Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bugün banka hisselerinin düşüşü durmadı sadece çöküşü yavaşladı . bugün isctr ve akbnk endeks düzeyinde vakbn ve malum ykbnk endeksin üstünde düştü. endeks %2-3 düşerken 7-8-13-14 gibi oranlarla düşmesine alıştık tabi
Resmen para piyasaları dersi veriyor..
Hemde salak salak 82.000 i kırarsa 81.500 e gider gibisinden abidik teknik analiz adı altındaki saçmalıklar olmadan..
Harbi eğitim bu..
Hemde bedava..
2 senede çok şey öğrendim senden..
Hep bunu derim derin yorum olmadan arkadaki fotoyu görmeden gösteremeden TA SAÇMALIKTIR..
Ahan da 84.000 deyiz..
Nerede teknik..
Mutlaka birşey diyecektirlerişte..
yok 93 ü kırınca hareket sertleşti falan..
geçiniz..
Hacimlerin 1/4 indiğini ve derin sessizliği özledik sn kuzu hocam, ama çok bekliyeceğiz gibi geliyor bana, haberimiz olsa bari. Bu ne volatilite yahu...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu proses bir yıl sürecek....bu krizin adını....HAYDAR BOKU YEDİ diyerek....overcredit....komuştum 2013 yazılarımda.....overcredit krizi önce bankacılık endeksini furur....OVERCREDİTE care bulunursa....2 ci kademe KENE inecegi son yerdir....OVERCREDİTE care bulunmazsa....overcredit crizi.....EKONOMİk crises...a dönüşür....bu ise 4 cü kademe KENE de sonlanır....
demekki....iki kriz var....birinin içindeyiz....overcredit krizi...argo....HAYDAR BOKU YEDİ KRİZİ....buna care bulunamazsa ardından ekonomik keriz gelir....birincisi....bankacılık endeksini çökertir.....ikincisi....sanayiii vesaire kalan tüm endeksler çöker....bi tek TURİZM ENDEKSİ ayakta durur....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sevgili muratti.....İŞC grafında verdigim 2.70....dördüncü ve son kademe KENE dir....buna varmamız üçün....overcredit krizinin ekonomik krize dönüşmesi lazımdır....BUNDA EMLAK ÇÖKER.....
yazın geride kaldı....bu iki yazım o yazıya cevaptır....
yazılarımı dikkatli okursanız....GEÇİŞ DÖNEMİ 1 VEYA 2 YIL SÜRER DİYOR....overcredit 1 yıldır....care bulunursa oradan döneriz ve fişekleriz....çare bulunamazsa....bir bır yıl daha ekonomik krize dönüşür ve sürer....bunda ise....EMLAK ÇÖKER....13 YILLIK CYCLE I DOLUYOR ÇÜNKİ...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu proses bir yıl sürecek....bu krizin adını....haydar boku yedi diyerek....overcredit....komuştum 2013 yazılarımda.....overcredit krizi önce bankacılık endeksini furur....overcredite care bulunursa....2 ci kademe kene inecegi son yerdir....overcredite care bulunmazsa....overcredit crizi.....ekonomik crises...a dönüşür....bu ise 4 cü kademe kene de sonlanır....
Demekki....iki kriz var....birinin içindeyiz....overcredit krizi...argo....haydar boku yedi krizi....buna care bulunamazsa ardından ekonomik keriz gelir....birincisi....bankacılık endeksini çökertir.....ikincisi....sanayiii vesaire kalan tüm endeksler çöker....bi tek turizm endeksi ayakta durur....
kuzu hazretleri bizde turizm hissesi aliriz.borcu olmayan nakiti bol olanlardan.
DAHA İYİ ŞÖYLE ANLATAYIM....İKİ GRAFLA....biri bankacılık....biri BIST100...yani digerleri...
bak....bankacılık endeksi linear grafta destekte....dibte yani....BU NEDENLE KENE ilan edildi...1.kademe.
bak...BIST100 yani digerleri hala cok havada....onlarda KENE yi ilan etmeme cok var daha...benim KCHOL VE TUPRAS o gurupta...bak KENE den henuz bahsetmiyorum bunda...çünki 1 yılı var KENE ye....
buda cok kısa vade....destegi assagı kırdı....KANALA PULL-BACK YAPTI...DEMİŞTİM Kİ....ÇOK GERİLERDE KALDI...ARTIK TEPEMİZ 95 000 OLUR...bunu asamayız...nitekim son haftada günde oraya iki kez furdu ve döndü..
overcredit krizinden cıkmada care tektir....bu tl yi yok etmektir....kimse kolay kolay tl bulamıyacaktır...efendim tüm yandas insaat şirketleri batar....batarsa batsınlar ulen...bunnar turkiyeden daha kıymetli degilki.
bunun iki yolu var...
1....monetery polisi....TL HACMİNİ DARALT....TL POLİTİKA FAİZİNİ YUZDE 40 A CAK....artık yüzde 30 da yetmez...gercek enflasyon yuzde 30 cünki.
2.....MALİ DİSİPLİN.....en az 10 milyar tl bütce fazlası saglıyacak sekilde...
Yorum