACH=CONFIG]1050[/ATTACH]
            Sayın Kuzu, Xbank/Euro grafikte de sanki böyle gözükecek verdiğiniz yerler..
            evettt....zaten ona göre çizdim tl grafımı.....turkiyeden cıkmakta olan sermaye avrupa merkezli....AVRUPA MERKEZ de....parasal genişlemeyi DURDURACAK....suanda ki büyük dalgalanma bundan kaynaklı....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

usaglar....

artik bu topicte....siyasal yazı yazmıyalım....hepimiz durumu biliyoruz....ben biraz UMUTLUYDUM....bende umudumu kaybettim....tamamen graflar ve borsa olsun....yoksa akli sıhhatimizi kaybettirecekler bu DONKİŞOT lar..
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

sevgili hayal taciri....

grafının üstüne mavi cızgılar kodum.....2008 amriki kirizi.....onun dibi...söyledigim 8x 000 ler....tl de...bu durak 2008 dibi duragı...

grafının üstüne GIRNIZI FELAKET CIZGILAR EKLEDİM.....bu 2001 turkiye krizidir....şimdiki kriz ise onun aynı....bu durak 2001 dibi duragı...haziran 2019....EGER DONKİŞOTLUGU bırakmazlarsa oraya gidiyoruz....

NOT...yapabilirsen.....sadece benim mavi ve gırnızı cızgılarım ossun...sevgiler bitanem.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

tüm enerjimizi PARA KAZANMAYA VERİYORUZ.....baska hiçbirseyi bu topic yazmıyacak.....BARİİİ KENDİMİZİ KURTARALIM....

Yorum

• stefano
                    Aktif
                    • 13 Kasım 2008
                    • 229

Sayın Kuzu,

Bu gelişmeler karşısında dolardaki hareket içinde bir yol haritanız var mı ? Sanırım bundan sonra politika değişikliği olmadığı takdirde beklentiniz olan rakamlar hayal olarak kalacak.

Yorum

• dayan
                      Aktif
                      • 05 Ağustos 2011
                      • 382

Sn. Kuzu'daki bu sert savrulmalar hiç normal gelmiyor bana..

Ya düşüşün başındayız ya da buralar dip...

Ben dip olduğunu düşünerek mala girdim..En azından Aralık sonuna kadar yatmayı düşünüyorum üstüne...

Yorum

• mesut72
                        Katılımcı
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 171

Sn Kuzu "hayal taciri" sizin çizgilerinizle matrikste grafiği mutlak çizecektir. Ücretsiz,üyeliksiz finnet de milimetrik olmasa da şöyle bir grafik çıkıyor ortaya. Saygılar.

Haftalık Grafik

Aylık Grafik

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

saol mesudum....önümdeki SIMULASYON bunun ve dolar grafın versiyonları....yarın yükseliriz....bu yükselişte eldeki pankları öperim ben.....

YAPABİLİRSEN....aynı mantıkla dolar grafı koy....usaglarda analiz etsin....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sn. Kuzu'daki bu sert savrulmalar hiç normal gelmiyor bana..

Ya düşüşün başındayız ya da buralar dip...

Ben dip olduğunu düşünerek mala girdim..En azından Aralık sonuna kadar yatmayı düşünüyorum üstüne...
                            bu çok dogru....ne zamanki DONKİŞOTLAR beni çıldırttı......TREND DEGİŞTİ HEP.....

Yorum

• Misafir

2003- 2008 trendinin içine geri dönmüş durumda,tek teselli aşırı satış durumunda olmakla beraber (sarı çizgi) 2003 -2008 dalgasının boğa piyasasına geçtiği yakın bir yerlerde sarı çizgi altı kapanışlar. 2008-2009 krizine doğru gerileme gösterebilir.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

stefano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sayın Kuzu,

Bu gelişmeler karşısında dolardaki hareket içinde bir yol haritanız var mı ? Sanırım bundan sonra politika değişikliği olmadığı takdirde beklentiniz olan rakamlar hayal olarak kalacak.
                                HİPERENFLASYON....oxford yazdı iki gün önce....o devrede....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information