önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Teşekkür URANACUS, wisewell, boş, swayze, Guerra, şemsi, starred messages, phaon, musician, mesut72, kiwi, e.yegen, lennon, zeynep29, delix, labtek, raistlin39, sea48, optra, Seaside75, dayan, harbi1962, mitli, oxford, hsynkzmz, muratti, semoz, hocamurat2001, kordon68, apprentice, yigit64, ihakkı, coparal, AmurTemur, albica, Platodata, Karatay, zafici, kalekale17, unalturgut, atkey, egelii, Tosun, yurdanur44, ainos, titanp4, manif, bilgehan2004, grotesque, baracudas, celme, kmlm, karabela, cayata, Hayal Taciri, 3520, sinterklass, adoer, bir bilmeyen, iyigit01, greenspan41, rüzgar, halkar, bridge, culex, forsen, ExclusivelyKARA, Se_M, smartinvestor, stefano, chronical, zephry, aylakbaggal, ysf1, hakanbakan, celikay, mehmetayhan, aliev, haumaruu, slumberwillcomesoon, abc, süphan, adergah, luzuci, elmas13, SubZero5, şeref, moneybiz, seba, rean, deepblack, prodrive, WinWin, kuzey, okur, badapin, evreninyeri, LeGeND2369, repalize, ekes, daroka, orion, rust, winvob, Kmlbs, hazan26, zulzilal, STABO, sonperde33, salihdemir, freeyourmind, onur_aydogan, kemal52x, azina, liono, sahan88, saleve, ilke63, Feridunabi, DaMaT, selam, Abebe, BachiBouzouk, astharoth1912 teşekkür etti
    Beğeni URANACUS, wisewell, boş, swayze, Guerra, şemsi, starred messages, phaon, musician, kiwi, lennon, zeynep29, delix, labtek, raistlin39, sea48, optra, Seaside75, dayan, harbi1962, mitli, hsynkzmz, muratti, deptors, semoz, hocamurat2001, kordon68, apprentice, yigit64, ihakkı, coparal, AmurTemur, albica, zafici, kalekale17, unalturgut, egelii, yurdanur44, ainos, titanp4, bilgehan2004, grotesque, baracudas, celme, kmlm, karabela, cayata, Hayal Taciri, 3520, sinterklass, adoer, oya, bir bilmeyen, iyigit01, greenspan41, rüzgar, halkar, bridge, culex, forsen, ExclusivelyKARA, Se_M, smartinvestor, stefano, chronical, zephry, aylakbaggal, ysf1, hakanbakan, celikay, aliev, haumaruu, slumberwillcomesoon, abc, süphan, adergah, luzuci, SubZero5, şeref, moneybiz, seba, rean, deepblack, prodrive, WinWin, kuzey, okur, badapin, evreninyeri, LeGeND2369, repalize, ekes, daroka, orion, rust, winvob, Kmlbs, hazan26, zulzilal, STABO, sonperde33, salihdemir, freeyourmind, onur_aydogan, kemal52x, azina, liono, sahan88, saleve, ilke63, Feridunabi, DaMaT, Abebe, BachiBouzouk, astharoth1912 yazıyı beğendi

degerli dostlarım.....

bu nickler....ve cep telefonu ile tessekkur butonuna basamayıp....yazımı alıntılayıp tessekkurlerini belirten 11 sahifeden olusan dostlarım....TARANARAK....kuzu özelle tasınacaklar.....oradaki yazılarım bu nicklerin dısındakilere kapatılacaktır....

GÖZLERİ ÇAKMAK ÇAKMAKTI.....bıraksalar....YAYLANIP KOCATEPEDEN afyon ovasına atlıyacaktı....devdi....mavi gözlü bi devdi....1923 ten 1938 e....15 yılda....çürümüş...kokusmus...7 ci yuzyılda kalmış....bir ulusu....KOMPLE BASTAN SONA....SONDAN BASA DEGİŞTİRMİŞ.....ŞEYHLERİN...AGALARIN....TARİKATLAR IN elinde olan ulusu almış....ondan vetandaslar yaratmıştı....komple kuffarı kovmus...yerli işbirlikçilerini buldozer gibi ezmişti...

ORDULAR İLK HEDEFİNİZ AKDENİZDİR....diye kükreyince.....türkün yigit evlatları afyon ovasından bi sel gibi akıp.....bir koldan aydın kusadasına bi koldan izmire bi koldan erdeke denize ulastıklarında.....DENİZ GÖGE KALKMIŞ....sevincten aglamış.....turkü özlemle kucaklamıştır....KAPİTULASYONLAR....DUYUNİ UMUMİLER....tüm kan emicileri DENİZDEKİ KIZGIN SULAR YUTMUSTU....

yetmedi 15 yıl.....öyle coktu ki yaptıkları....15 ömre ancak sıgardı.....

BÜYÜK TAARRUZUN....yigit evlatları....bize....evlatlarınıza bıraktıgınız....sizinle övünme....sizinle ONUR DUYMA....hediyelerin en büyüyüdür.

GAZANIZ MUBAREK OSSUN.....

not...yeni duyanlar....benide ekleyin diyebilirler....diyenler eklenecek....bi hafta müddet.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

EVETTTTT....ben susalı.....hedef yön neoluyor....neörecegizle ilgili tüm yazılarda susmus....tüm forumlara ölü tohumu sepilmiş....herkes elleri bögründe elece kalakalmıştır.....

bizim ellerimiz bögrümüzdemi....hayırrr....87 000 e yıkıldıgımızda kuzu....makineli tüfengini ele almış....pankaları biçmiştir....bu ilk kademe biçişti....ikinci...üçüncü...dördüncüde ilan edilmiş....FURUSMA düzeni anlatılmış....ordular ilk hedefiniz akdenizdir denilmiştir....

kuzu kuralları ilan edilmiş.....ikinci kademe malları biçmeden tepki kor ve cıkarsa....BU FAKETİR demiş....çıkışın en cok yuzde 15 ila 20 civarı olup....KÜÜÜTTTTT diye ikinci kademe furusma rakkamlarına yııkılacagımız söylenmiştir....

öyleyse kuzu neyi bekliyor....bekliyorki....yuzde 15....yani 100 000....yüzde 20....yani 105 000 çıkışı ossun....orada eldeki malı geri kütletsin....SHORTU ACSIN.....İLAN ETTİGİ İKİNCİ KADEMEDE KAPATSIN....gene mala binsin....böylece mal maliyetini iyice yerin dibine soksun....

PİYASADA İKİ TÜR PARA SAHİBİ VAR....BİRİ HEP TL DE KALMIŞ OLANLAR....BİRİ DOLARDA OLANLAR....

bu iki gurup borsaya yön verecek....

1...tl de kalmış ve büyük kazık yemiş olanların bu kazıgı cıkaracakları tek yer var....BORSADA MAL ALMAK....

2....DOLARDA KALIP....ondan bi türlü inmiyenler....bunnar zararsız usaglar...borsaya etkileri yok....

3....benim gibi...1.70 den dolara binip....4.50 den inenler....BU USAGLARINDA....birinci guruptakiler gibi...kazık cıkarma yeri borsadır...

4....borsada malda yakalanmış.....hem kaardı yerin dibine inmiş....hem dolar aydedeye cıkmış...ve dolar borcu olanlar...bu usaglarda borsayı yerin dibi filan demeyip satacaklardır....ELLERİ MAHKUM....

HERB BASLAMIŞ DURUMDA.....namlular hedeflere çevrilmiş bi halde iken....gözler idlibe çevrilmiş durumda....benim yazılarımda anlattıgım gibi...turk ekonomik krizinin sebebi SURİYE olacak demiştim 2012 de....şimdi de diyorum ki....bu krizden çıkışımızıda suriye saglıyacak....adı İDLİP.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

gelelim İDLİP te cihadda olan maasını ingilizden alan...BEYAZ BERETLİ CİHATCI USAGLAR...ve dolar grafımızıa....

BAK KARAKALEMLE CIZDIGIM SIMULASYON...duvarımda asılı....12 500 e carptık ve döndük...hedef 25 000....bu İDLİB e baglı....olurmu....olmazmı....

pix upload

bu CİHADDAKİ ingilizden maas alan usaglar sayesinde....grafta ki 2008 dibi olan 12 500 dolar endekse indik....gene bu usagların sayesinde....bi 25 000 dolar endekse gideriz....USAGLAR accaip muslumanlar....yani musluman degiller....musluman muslumana karsı cihada cıkmaz...hele maas ingilizdense....ha ha ha.....

bag....25 000 den sonra 10 000 var....o beyaz beratlı cihadcıların FAKE kimyasal bumba videsosu....bu video ile amriki füzeleri bahane bulup hevalanıyor....bunu 25 000 e varamadan yapabilirler....yaptıkları an....10 000 iz....CİHAD deyip gecmeyin...CİHAT cihattır....BİRİNCİ HERBDE...bu aynı usaglar osmanlıya karsı cihada cıkmışlardı maası gene ingiliz ödüyordu....en iyi CİHADI....ingiliz cıkarır bu kuraldır.nerede ögrendiler....hindistan ve pakistan onlara baglı iken CİHADI ögrendiler...ingiliz imparatorlugundaki musluman sayısı....herzaman....osmanlı imparatorlugundaki musluman sayısından daha coktu....tüm nakşibendi tarikatlarının maaslarını....pakistan ve hindistanda ingiliz ödüyordu....en buyuk destekçileri bunnardı....bunnar halka ingiliz kralı gizli muslumandır diyordu...kıbrısta naksibendiseyhi...nazım kıbrısı...prens CHARLES gizli muslumandır diye nutuklar atıyordu...

not.bizim kurtulus savasımız sırasındada....istanbulda....ingilizden maas alan cok hacı hoca takımı vardı....istiklal mahkemeleri cogunu astı....şimdi...bunlar sapkaya karsı cıktı diye asıldılar diye....DİNCİLER...uyduruk bi tarih yazıyorlar....onlar geçmişe bu uyduruk tarihi yazarken....aynı anda gunumuz tarihide yazılıyor....meyer...yere göge sıgdıramadıgımız....fethullah hoca efendi amriki ajanı degilmiymiş....meger ednan hoca paraları ısraelden almıyormuimiş....meger...meger...meger..kadir mısıroglu ingilizden maas almıyormuimiş....agzından köpüre köpüre ülkeyi kuranlara küfür etmiyormuimiş.....ORTAK ÖZELLİGİ BU SATILMIŞLARIN DİNCİ OLUSLARI.

İSLAM MEZHEPLERİ ARASINDA....nifak üçün....son 300 yıl boyunca ingiliz acaip para harcamıştır....wahabiligi ingiliz icad etmiştir...

çök önemli not....DOLAR GRAFIM...geopolitikte ki....USULET VE SUHULETLERİ GÖSTERİR....2011 TEPESİ...ARAP BAHARI BASLADI....2012 DİBİ...bu bahara göre tedirginlerin dibi.....qaddafinin öldürülmesi ve libyanın merkez pankası altınları talanı....ile ASSAD MUST GO türküsü son haddinde iken....moraller tavan BOP basarılıyor....anaaa oda ne...mısırda musluman kardesler iktidarı morsi...askeri darbe ile allaha emanet.....2013....turkiye yol ayırımında ya RABİA....ya NATO....ikisi birden olmaz...çünki NATO no rabia dedi....oda ne FETO birden harekete geciyor....kime karsı....10 yıldır birlikte iktidar oldugu ortagına karsı....BAKIN HEPSİ GRAFTA....geopoılitic grafı ciziyor.

çok önemli ikinci not...cinci hüsnü....cevval cevriye....papaz brunson....gezideki agaclar...biber dolmalar...patlıcan sarmalar....bunnar günnük halkı mesgul etmek üçün öne atılmış...lagalugalardır...ESAS ÖRTÜLÜDÜR.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

hissenette yazarken....bana en cok saldıran oglan....berryforever....2012 ila 2018 arası ailenin ona emanet ettigi serveti şöyle yönetmiş....kendi yazmış...gene hissenete....

berryforeva
          berryforeva is offline Kıdemli Üye

Duhul
          Mar 2017
          Gönderi
          1,693

altın alın altın. Altın daha ons yerinde sayıklıyor. O da harekete geçtiğinde esas cümbüş başlayacak.
          Benim kendi param şuan faizde yüzde 20 sini yeni yeni bazı hisselere soktum. Ama aile yadigarı paranın yüzde 60 ını altına yönlendirdim 170tl maliyetle. Kalan parada euro ve dolarda. Bunları da geçtiğimiz aylar petkm 8 liradan 5,70 e gelince komple bozdurup altına geçiş sağlamıştım. Para sadece bana ait olmadığı için garantiye gittik biraz.

Altını bozup senet toplayacaktım ama altında güzel trend yakalayınca beklemekte fayda gördüm. Hala trend devam ettiği sürece bozdurmayacağım. Bazı hisse senetleri var riske etmek istemiyorum altındaki trend güzel.

Kendi portföyümde geçtiğimiz sene bir batma dönemi geçirdim, toparladım..

Sene bazlı şöyle;

2012 yıl sonu total kar; %290
          2013 %70
          2014 %340
          2015 %15
          2016 %40
          2017 %500 zarar
          2018 %80 zarar şuana kadar.
          Son iki yılda bu bistech geldi geleli, teminat sıfıra çekildi çekileli, komisyon maliyeti arttı artalı dikiş tutmuyor.
          Ama son iki senede dikkat ettim önceki işlemleri nasıl yaptığıma baktım, stratejimi çok değiştirmişim. Günlük çok işlem yapmışım, 1000-2000 puan alınca pozu kapatmışım. Ve trend yönünde değil hep tersinde işlem yapmışım.

uyyyyy seni ölesin berry....ailenin sana emanet ettigi serveti nede güzel batırmıssın alık deyuzzz....beni dinleseydin....şimdi paran 100 katına cıkardı....

ailesi bu berryy kerizine 1.000 .000 tl vermiş yönet bunu berry demiş....2012 de....dolar-tl 1.40...berrye verilen....715 000 dolar...

yukarıda yazdıgı gibi yönetmiş....hesaplayın....

2018 de....6 yıl sonra berry nin elinde 980 000 tl var....dolar-tl 7 pangınot böl....berry nin elinde 140 000 dolar kalmış...basta 715 000 dolardı para...

SENİ ÖLESİN DÜRZÜ.....niye büyük lafı dinlemedin....annenin babanın kazandıgı parayı KIT BEYNİNNEN GÖTÜRÜP KEFEREYE TESLİM ETTİN...

seni igitler üstünde gidesin berry.....zaten aldıgın nick boktan....gel beru...berry....ha ha ha

bag bag bag....asagıdada nasıl hata yaptıgını yazıyor....bu herif bu kafayla 2019 sonunda...bu paranın tümünün üstüne bi kupa su içmezse namerdim.

Halbuki önceli strateji tam bir baş yapıt. Trend yönünde poz, sabır. Ayda 5 veya 6 işlem. 4bin puanda farklı yöne poz vs.

Birde en çok kullandığım indikatör, bollinger band, ho, stoch.

Bugün ho yu tek başına kullanıyorum ve parametreler kısa. 2 yıldır geçte olsa neden kaybettiğimi bugün detaylandırınca farkettim.

Yorum

• hurolg
            Aktif
            • 09 Mart 2016
            • 320

Kuzu emmi benim adım neden yok oysa ki yazmıştım ben de ve hatta bir de soru sormuştum...)
            kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Teşekkür URANACUS, wisewell, boş, swayze, Guerra, şemsi, starred messages, phaon, musician, mesut72, kiwi, e.yegen, lennon, zeynep29, delix, labtek, raistlin39, sea48, optra, Seaside75, dayan, harbi1962, mitli, oxford, hsynkzmz, muratti, semoz, hocamurat2001, kordon68, apprentice, yigit64, ihakkı, coparal, AmurTemur, albica, Platodata, Karatay, zafici, kalekale17, unalturgut, atkey, egelii, Tosun, yurdanur44, ainos, titanp4, manif, bilgehan2004, grotesque, baracudas, celme, kmlm, karabela, cayata, Hayal Taciri, 3520, sinterklass, adoer, bir bilmeyen, iyigit01, greenspan41, rüzgar, halkar, bridge, culex, forsen, ExclusivelyKARA, Se_M, smartinvestor, stefano, chronical, zephry, aylakbaggal, ysf1, hakanbakan, celikay, mehmetayhan, aliev, haumaruu, slumberwillcomesoon, abc, süphan, adergah, luzuci, elmas13, SubZero5, şeref, moneybiz, seba, rean, deepblack, prodrive, WinWin, kuzey, okur, badapin, evreninyeri, LeGeND2369, repalize, ekes, daroka, orion, rust, winvob, Kmlbs, hazan26, zulzilal, STABO, sonperde33, salihdemir, freeyourmind, onur_aydogan, kemal52x, azina, liono, sahan88, saleve, ilke63, Feridunabi, DaMaT, selam, Abebe, BachiBouzouk, astharoth1912 teşekkür etti
            Beğeni URANACUS, wisewell, boş, swayze, Guerra, şemsi, starred messages, phaon, musician, kiwi, lennon, zeynep29, delix, labtek, raistlin39, sea48, optra, Seaside75, dayan, harbi1962, mitli, hsynkzmz, muratti, deptors, semoz, hocamurat2001, kordon68, apprentice, yigit64, ihakkı, coparal, AmurTemur, albica, zafici, kalekale17, unalturgut, egelii, yurdanur44, ainos, titanp4, bilgehan2004, grotesque, baracudas, celme, kmlm, karabela, cayata, Hayal Taciri, 3520, sinterklass, adoer, oya, bir bilmeyen, iyigit01, greenspan41, rüzgar, halkar, bridge, culex, forsen, ExclusivelyKARA, Se_M, smartinvestor, stefano, chronical, zephry, aylakbaggal, ysf1, hakanbakan, celikay, aliev, haumaruu, slumberwillcomesoon, abc, süphan, adergah, luzuci, SubZero5, şeref, moneybiz, seba, rean, deepblack, prodrive, WinWin, kuzey, okur, badapin, evreninyeri, LeGeND2369, repalize, ekes, daroka, orion, rust, winvob, Kmlbs, hazan26, zulzilal, STABO, sonperde33, salihdemir, freeyourmind, onur_aydogan, kemal52x, azina, liono, sahan88, saleve, ilke63, Feridunabi, DaMaT, Abebe, BachiBouzouk, astharoth1912 yazıyı beğendi

degerli dostlarım.....

bu nickler....ve cep telefonu ile tessekkur butonuna basamayıp....yazımı alıntılayıp tessekkurlerini belirten 11 sahifeden olusan dostlarım....TARANARAK....kuzu özelle tasınacaklar.....oradaki yazılarım bu nicklerin dısındakilere kapatılacaktır....

GÖZLERİ ÇAKMAK ÇAKMAKTI.....bıraksalar....YAYLANIP KOCATEPEDEN afyon ovasına atlıyacaktı....devdi....mavi gözlü bi devdi....1923 ten 1938 e....15 yılda....çürümüş...kokusmus...7 ci yuzyılda kalmış....bir ulusu....KOMPLE BASTAN SONA....SONDAN BASA DEGİŞTİRMİŞ.....ŞEYHLERİN...AGALARIN....TARİKATLAR IN elinde olan ulusu almış....ondan vetandaslar yaratmıştı....komple kuffarı kovmus...yerli işbirlikçilerini buldozer gibi ezmişti...

ORDULAR İLK HEDEFİNİZ AKDENİZDİR....diye kükreyince.....türkün yigit evlatları afyon ovasından bi sel gibi akıp.....bir koldan aydın kusadasına bi koldan izmire bi koldan erdeke denize ulastıklarında.....DENİZ GÖGE KALKMIŞ....sevincten aglamış.....turkü özlemle kucaklamıştır....KAPİTULASYONLAR....DUYUNİ UMUMİLER....tüm kan emicileri DENİZDEKİ KIZGIN SULAR YUTMUSTU....

BÜYÜK TAARRUZUN....yigit evlatları....bize....evlatlarınıza bıraktıgınız....sizinle övünme....sizinle ONUR DUYMA....hediyelerin en büyüyüdür.

GAZANIZ MUBAREK OSSUN.....

not...yeni duyanlar....benide ekleyin diyebilirler....diyenler eklenecek....bi hafta müddet.
            SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hurolg
              Aktif
              • 09 Mart 2016
              • 320

hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sevgili Kuzu üstadımızatekrar nice güzel bayramlara ve bayram tadında günlere ulaşabilmek dileklerimle bir sorum var.Oradan daha iyi bilip görüp takip ediyordur çünkü orada yaşıyor. Son günlerdeki gelişmelerle Trump'un azledilmesi olası mıdır? Böyle bir şey olursa nereye evrilir bizim tahminler? Teßekkürler.

Bu da sorum idi...Bayramlaşmadan sonra ikinci kez yazmıştım...Benim ekran da görünüyor ama sana ulaşmıyorsa teknik bir sorun olmalı...forum yetkililerimize müracaat edeyim eğer öyle ise...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bu da sorum idi...Bayramlaşmadan sonra ikinci kez yazmıştım...Benim ekran da görünüyor ama sana ulaşmıyorsa teknik bir sorun olmalı...forum yetkililerimize müracaat edeyim eğer öyle ise...

gerek yokki...sen benim listemdesin....eski dostlar imza filan atmıyor....300 kişilik listemdeler....buna BABO da dahil...

TRUMP azledilmez.....israel in her dedigini yapıyor....kudusu baskent ilan etti....dısta görülen hersey yalan....tek şey önemli...DOLARI GÜÇLENDİRMEK....israeli korumak...

Yorum

• berkaraman
                  Üye
                  • 22 Şubat 2017
                  • 48

adamsın

teşekkür uranacus, wisewell, boş, swayze, guerra, şemsi, starred messages, phaon, musician, mesut72, kiwi, e.yegen, lennon, zeynep29, delix, labtek, raistlin39, sea48, optra, seaside75, dayan, harbi1962, mitli, oxford, hsynkzmz, muratti, semoz, hocamurat2001, kordon68, apprentice, yigit64, ihakkı, coparal, amurtemur, albica, platodata, karatay, zafici, kalekale17, unalturgut, atkey, egelii, tosun, yurdanur44, ainos, titanp4, manif, bilgehan2004, grotesque, baracudas, celme, kmlm, karabela, cayata, hayal taciri, 3520, sinterklass, adoer, bir bilmeyen, iyigit01, greenspan41, rüzgar, halkar, bridge, culex, forsen, exclusivelykara, se_m, smartinvestor, stefano, chronical, zephry, aylakbaggal, ysf1, hakanbakan, celikay, mehmetayhan, aliev, haumaruu, slumberwillcomesoon, abc, süphan, adergah, luzuci, elmas13, subzero5, şeref, moneybiz, seba, rean, deepblack, prodrive, winwin, kuzey, okur, badapin, evreninyeri, legend2369, repalize, ekes, daroka, orion, rust, winvob, kmlbs, hazan26, zulzilal, stabo, sonperde33, salihdemir, freeyourmind, onur_aydogan, kemal52x, azina, liono, sahan88, saleve, ilke63, feridunabi, damat, selam, abebe, bachibouzouk, astharoth1912 teşekkür etti
                  beğeni uranacus, wisewell, boş, swayze, guerra, şemsi, starred messages, phaon, musician, kiwi, lennon, zeynep29, delix, labtek, raistlin39, sea48, optra, seaside75, dayan, harbi1962, mitli, hsynkzmz, muratti, deptors, semoz, hocamurat2001, kordon68, apprentice, yigit64, ihakkı, coparal, amurtemur, albica, zafici, kalekale17, unalturgut, egelii, yurdanur44, ainos, titanp4, bilgehan2004, grotesque, baracudas, celme, kmlm, karabela, cayata, hayal taciri, 3520, sinterklass, adoer, oya, bir bilmeyen, iyigit01, greenspan41, rüzgar, halkar, bridge, culex, forsen, exclusivelykara, se_m, smartinvestor, stefano, chronical, zephry, aylakbaggal, ysf1, hakanbakan, celikay, aliev, haumaruu, slumberwillcomesoon, abc, süphan, adergah, luzuci, subzero5, şeref, moneybiz, seba, rean, deepblack, prodrive, winwin, kuzey, okur, badapin, evreninyeri, legend2369, repalize, ekes, daroka, orion, rust, winvob, kmlbs, hazan26, zulzilal, stabo, sonperde33, salihdemir, freeyourmind, onur_aydogan, kemal52x, azina, liono, sahan88, saleve, ilke63, feridunabi, damat, abebe, bachibouzouk, astharoth1912 yazıyı beğendi

degerli dostlarım.....

bu nickler....ve cep telefonu ile tessekkur butonuna basamayıp....yazımı alıntılayıp tessekkurlerini belirten 11 sahifeden olusan dostlarım....taranarak....kuzu özelle tasınacaklar.....oradaki yazılarım bu nicklerin dısındakilere kapatılacaktır....

gözleri çakmak çakmakti.....bıraksalar....yaylanip kocatepeden afyon ovasına atlıyacaktı....devdi....mavi gözlü bi devdi....1923 ten 1938 e....15 yılda....çürümüş...kokusmus...7 ci yuzyılda kalmış....bir ulusu....komple bastan sona....sondan basa degiştirmiş.....şeyhlerin...agalarin....tarikatlar in elinde olan ulusu almış....ondan vetandaslar yaratmıştı....komple kuffarı kovmus...yerli işbirlikçilerini buldozer gibi ezmişti...

ordular ilk hedefiniz akdenizdir....diye kükreyince.....türkün yigit evlatları afyon ovasından bi sel gibi akıp.....bir koldan aydın kusadasına bi koldan izmire bi koldan erdeke denize ulastıklarında.....deniz göge kalkmiş....sevincten aglamış.....turkü özlemle kucaklamıştır....kapitulasyonlar....duyuni umumiler....tüm kan emicileri denizdeki kizgin sular yutmustu....

büyük taarruzun....yigit evlatları....bize....evlatlarınıza bıraktıgınız....sizinle övünme....sizinle onur duyma....hediyelerin en büyüyüdür.

gazaniz mubarek ossun.....

Not...yeni duyanlar....benide ekleyin diyebilirler....diyenler eklenecek....bi hafta müddet.
                  hocam benide eklermisiniz lütfen

Yorum

• hurolg
                    Aktif
                    • 09 Mart 2016
                    • 320

gerek yokki...sen benim listemdesin....eski dostlar imza filan atmıyor....300 kişilik listemdeler....buna BABO da dahil...

TRUMP azledilmez.....israel in her dedigini yapıyor....kudusu baskent ilan etti....dısta görülen hersey yalan....tek şey önemli...DOLARI GÜÇLENDİRMEK....israeli korumak...
                    Teşekkürler Kuzum...Aynı fikirdeyim...Hatta rte-trump dalaşı da aynı..."Hiç bir şey göründüğü gibi değildir"...Bu arada burada da CHP de KK nın da proje olduğu iyice su yüzüne çıktı...Yeni cycle da 2019 dan sonra rte ve muhalefet komple tasfiye edilecek ve yepyeni atları sürecekler yarışa...Yerel seçim öncesi ve sonrası ekonomik ve borsa durumu açısından da bir değerlendirme gerekiyor gibi...Dünyada daralıyor para bizde ise seçim nedeniyle genişlik ve bolluk gerekli...Merkez basacak verecek piyasaya ve enflasyon zıplayacak...zamlar nedeniyle şirketlerin üretimi artıp satışları düşüp stokları artacak ve kârlilikları da dusecek tabii ki ve bu etki 9 atlik bilancolara yansiyinca ilk etapta hoooppp 80.000 deyiz sanki....Hale de onu diyor....Kuş hesabında...Sonrası zaten senin verdiğin hedefler....Ama arada bir gel gel yapip mal vermek icin acaba şu sıra dedikleri gibi 112.000 leri gosterirler mi? Onu da sen bilirsin Kuzum....) Tekrar selamlar nezdinde herkese...

Yorum

• Titrettin
                      Aktif
                      • 20 Aralık 2016
                      • 318

hocam çalışıyorum. 30 sene içinde ölmezsem sizi yakalarım.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        hocam çalışıyorum. 30 sene içinde ölmezsem sizi yakalarım.
                        SENİ KIRDIM Bİ KERE....benden ne kadar yücesin....BENİ BAGISLADIN....NE GÜZEL MÜHENDİSSİN SEN.....

dostum dostum....sana gelsin titrettinim....bagışlamanın yüceligini bilen TİTRETTİN....

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1921

Kuzu abi
                          Bizi de unutma..
                          Her ne kadar teşekkür beğen butonlarına basmayı hep unutsam da..:(

Sevemedim bu internet üzerinde "like" lama işlerini falan..
                          Zaman zaman sivri çıkışlarım olsa da yüzüne karşı da söyledim..
                          Çok yanlış tanımışım seni diye..

Yorum

• muratti
                            Aktif
                            • 09 Eylül 2007
                            • 266

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                            kimseye iadeli tahahütlü mektup yazmıyorum.....aman gelin beni okuyun diye....TERSİNE....beni ve yarattıgım bu bilgi ekolunu....anlamıyacak kadar egitimden yoksun olanları....orada hisse.net var....gidin oraya diyorum....

BURADA.....ELİT İNSANLAR VAR.....bu elitler....elit olmak üçün yıllarını BİLGİ EDİNMEYE HARCAMISTIR.....şimdi gelip burada tereciye tere satmaya kalkışkındın mı....senin agzına ıcarlar....
                            Üstad hoşgeldin.

Yorum

• lonntermsteel

ya ben? ben nolacam )

Yorum

• kelmiker
                                Tecrübeli
                                • 02 Aralık 2008
                                • 554

Beni de unutmayın

Yorum

Working...