Sn. Kuzu , endeks yükselirken Aselsan dan endeks üstü getiri beklenebilir mi ( iblid den ötürü ) ; 9 TL olur demiştiniz bu konuyu açabilir misiniz.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Kuzu bey sizden beni eklemeniz için mesaj atmıştım..beni de katmanızı rica edeceğim..Belki de ben kullanamıyorum..okumak ve aydınlanmak dışında faaliyetim pek olmuyor..tesekkurlerkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür URANACUS, wisewell, boş, swayze, Guerra, şemsi, starred messages, phaon, musician, mesut72, kiwi, e.yegen, lennon, zeynep29, delix, labtek, raistlin39, sea48, optra, Seaside75, dayan, harbi1962, mitli, oxford, hsynkzmz, muratti, semoz, hocamurat2001, kordon68, apprentice, yigit64, ihakkı, coparal, AmurTemur, albica, Platodata, Karatay, zafici, kalekale17, unalturgut, atkey, egelii, Tosun, yurdanur44, ainos, titanp4, manif, bilgehan2004, grotesque, baracudas, celme, kmlm, karabela, cayata, Hayal Taciri, 3520, sinterklass, adoer, bir bilmeyen, iyigit01, greenspan41, rüzgar, halkar, bridge, culex, forsen, ExclusivelyKARA, Se_M, smartinvestor, stefano, chronical, zephry, aylakbaggal, ysf1, hakanbakan, celikay, mehmetayhan, aliev, haumaruu, slumberwillcomesoon, abc, süphan, adergah, luzuci, elmas13, SubZero5, şeref, moneybiz, seba, rean, deepblack, prodrive, WinWin, kuzey, okur, badapin, evreninyeri, LeGeND2369, repalize, ekes, daroka, orion, rust, winvob, Kmlbs, hazan26, zulzilal, STABO, sonperde33, salihdemir, freeyourmind, onur_aydogan, kemal52x, azina, liono, sahan88, saleve, ilke63, Feridunabi, DaMaT, selam, Abebe, BachiBouzouk, astharoth1912 teşekkür etti
Beğeni URANACUS, wisewell, boş, swayze, Guerra, şemsi, starred messages, phaon, musician, kiwi, lennon, zeynep29, delix, labtek, raistlin39, sea48, optra, Seaside75, dayan, harbi1962, mitli, hsynkzmz, muratti, deptors, semoz, hocamurat2001, kordon68, apprentice, yigit64, ihakkı, coparal, AmurTemur, albica, zafici, kalekale17, unalturgut, egelii, yurdanur44, ainos, titanp4, bilgehan2004, grotesque, baracudas, celme, kmlm, karabela, cayata, Hayal Taciri, 3520, sinterklass, adoer, oya, bir bilmeyen, iyigit01, greenspan41, rüzgar, halkar, bridge, culex, forsen, ExclusivelyKARA, Se_M, smartinvestor, stefano, chronical, zephry, aylakbaggal, ysf1, hakanbakan, celikay, aliev, haumaruu, slumberwillcomesoon, abc, süphan, adergah, luzuci, SubZero5, şeref, moneybiz, seba, rean, deepblack, prodrive, WinWin, kuzey, okur, badapin, evreninyeri, LeGeND2369, repalize, ekes, daroka, orion, rust, winvob, Kmlbs, hazan26, zulzilal, STABO, sonperde33, salihdemir, freeyourmind, onur_aydogan, kemal52x, azina, liono, sahan88, saleve, ilke63, Feridunabi, DaMaT, Abebe, BachiBouzouk, astharoth1912 yazıyı beğendi
degerli dostlarım.....
bu nickler....ve cep telefonu ile tessekkur butonuna basamayıp....yazımı alıntılayıp tessekkurlerini belirten 11 sahifeden olusan dostlarım....TARANARAK....kuzu özelle tasınacaklar.....oradaki yazılarım bu nicklerin dısındakilere kapatılacaktır....
GÖZLERİ ÇAKMAK ÇAKMAKTI.....bıraksalar....YAYLANIP KOCATEPEDEN afyon ovasına atlıyacaktı....devdi....mavi gözlü bi devdi....1923 ten 1938 e....15 yılda....çürümüş...kokusmus...7 ci yuzyılda kalmış....bir ulusu....KOMPLE BASTAN SONA....SONDAN BASA DEGİŞTİRMİŞ.....ŞEYHLERİN...AGALARIN....TARİKATLAR IN elinde olan ulusu almış....ondan vetandaslar yaratmıştı....komple kuffarı kovmus...yerli işbirlikçilerini buldozer gibi ezmişti...
ORDULAR İLK HEDEFİNİZ AKDENİZDİR....diye kükreyince.....türkün yigit evlatları afyon ovasından bi sel gibi akıp.....bir koldan aydın kusadasına bi koldan izmire bi koldan erdeke denize ulastıklarında.....DENİZ GÖGE KALKMIŞ....sevincten aglamış.....turkü özlemle kucaklamıştır....KAPİTULASYONLAR....DUYUNİ UMUMİLER....tüm kan emicileri DENİZDEKİ KIZGIN SULAR YUTMUSTU....
yetmedi 15 yıl.....öyle coktu ki yaptıkları....15 ömre ancak sıgardı.....
BÜYÜK TAARRUZUN....yigit evlatları....bize....evlatlarınıza bıraktıgınız....sizinle övünme....sizinle ONUR DUYMA....hediyelerin en büyüyüdür.
GAZANIZ MUBAREK OSSUN.....
not...yeni duyanlar....benide ekleyin diyebilirler....diyenler eklenecek....bi hafta müddet.
Yorum
-
Sn Kuzu,
MB nin viop ta işlem yapabilmesi kararını ve çevre ve sehircilik bakanliginin yaptığı faiz indirimi kampanyasini nasil yorumluyorsun?
son çırpınışlar mi yoksa
Yorum
-
bekledigim durumlar.....İDLİP OLAYI....fake kimyasal bumba...amriki füzeleri....ikinci ok....birinci ok...fake kimyasal bumba videosuna kadar ki durum...birinci ok....bu okun boyu....eylul 10 da....tehranda bulusacak olan ASTANA üçlüsü kararına kadar uzar...

not...BÜTÜN OLAY TURKİYENİN ELİNDE....türkiye bugun...idlipte ki cihadcı gurubu TERORİST LİSTESİNE ALDI....bu gurubu savasmadan dagıtabilir ise...birinci ok....mermi hızıyla hedefine saplanır....fake kimyasal bumba ortadan kalkar...ikinci ok ölür....
not 2....kimki...turkiyeyi hafife alırsa....o tarragımı yer....bu cografyada iki bülbül vardır...biri TURKİYE...öbürü IRAN....bu bülbüller birlikte öterse....ne amriki nede rusya.....bu cografyaya hükmedemez....bu cografyada bu ikisi at oynatmıştır...TARİHE BAK...bunu görürsün.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dün iraqılıydım....
degerli kardeşlerim deepblack ve muroci40.....eccik kahrımı çektiler....ikisinide listeme aldım...yasakları kalktı....bu forum ve yazarı...SEVGİYİ HÜKÜM KILMAYA CALIŞTI HEP.....sevgi esastır....sevgisizlik ve nefret CAHİLE yakışır....usaglar ikinizide sviyorum....bu kapı SEVGİ KAPISIDIR.
buyurun basımın üstünde yeriniz var.....bu huysuz ihtiyar zor adamdır....ve fekaattt....ADAMDIR.
unutmayın...BU KAPIDA....MARİFET KAPISININ SEYHİ OTURMAKTADIR....adı....sevgi kapısıdır.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhissenette yazarken....bana en cok saldıran oglan....berryforever....2012 ila 2018 arası ailenin ona emanet ettigi serveti şöyle yönetmiş....kendi yazmış...gene hissenete....
berryforeva
berryforeva is offline Kıdemli Üye
Duhul
Mar 2017
Gönderi
1,693
altın alın altın. Altın daha ons yerinde sayıklıyor. O da harekete geçtiğinde esas cümbüş başlayacak.
Benim kendi param şuan faizde yüzde 20 sini yeni yeni bazı hisselere soktum. Ama aile yadigarı paranın yüzde 60 ını altına yönlendirdim 170tl maliyetle. Kalan parada euro ve dolarda. Bunları da geçtiğimiz aylar petkm 8 liradan 5,70 e gelince komple bozdurup altına geçiş sağlamıştım. Para sadece bana ait olmadığı için garantiye gittik biraz.
Altını bozup senet toplayacaktım ama altında güzel trend yakalayınca beklemekte fayda gördüm. Hala trend devam ettiği sürece bozdurmayacağım. Bazı hisse senetleri var riske etmek istemiyorum altındaki trend güzel.
Kendi portföyümde geçtiğimiz sene bir batma dönemi geçirdim, toparladım..
Sene bazlı şöyle;
2012 yıl sonu total kar; %290
2013 %70
2014 %340
2015 %15
2016 %40
2017 %500 zarar
2018 %80 zarar şuana kadar.
Son iki yılda bu bistech geldi geleli, teminat sıfıra çekildi çekileli, komisyon maliyeti arttı artalı dikiş tutmuyor.
Ama son iki senede dikkat ettim önceki işlemleri nasıl yaptığıma baktım, stratejimi çok değiştirmişim. Günlük çok işlem yapmışım, 1000-2000 puan alınca pozu kapatmışım. Ve trend yönünde değil hep tersinde işlem yapmışım.
uyyyyy seni ölesin berry....ailenin sana emanet ettigi serveti nede güzel batırmıssın alık deyuzzz....beni dinleseydin....şimdi paran 100 katına cıkardı....
ailesi bu berryy kerizine 1.000 .000 tl vermiş yönet bunu berry demiş....2012 de....dolar-tl 1.40...berrye verilen....715 000 dolar...
yukarıda yazdıgı gibi yönetmiş....hesaplayın....
2018 de....6 yıl sonra berry nin elinde 980 000 tl var....dolar-tl 7 pangınot böl....berry nin elinde 140 000 dolar kalmış...basta 715 000 dolardı para...
SENİ ÖLESİN DÜRZÜ.....niye büyük lafı dinlemedin....annenin babanın kazandıgı parayı KIT BEYNİNNEN GÖTÜRÜP KEFEREYE TESLİM ETTİN...
seni igitler üstünde gidesin berry.....zaten aldıgın nick boktan....gel beru...berry....ha ha ha
bag bag bag....asagıdada nasıl hata yaptıgını yazıyor....bu herif bu kafayla 2019 sonunda...bu paranın tümünün üstüne bi kupa su içmezse namerdim.
Halbuki önceli strateji tam bir baş yapıt. Trend yönünde poz, sabır. Ayda 5 veya 6 işlem. 4bin puanda farklı yöne poz vs.
Birde en çok kullandığım indikatör, bollinger band, ho, stoch.
Bugün ho yu tek başına kullanıyorum ve parametreler kısa. 2 yıldır geçte olsa neden kaybettiğimi bugün detaylandırınca farkettim.
kahroluyorum....yurdum insanlarını böyle görünce....lem olumm....parayı kaybettin emme....hisselerde yerin dibinde....kaybetmedigin para ile tepede ne kadar hisse alıyorsan....elinde kalan parayla şimdi dipte AYNI MİKTARDA HİSSE ALIYORSUN....YAPACAGIN TEK SEY HİSSELERİ ALIP 5 SENE DOKUNMADAN ÜSTLERİNDE YATMAK ULEN....
tam kayıplarını çıkaracak fırsat önüne gelmişken....zararını alıp gidiyorsun....gel len yanıma....o paranı 100 le carpıyım 5 senede...
geçmiş ossun...en az senin kadar üzülüyorum...yıllarca bana catıp durdun...HAKLI OLDUGUMU BÖYLE ÖGRENMEN GEREKMEZDİ....genede üzülme....önemli olan sıhhatin....üç ay dinlen...tüm kalan parayla hisseye gir...3 ayda dibi buluruz....
berryforeva
berryforeva şu an forumda Kıdemli Üye
Duhul
Mar 2017
Gönderi
1,705
Borsa işi benden bu kadar beyler. 2008 den beri uğraşıyorum, stres, yeri geldi sevindik, yeri geldi üzüldük. Maalesef ülkemizde düzenli olarak borsada yatırım yapılamıyor. 2 dükkan aldık bugün anlaştık tüm parayı oraya yatırdık. Dükkanlar 82 ayda kendini amorti ediyor. Borsa hesaplarını da bugün kapattım girmiyeyim diye. 10bin dolar alphabet, 752 dolar maliyetli, 240dolar maliyetli de tesla var 10bin dolardan. Bir tek bunları bıraktım. Keşke komisyon çok yüksek demeyip baya bir alsaydık iyiydi. Amerikan piyasası allahı var şuana kadar gram strese sokmadı beni onları o yüzden epey bir süre kalsın. Türkiye de son 2 yılda önceki ettiğim bütün karları bıraktım.. %120 civarı kaldı. Enflasyona yenildi zaten para.
Biraz daha zorlarsan elimde para kalmayabilir. O bakımdan işi bırakma kararı aldım. En büyük etken stres, sinir. Elimde telefon devamlı pc başında, sosyal hayat öldü, dünyaya farklı bakıyordum. Ayaklarımı istemsizce devamlı sallamaya başladım stresten, daha fazla sigara içtim. Tatile gittiğimizde bile kafada devamlı borsa. Eşimle diyaloğum azaldı, daha az vakit geçiriyoruz.
Biraz normal insanlar gibi yaşamayı özledim, sorunlarım tatile gitmek, telefon almak, araba almayı hayal etmek vs. Arabayı satmıştım haftayada muhtemelen araba bakınmaya başlayacağım.
Tasarrufları yine google, tesla gibi şirketlere yönlendirecem Amerikada. Ayda 250 dolarlık tasarruf edip oraya atsam ne mutlu.
Kırdığım, üzdüğüm, arkadaşlar varsa haklarını helal etsinler. Benim hakkım varsa herkese helal olsun..
Hepinize hayırlı, stressiz, mutlu günler diliyorum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TURKİYE VE ARJANTİN....bunu kıyaslıyorlar....
ve feakaatttt....
haritaya bakmadan bunu yapıyorlar....cehaletlerine gülmekten ölüyorum....
lemmmm bi turkiyenin oldugu cografyaya bak....birde arjantinin oturdugu cografyaya bak....biri herseyin KİLİT OLDUGU YERDE....öbürü cehennemin öbür ucunda....COGRAFYADIR HALKLARIN KADERİNE HÜKMEDEN....cografyadır halkları şekillendiren....
screenshot software for windows
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam Benide ekleyin şimdiden teşekkürler saygılarımlakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür URANACUS, wisewell, boş, swayze, Guerra, şemsi, starred messages, phaon, musician, mesut72, kiwi, e.yegen, lennon, zeynep29, delix, labtek, raistlin39, sea48, optra, Seaside75, dayan, harbi1962, mitli, oxford, hsynkzmz, muratti, semoz, hocamurat2001, kordon68, apprentice, yigit64, ihakkı, coparal, AmurTemur, albica, Platodata, Karatay, zafici, kalekale17, unalturgut, atkey, egelii, Tosun, yurdanur44, ainos, titanp4, manif, bilgehan2004, grotesque, baracudas, celme, kmlm, karabela, cayata, Hayal Taciri, 3520, sinterklass, adoer, bir bilmeyen, iyigit01, greenspan41, rüzgar, halkar, bridge, culex, forsen, ExclusivelyKARA, Se_M, smartinvestor, stefano, chronical, zephry, aylakbaggal, ysf1, hakanbakan, celikay, mehmetayhan, aliev, haumaruu, slumberwillcomesoon, abc, süphan, adergah, luzuci, elmas13, SubZero5, şeref, moneybiz, seba, rean, deepblack, prodrive, WinWin, kuzey, okur, badapin, evreninyeri, LeGeND2369, repalize, ekes, daroka, orion, rust, winvob, Kmlbs, hazan26, zulzilal, STABO, sonperde33, salihdemir, freeyourmind, onur_aydogan, kemal52x, azina, liono, sahan88, saleve, ilke63, Feridunabi, DaMaT, selam, Abebe, BachiBouzouk, astharoth1912 teşekkür etti
Beğeni URANACUS, wisewell, boş, swayze, Guerra, şemsi, starred messages, phaon, musician, kiwi, lennon, zeynep29, delix, labtek, raistlin39, sea48, optra, Seaside75, dayan, harbi1962, mitli, hsynkzmz, muratti, deptors, semoz, hocamurat2001, kordon68, apprentice, yigit64, ihakkı, coparal, AmurTemur, albica, zafici, kalekale17, unalturgut, egelii, yurdanur44, ainos, titanp4, bilgehan2004, grotesque, baracudas, celme, kmlm, karabela, cayata, Hayal Taciri, 3520, sinterklass, adoer, oya, bir bilmeyen, iyigit01, greenspan41, rüzgar, halkar, bridge, culex, forsen, ExclusivelyKARA, Se_M, smartinvestor, stefano, chronical, zephry, aylakbaggal, ysf1, hakanbakan, celikay, aliev, haumaruu, slumberwillcomesoon, abc, süphan, adergah, luzuci, SubZero5, şeref, moneybiz, seba, rean, deepblack, prodrive, WinWin, kuzey, okur, badapin, evreninyeri, LeGeND2369, repalize, ekes, daroka, orion, rust, winvob, Kmlbs, hazan26, zulzilal, STABO, sonperde33, salihdemir, freeyourmind, onur_aydogan, kemal52x, azina, liono, sahan88, saleve, ilke63, Feridunabi, DaMaT, Abebe, BachiBouzouk, astharoth1912 yazıyı beğendi
degerli dostlarım.....
bu nickler....ve cep telefonu ile tessekkur butonuna basamayıp....yazımı alıntılayıp tessekkurlerini belirten 11 sahifeden olusan dostlarım....TARANARAK....kuzu özelle tasınacaklar.....oradaki yazılarım bu nicklerin dısındakilere kapatılacaktır....
GÖZLERİ ÇAKMAK ÇAKMAKTI.....bıraksalar....YAYLANIP KOCATEPEDEN afyon ovasına atlıyacaktı....devdi....mavi gözlü bi devdi....1923 ten 1938 e....15 yılda....çürümüş...kokusmus...7 ci yuzyılda kalmış....bir ulusu....KOMPLE BASTAN SONA....SONDAN BASA DEGİŞTİRMİŞ.....ŞEYHLERİN...AGALARIN....TARİKATLAR IN elinde olan ulusu almış....ondan vetandaslar yaratmıştı....komple kuffarı kovmus...yerli işbirlikçilerini buldozer gibi ezmişti...
ORDULAR İLK HEDEFİNİZ AKDENİZDİR....diye kükreyince.....türkün yigit evlatları afyon ovasından bi sel gibi akıp.....bir koldan aydın kusadasına bi koldan izmire bi koldan erdeke denize ulastıklarında.....DENİZ GÖGE KALKMIŞ....sevincten aglamış.....turkü özlemle kucaklamıştır....KAPİTULASYONLAR....DUYUNİ UMUMİLER....tüm kan emicileri DENİZDEKİ KIZGIN SULAR YUTMUSTU....
yetmedi 15 yıl.....öyle coktu ki yaptıkları....15 ömre ancak sıgardı.....
BÜYÜK TAARRUZUN....yigit evlatları....bize....evlatlarınıza bıraktıgınız....sizinle övünme....sizinle ONUR DUYMA....hediyelerin en büyüyüdür.
GAZANIZ MUBAREK OSSUN.....
not...yeni duyanlar....benide ekleyin diyebilirler....diyenler eklenecek....bi hafta müddet.
Yorum
Yorum