Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMININ ANLAMI....ben arındım yuce rebbim....beni ve günahlarımı bagısla....ben mükemmele erişme yolundayım yüce rebbim...BENİ ÜZEN VE KIRAN HERKESİ BAGISLADIM....kimseye küskün...kimseye kırgın degilim artık....
demektir....Bunun üçünde...hacca gider..kabe nin etrafında SEMAH dönerler...BU DÖNÜŞ...sensin bir olan...sensin mükemmel...o yoldayım.
demektir....yoksa ET YEME bayramı olmaz...rebbim ele şey yapmaz.
bu vesile ile hepinizin bagıslanma ve bagıslama bayramını kutlar...gözlerinizden öperim....
hedayalarımı....yukarıdaki yazılarımla dagıtmış oldum....sizden uzaktayım....babamın adı HIDIR....elimden gelen BUDUR...
ben herkesi bagısladım....lutfen herkeste beni bagıslasın....
sevgilerimle....
bu yazının altını imzalayın bi yoklama yapalım kim var kim yok diye....15 gün sonra bu imzalar dısındakilere topigi kapatacagım...hassas gunler geliyor.
kaçkar dağlarının zivresinden sevgiler üstad.iyi bayramlar saygılar
ayhan53....yasaklı degil....bu vesile ile bana düşman...platodata li....usaglarında bayramını kutluyorum....lutfen ilet...
sevgiler bitanem....
Sevgili kuzu, senin ve tüm forumun bayramını kutlarım.
Burada Platodata'dan benden başka kimse olduğunu zannetmiyorum. Benim çoğu ile irtibatim devam ettiği için böyle soyleyebiliyorum.
Ben ve benim bildiklerim sana hiçbir zaman düşman olmadık.
Zaman zaman farklı düşünmek düşman olmak için yeterli bir sebep sayılmaz.
Sevgilerimle...
Kuzu hocam bayramını kutlar sağlıklı ve mutlu nice günler dilerim. Bu forumdaki tüm dostlar bayramınız kutlu olsun. İyiki sizlerleyim. Senin varlığın cesaret kaynağımdır. Yazılarını okudukça aydınlanmak çok zevkli. Sen var ol çok ol daim ol. Tanrım seni korusun.
KURBAN BAYRAMININ ANLAMI....ben arındım yuce rebbim....beni ve günahlarımı bagısla....ben mükemmele erişme yolundayım yüce rebbim...BENİ ÜZEN VE KIRAN HERKESİ BAGISLADIM....kimseye küskün...kimseye kırgın degilim artık....
demektir....Bunun üçünde...hacca gider..kabe nin etrafında SEMAH dönerler...BU DÖNÜŞ...sensin bir olan...sensin mükemmel...o yoldayım.
demektir....yoksa ET YEME bayramı olmaz...rebbim ele şey yapmaz.
bu vesile ile hepinizin bagıslanma ve bagıslama bayramını kutlar...gözlerinizden öperim....
hedayalarımı....yukarıdaki yazılarımla dagıtmış oldum....sizden uzaktayım....babamın adı HIDIR....elimden gelen BUDUR...
ben herkesi bagısladım....lutfen herkeste beni bagıslasın....
sevgilerimle....
bu yazının altını imzalayın bi yoklama yapalım kim var kim yok diye....15 gün sonra bu imzalar dısındakilere topigi kapatacagım...hassas gunler geliyor.
Kuzu hocam bayramını kutlar sağlıklı ve mutlu nice günler dilerim. Bu forumdaki tüm dostlar bayramınız kutlu olsun. İyiki sizlerleyim. Senin varlığın cesaret kaynağımdır. Yazılarını okudukça aydınlanmak çok zevkli. Sen var ol çok ol daim ol. Tanrım seni korusun.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum