önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • celme
    Katılımcı
    • 31 Temmuz 2008
    • 152

sn kuzu agabeyim nezdinde tüm keyborsa yönetiminin ve ailesinin bayramını kutluyorum..kuzu bu boru deeellll
    kuzufun

Yorum

• kmlm
      Yeni Üye
      • 09 Mart 2016
      • 43

Sn. Kuzu başta olmak üzere emeği geçen herkesin ve tum forumdaslarin bayramini Kutlarım.

Yorum

• coparal
        Yeni Üye
        • 29 Kasım 2015
        • 38

Tum arkadaslarin kurban bayrami kutlu olsun.

Yorum

• BogAyv
          Katılımcı
          • 09 Aralık 2015
          • 117

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          usaglar....degerli dostlarım....

KURBAN BAYRAMININ ANLAMI....ben arındım yuce rebbim....beni ve günahlarımı bagısla....ben mükemmele erişme yolundayım yüce rebbim...BENİ ÜZEN VE KIRAN HERKESİ BAGISLADIM....kimseye küskün...kimseye kırgın degilim artık....

demektir....Bunun üçünde...hacca gider..kabe nin etrafında SEMAH dönerler...BU DÖNÜŞ...sensin bir olan...sensin mükemmel...o yoldayım.

demektir....yoksa ET YEME bayramı olmaz...rebbim ele şey yapmaz.

bu vesile ile hepinizin bagıslanma ve bagıslama bayramını kutlar...gözlerinizden öperim....

hedayalarımı....yukarıdaki yazılarımla dagıtmış oldum....sizden uzaktayım....babamın adı HIDIR....elimden gelen BUDUR...

ben herkesi bagısladım....lutfen herkeste beni bagıslasın....

sevgilerimle....

bu yazının altını imzalayın bi yoklama yapalım kim var kim yok diye....15 gün sonra bu imzalar dısındakilere topigi kapatacagım...hassas gunler geliyor.
          Helal olsun kuzum.Bayramın mübarek olsun.Cepten imza beyle oluyor...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• istinyetilkisi
            Aktif
            • 12 Temmuz 2016
            • 273

Kuzu hocam iyi Bayramlar sağlıklı mutlu günler dilerim. Emekleriniz asla ödenmez

Yorum

• Misafir

Kıymetli bilgiler için sonsuz teşekkürler. Cümleten iyi bayramlar.

Yorum

• yigit64
                Yeni Üye
                • 10 Mart 2016
                • 13

Sevgili kuzu ve Tüm foruma Katılan arkadaşların kurban Bayramı'nı kutlarım

Yorum

• aliak
                  Katılımcı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 70

1- ABD borsaları önümüzdeki 12 ay içinde hangi grafiği çizebilirler ?

2- AVRUPA borsaları (dax, ftse) önümúzdeki 12 ay içinde hangi grafiği çizebilirler ?

3- Bu soruların cevabı bizim borsamızın dolar/euro bazlı geleceğine ışık tutabilir mi ?

sn.Kuzu, bu soruların cevapları sizde nedir ?

Herkese iyi bayramlar/günler diliyorum.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• SubZero5
                    Katılımcı
                    • 25 Mayıs 2009
                    • 87

Sayın Kuzu ve tüm forum takipçilerinin kurban bayramlarını kutlarım
                    Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                    Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                    Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                    Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• sea48
                      Katılımcı
                      • 08 Mart 2016
                      • 137

Sayın Kuzu ve tüm forumdaslarin kurban bayramlarını kutlarım
                      YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                      Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• rüzgar
                        Yeni Üye
                        • 22 Ocak 2012
                        • 43

sayın kuzu ve tum forumdaslara hayırlı bayramlar.sayın kuzu bilginize sağlık cok teşekkürler.

Yorum

• culex
                          Tecrübeli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 908

Öncelikle değerli bilgiler için teşekkürler sayın kuzu.ayrıca tum topik uyelerinin bayramini kutluyorum.
                          .

Yorum

• optra
                            Yeni Üye
                            • 06 Mart 2009
                            • 37

Sn.Kuzu ve tüm değerli arkadaşların kurban bayramını kutlar, bol kazançlar dilerim.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sn. Kuzu, şahsım adına ve Türk halkı adına tüm emeklerin için şükranlarımı sunuyorum. Seninle bu ortamı paylaşmanın onurunu ve gururunu bir kez daha yaşadım. Bayramın kutlu olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              sevgili hocam....MUSTAFA KEMAL in yigit ögretmeni....

sahibi oldugunuz bu foruma geldigimde....dostlarım ve düşmanlarımla birlikte geldik.....kuzu nun ordusu....ortada kuzu...sol yanında dostları sag yanında düşmanları şeklinde....ayrılmaz bir bütündür....

sen ise....korkmadan....çekinmeden....dokuz köyden kovulmuş....bu huysuz ve anarsist usaglara binbir emekle oluşturdugun forumu actın...

hem dostlarım vede düşmanlarım....toplantı yaptık....dedik ki...TUZAGA MI ÇEKİLDİK....adam bizi kabul etti emme....bi hinoglu hinlik olmasın dedik....BAS DÜŞMANIM ben kefilim dedi....bu durust bir forum sahibi....bizi satmaz dedi....efettt...düşmanım benim düşmanımdı...emme dürüst bi düşman oldugundan....ona inandım ve kaldım...

zaman gecti....baktım ki....hakketten dürüst bir forum sahibi bulmusuz.....ehhhh essek degiliyiz ya....netce itibarı ile insanız hocam....hem düşmanlarım....hemide dostlarım....hemide ben...KARAR VERDİK....dedik ki....ele dövüşelim....ele dövüşelim ki....dövüşürken bile agzımızdan fırlayan küfürler BİLGİ OSSUN....BU FORUMU....tüm forumların REFERANS üçün kullanmalarını saglıyalım....buradan acıklanan bilgiler tüm forumlara....DALGA DALGA YAYILSIN.....VE HALKIMIZA ulassın....

ne kadarını basardık bilemiyorum tabii....emmme KEYBORSA üstüne ALDIGI BU GÖREVİ YAPTI....

degerli hocam....

ben....dostlarım....ve benden kopamıyan düşmanlarımda....seninle bu ortamı paylasmaktan büyük onur ve gurur duyduk....ülkemiz halkına...korkmadan....çekinmeden....verdigin bu hizmet....ANCAK SENİN GİBİ BİR ÖGRETMENE YAKISANDIR....

BİZLERİ YÖNETMEK DÜYNANIN EN ZOR İŞİDİR....nasıl ettiysen basardın.....

bu vesile ile bende senin bayramını kutluyorum....degerli hocam....

15 gün süre verdim....sonra ya forumu komple....yada burada imzaları olanları bu topigi okuyacak hale sokalım....çünki hasar tespiti-3 ve 4 raporumu....ACIK FORUMA YAZAMAM....

sevgiler hocam....ben...dostlarım....ve düşmanlarım.
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

sevgili ayhan 53....

ula cevat....bu BAGISLANMA VE BAGISLAMA bayramında küslük olmaz....bayramını kutlar gözlerinden öperim bitanem....

ayhan53....yasaklı degil....bu vesile ile bana düşman...platodata li....usaglarında bayramını kutluyorum....lutfen ilet...

sevgiler bitanem....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information