önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • saleve
    Aktif
    • 27 Eylül 2013
    • 244

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yer fasülyesimi sırık fasulyesimi göreceğiz.tohumcularda bilmiyor. pakette ne var.
    GDO ludur o tohum
    ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• kiwi
      Yeni Üye
      • 21 Kasım 2013
      • 17

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Twitter hesabımı dondurmuş bir süre şikayet etmişler ! Bu ne şimdi ya
      Boş ver twitter i yaw .sen bize bak.sen bizim kuzu'nun kuzusun

Yorum

• Hale Türk
        Aktif
        • 05 Haziran 2018
        • 318

kiwi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Boş ver twitter i yaw .sen bize bak.sen bizim kuzu'nun kuzusun
        Saolun varolun ama Twitter da bir sürü takipçim vardı şimdi endeks biraz yürüdü die bıraktı gitti diyecekler arkamdan moralim bozuldu sabah sabah.Gerekçede şikayet üzerine inceleme yapmışlar kural ihlali yapmışım twittlerin içeriğinde neymişse o ihlaller ��

Yorum

• Titrettin
          Aktif
          • 20 Aralık 2016
          • 318

burada yazın ne yapacaksınız twitter'ı.

Yorum

• Misafir

sayın saleve belgesellerde gdo ile ilgili akşamdan çiçek sabahleyin urünü toplar hale gelen üretimleri üzülerek seyretmişizdir. ytd.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

evettt.....GENE KONDU DURNA KUSLARI....TERSTE KALDIK....STOP mu yapalım.....ASLAA....KENE 4 KADEME SHORT....

KENE SHORT KADELER....bist 30 da...

1...116 000.....elde

2...118 000.....elde bu sabah geldi....

3...120 000

4...122 000

uzaktan bakış....

birbaska bakış...bugün sondu....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bir beklenti daha yaratıldı....BERAT BEY 20 eylülde orta vadeli programı ilan edecek....

TAYYİP BEY....putinle görüşmeye gidiyor....idlip....bu çok önemli...borsayı bu belirler....pazartesi....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
                  Tecrübeli
                  • 05 Mart 2009
                  • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bir beklenti daha yaratıldı....BERAT BEY 20 eylülde orta vadeli programı ilan edecek....
                  başkan asıl çıkış ne zamana baharamı endeksde ben eylemsiz hisse taşıyorum

Yorum

• hurolg
                    Aktif
                    • 09 Mart 2016
                    • 320

TAYYİP BEY....putinle görüşmeye gidiyor....idlip....bu çok önemli...borsayı bu belirler....
                    Merkezin faiz olayı Palaya yetmedi malları verebilmek için usakların ellerine...bir de ovp yi kullanacak yani...) Kuzum valla ben bu kez degisik bisey yaptım...Tupo yukseldikce spotta acik yaptim...halen gidiyor...flamanin geregini yaptirirlarsa 142 ler gorunuyor...mictim gene...ne zaman bu sanayilerle verip 84 e ćökertme oyunu oynamanın sırası...çökertme müziğini bekliyorum ben bu şekilde....do dan girilecek yalnız müziğe ona gore haa...)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      başkan asıl çıkış ne zamana baharamı endeksde ben eylemsiz hisse taşıyorum
                      2019 haziran dip i buluruz....

eylül ekim kasım aralıkta.....ÖZEL SEKTÖRÜN ÖDEYECEGİ DIŞ BORC YUVARLAK 30 MİLYAR DOLAR....bu para ödeneck yegen....para bulma ise İDLİBE....dolayısıyle....amriki mi urus mu seçimine baglı....

Yorum

• BOMBASTİK
                        Yeni Üye
                        • 31 Mart 2018
                        • 35

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Saolun varolun ama Twitter da bir sürü takipçim vardı şimdi endeks biraz yürüdü die bıraktı gitti diyecekler arkamdan moralim bozuldu sabah sabah.Gerekçede şikayet üzerine inceleme yapmışlar kural ihlali yapmışım twittlerin içeriğinde neymişse o ihlaller ��
                        Biz hiç öyle düşünmğyoruz ablam. Üzülme .açılır nasılsa...endekste güme doğru gidiyo inşallah.. kapanışı 94200gibi.görğyom ben

Yorum

• BOMBASTİK
                          Yeni Üye
                          • 31 Mart 2018
                          • 35

Günlğk bar çok güzel göründü gözüme

Yorum

• Hale Türk
                            Aktif
                            • 05 Haziran 2018
                            • 318

evettt.....GENE KONDU DURNA KUSLARI....TERSTE KALDIK....STOP mu yapalım.....ASLAA....KENE 4 KADEME SHORT....

KENE SHORT KADELER....bist 30 da...

1...116 000.....elde

2...118 000.....elde bu sabah geldi....

3...120 000

4...122 000

uzaktan bakış....

birbaska bakış...bugün sondu....

Hoşgeldiniz.Aynen kene kuralı devam.Viop Short ortalaması 121.500 çıktı ölümüne Shortluyorum Sn.Kuzu...Twitter beni kovaladı heralde 50.xxx leri çok konuşmuşum geçici yasak koymuşlar yamacınıza geldim

Yorum

• Hale Türk
                              Aktif
                              • 05 Haziran 2018
                              • 318

BOMBASTİK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Biz hiç öyle düşünmğyoruz ablam. Üzülme .açılır nasılsa...endekste güme doğru gidiyo inşallah.. kapanışı 94200gibi.görğyom ben
                              Allahverede benim uşaklar panikleyip 96.000 görünce kapanmış olmasalar:( Yada 6.50 den Garan’a atlamış...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

sana ne dedim....daha sen buraya gelmemişken....twiterde cesur yazılarını usaglar buraya kopy yaparken....

bu kız cesur....BENİM DİŞİ OLSAYDIM OLACAGIM KİŞİYDİ....

BU TOPİC SENİN....seni benimle aynı yetkilerle donatacagım....moderator olacaksın....ÜZÜLME...ASENA TÜRK diye yeni twitter hesabı ac...

genele....

GRAFİC NASIL OKUNUR....bak NURULLAHTA ki işaretledigim iki elipse....ÖZELLİKLERİ AYNI...barlardan önceki evvaliyat aynı....

bu iki barda acıkcı dograma operasyonudur....OPERASYONU YAPAN İSE....kendisi en büyük acıkcı...kendisine eklenmiş diger acıkcıları dogruyarak...PARA KAZANIYOR....

screenshot utility windows

Yorum

Working...
                                X

Debug Information