önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • winvob
    Katılımcı
    • 03 Mart 2009
    • 109

GAP doldu....yukarı.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hale hanım,

kuzu benden 20 yas büyüktür....

ben mecideye köyde bir aracı kurumda çalışıyorum....

kuzu ve iki arkadası geldiler müdürüm cihan beyin odasına oturdular....

o zamanlar bizde günnükçü oynuyanlar vardı....biri cok yüklü TOFASTA....kapanısa yarım saat kaldı...parası bizden kredili...pozunu kapatmam lazım....adam kapatmıyor.

müdürün odasına girdim durumu anlattım....kuzu ne miktar o mal dedi....ve TOFAS grafına baktı...kalktı adamın yanına geldi....pozizyonu kapatsak iki kademe zarardasın....sana ortak olacagım...mal yarın satılacak....karı olursa yarı yarıya...zararı olursa mal benim ve sen cıkıyorsun...:dedi...adam tamam dedi...bir kart cıkardı müdürün odasında o adamla anlaşmayı yazdı ve imzaladılar...yetki alım satım direkt kuzunun emriyle cihan beye müdüre geçti....kaart ertesi gün tavan yaptı....kuzu o malı üç ay tasıdı....ve fecii karla çıktı....malın sahibi adam ve ben kuzudan hiç ayrılmadık...her içki meclisinde vardık...pis içer bizi feci fırcalar...sonra gönlümüzü alırdı...hala aynısını yapar.

HA HA HA....hey gidi günner hey....

o zamanlar KEMAL UNAKITAN maliye bakanıydı....işi gücü hazineye para doldurmaktı....ÖTV ler ...KDV ler filan...TOFAS GRAFINA baktım....21 gün düşmüş...ilgili otomotive baktım onlarda öyle...beynimde şimsek caktı....ÖTV ile ilgili hubar yolda....günnükçüler....kredi kullanır 200 000 lot....300 000 lot gibi mal alır....üç kademe karda satar....bunun bir kademesi komisyona gider iki kademesi cebe gider...miktar cok oldugu üçün...acılış ve kapanış komisyonları adamı öldürür...eger zarardaysan....AN BU ANDIR KUZU DEYİP O MALA ORTAK OLDUM....devrisi gün hubar patladı...otomobilde ÖTV düşürüldü....BU GRAFİC OKUMADIR.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

bu verdigim iki örnekte....BÜYÜK ACIKCININ....digerlerini dograma operasyonudur....

borsada....en büyük savas....AYNI YÖNDE OYNUYANLAR ARASINDA OLUR.....

ZIT YÖNDE OYNUYANLAR ARASINDAKİ SAVASIDA....grafic okuyarak anlarsın....bu graficte REZONANS vardır....bir gün biri...diger gün öbürü üstündür....buna TESTERE deriz....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

şimdi sondaki elipse....bak....ne görüyorsun....ACIGA SAT DAHA NE DURUYORSUN DİYOR....

bunu yaparsan TARRAGIMI YERSİN....bu tuzak....önemli olan....yapacagı hamleyi bulmak....o hamle görünen degildir....GÖRÜNMÜYENDİR...

O NEDİR...o görünmüyen nedir...onu gör...o ise bugunki düştügü yerden....yarın cıkışa başlıyarak bugünki tepeye ve üstüne çıkacagıdır....ORADA ACIGA KÜTLET...

VE SENİ GÖRÜYOR...acıga kütlettigini görüyor...ama seni ellemiyor...bu cok zeki diyor...ODA KAZANSIN DİYOR...

CENGİZ HAN...celaleddin harzemsah la INDUS nehri kenarında savasa tutusuyor....ordusu korkunc kayıplar veriyor....savası tepeden seyrediyor....savası kazanıyor...celaleddin harzemsah...200 adamı ile furusa furusa ındus nehri kenarına geliyor...atlarıyla son bi kez nehirden dönüp cengizin adamlarına saldırıyor....ve kalan 50 adamıyla atlarını INDUS NEHRİNE SÜRÜYORLAR....CENGİZ HAN SEYREDİYOR...emir veriyor...takip etmeyin...BU ADAM YASAMAYI HAKEDİYOR DİYOR....

Yorum

• BOMBASTİK
            Yeni Üye
            • 31 Mart 2018
            • 35

hale ablam

twitterde 2 bir profilin olsun bence...

adı hale türk olmaz da başka bişi olur..

yedek olsun..böyle günler için.

p.tesi bist 100 95038 e bir atak daha yapıp geri gelmesini bekliyorum...

Yorum

• BOMBASTİK
              Yeni Üye
              • 31 Mart 2018
              • 35

grafik yapmayı bilemediğimden sözlü anlattım.
              Click image for larger version

Name:	tvc_5ba92e6a3f2b4880f2b2d36109e7a599.png
Views:	1
Size:	96.8 KB (Kilobyte)
ID:	521287

yaptımmmmmm küçük oldu ama öğrencez.

sittin sene geçememiş kaffferengi çizgiyi

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

GELELİM SARI MOORRROSPUYA.....DOLAR ENDEKS....ALTIN....PETROL....

SARI GACIYI YATIRMALARI ÇOK YAKIN....niye yakın....geopoliticten dolayı....

EMERGİNG MARKETLERİ SOYMAK İSTİYORLAR....nasıl soyarsın....önce adamın parasını pul edersin...bu faz bitti....sonra adamın elinde dolar bırakmazsın....sonra petrolü önce 100 e....sonra 120 ye basarsın....niye yapıyorsun...çünki biliyorsun ki adamda dolar kalmadı....PETROLUDE ALMAK MECBURİYETİNDE....NEYİNİ SATACAK....ELİNDEKİ SARI GACIYI....öyleyse ne lazım petrolu 100 pangınot dolara basmadan önce....SARI MOOORRROSPUYU E-5 E CIKARIP....alnına bu gacının ederi 900 dolar once dur yazmak icipeder....

şimdi bu yorum...pozizyon degil....ben sarı gacıyı 1200 den sürekli shortluyorum dedin ni....bu pozizyondur....sarı gacı 1050 ye düştügünde KERİMMMM TIRLARI DOLDUR DEDİN Mİ....yetişkinler anlıyor ki kuzu ALTIN POZİZYONUNU KAPATIYOR....ve diyorki...BU ADAM EFSANE....

Yorum

• izmirli_hoca
                  Tecrübeli
                  • 19 Haziran 2013
                  • 1458

Sn Kuzu,

Her ne kadar Amiral değilsede, Yonca, Borsanın hemen hemen en dominant kağıdı olmuştur.

Grafiğinin, hayat hikayesini incelendiğinde, GEZİ olaylarının, ülke kaderinde çok önemli bir milestone olarak, kendini gösterdiği görülmekte..

Halbuki bu konu, derinlemesine pek incelenmedi.

Çok kıymetli ve muhteşem görüşlerinizle, GEZİ olaylarını, sebepleri, tarafları, neticeleri vs tüm parametrelerini, açıklama lutfunda bulunursanız , eminim bir gün, "bir doktora tezinin" alıntıları arasına girecektir.

Saygılar ve Sevgiler.

İzmirli_Hoca

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

degerli dostlarım.....

SİZ HİÇ YUKARIDAKİ GİBİ....TÜRKİYEDE geopolitigi anlatan bir graf gördünüzmü....öbür forumlarda veya medyada....

ben cevap vereyim....görmediniz....GÖREMEZSİNİZ.....çünki böyle baska bir adam yok....bu adamla ben hiç görüşmedim....bu adamla ben hiç özelden yazısmadım....bu adam kimdir bilmiyorum....bu adam ben hangi forumda yazsam....gölgem gibi beni izleyip yan tarafıma bir topic acar hep....BU ADAMLA BENİ....BİRBİRİMİZE İTEN....birbirimizsiz yapamıyan şey....onun ve benim sahip oldugum BİLGİDİR.....bilgi bizi zorla birlikte kıldı 20 yıldır...benim ne dedigimi o anlıyor....onun ne dedigini ben anlıyordum....işte bu nedenle ...onu bana....beni ona mecbur etti kader....KADER UTANSIN...ha ha ha

şimdi gene gelmiş....bi graf asmıs topigime....SEPET GARAN diye....o grafta....SEPET DÖVİZDE...garanın 2008 dibinde oldugunu işaretlemiş....kuzu nun neden hiddet ve şiddetle....son iki aydır BANKACILIK ENDEKSİ VE GARANI konu ettigini....hiç konusmadan...bir graficte...üç aydır anlattıklarımı özetliyor ve soruyor....GEZİ NEDİR DİYE....aslında sormuyor....benim ve onun neyi bildigimizi....bana söylüyor...

yüce rebbim....beni bilgiyi ÖGREN VE KULLANA yöneltti....basımada bu allahın belası İZMİRLİ HOCAYI MUSALLAT ETTİ...yalnızlıktan TIRLATMIYAYIM DİYE....

Yorum

• labtek
                      Tecrübeli
                      • 11 Ekim 2009
                      • 505

Cok iyisin cok... Hayranlik birakan bakis acina muhtac ettin hepimizi... Saglicakla kal. Beni gömercesine...
                      Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• BOMBASTİK
                        Yeni Üye
                        • 31 Mart 2018
                        • 35

abariiii günlük barı yeni gördümmm tepede kırmızı

bist100
                        haftaık direnç 96400 çarptı geri geldi
                        günlük mum tepede kırmızı
                        saatlik satta
                        max 95038 e gidebilir diye düşünüyorum...

yarasınnnnnn.

Yorum

• akıncı
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2018
                          • 616

labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Cok iyisin cok... Hayranlik birakan bakis acina muhtac ettin hepimizi... Saglicakla kal. Beni gömercesine...
                          abi birde içki meclisinde olsan,sohbetini dinlesen,BAGIMLILIK şiddetin tavan olur.

bugünü ve yarını anlatarken,dünü,1000 yıl önceyi,1000 yıl sonrayı birbirine katıp anlatır.bize on yıl önce...istanbuldan newyorka boru içinde 2 saatte torunlarımız gidecek dedi ve nasıl olacagını anlattı iraqıyı çekerken.....

ahırı zaman ve DEHR....

baslıklı bir konuyu anlatıyordu bir baska zaman,

aramızdan biri biz borsa dinlemek üçün para ödedik bu konferansa dedi...

az bekle oraya gelecegim dedi....

ve geldi,borsada olacakları DEHR le bagladı...

badem bıyıklılar kuyruk olup elini öptüler.

Yorum

• BOMBASTİK
                            Yeni Üye
                            • 31 Mart 2018
                            • 35

Hale abla lğtfen cevap ver.
                            Twittweda yeni bir hesap var.o sen misin
                            Hale TRK diye
                            Yoksa fake mi

Yorum

• Hale Türk
                              Aktif
                              • 05 Haziran 2018
                              • 318

BOMBASTİK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Hale abla lğtfen cevap ver.
                              Twittweda yeni bir hesap var.o sen misin
                              Hale TRK diye
                              Yoksa fake mi
                              Yok ablacım ben yeni hesap falan açmadım.Eski hesabı geri almaya çalışıyorum yazışıyorum twitter ile.Fake hesap mı açmışlar :(

Yorum

• BOMBASTİK
                                Yeni Üye
                                • 31 Mart 2018
                                • 35

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Yok ablacım ben yeni hesap falan açmadım.Eski hesabı geri almaya çalışıyorum yazışıyorum twitter ile.Fake hesap mı açmışlar :(
                                Evet senin adına haleTRK diye hesap açmışlar..inanmadık ama. Aselsan alcam diodu..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information